Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο και 4ωρο service

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο ενα ...καυγα εκει.

Ειχα αγορασει ενα πληρες pc τον 11/07 και το πηγα εκει για τους λογους που αναφερω εδω και ειπα να μουν βαλουν και μια ακομα καρτα δικτυου και ενα δισκο.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252521

Μου ειπαν οτι ενω το πηγα στις 3 το μεσημερι οτι δεν ισχυει το 4ωρο servιce γιατι η αποδειξη δεν ειχε τον κωδικο που επρεπε και μπορει να ειχα παρει εγω τα κομματια και να το ειχα φτιαξει μονος μου.Αν ειναι δυνατον να ξερουμε τι κωδικο πρεπει να εχει η αποδειξη ....Και ακομα αν ειναι δυνατον να ειχα συναρμολογησει εγω το pc και να το ειχα παει εκει για αναβαθμιση 10 λεπτων για την οποια το Πλαισιο λεει οτι ισχυει παλι το 4ωρο !!

Δημοσ.

Μετα απο αλεπαλληλα τηλεφωνα σημερα με τα κεντρικα τους και την υπευθυνη εξυπηρετησης πελατων βγηκε το συμπερασμα οτι το pc συναρμολογηθηκε στο service της Μεταμορφωσης και οχι στον Ασπροπυργο που γινεται συνηθως. Φυσικα απαιτησα και μου εγραψαν στην αποδειξη αγορας οτι ισχυει το 4ωρο service οπως για ολα τα Turbo X.

Δημοσ.

amateurs :mrgreen: καλα και συ για 2 πραγματα του ενος λεπτου γιατι το πηγες εκει δεν μπορουσες να το ανοιξεις και να τα χωσεις να τελειωνει η υποθεση?

Δημοσ.
amateurs :mrgreen: καλα και συ για 2 πραγματα του ενος λεπτου γιατι το πηγες εκει δεν μπορουσες να το ανοιξεις και να τα χωσεις να τελειωνει η υποθεση?

Το pc μου εκναε και αλλα προβληματα σε εγκαταστασεις που τελικα εφτεγε η τοποθετηση ενος usb bluetooth και για αυτο το πηγα εκει.

Δημοσ.

Kαλά και εγώ πήγα ένα ups την Παρασκευή που ήταν χαλασμένο turbo-x και μου απάντησαν πως θα με πάρουν τηλ την Δευτέρα. Αρά τι 4ωρο service?

Δημοσ.
Kαλά και εγώ πήγα ένα ups την Παρασκευή που ήταν χαλασμένο turbo-x και μου απάντησαν πως θα με πάρουν τηλ την Δευτέρα. Αρά τι 4ωρο service?

η επισκευή των 4 ωρών αφορά τους υπολογιστές Turbo-X

http://www.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=01.SupportShops

Δημοσ.

Σε ένα PC που αγόρασε μία φίλη για το γραφείο της από το Πλαίσιο (δε με ακούνε, δε με ακούνε) το floppy ήταν χαλασμένο. Από το service του Πλαισίου λοιπόν, τηλεφωνικά, της πρότειναν να αγοράσει ένα άλλο fdd και να το βάλει κάποιος φίλος της για να μην παιδεύεται με το service :P Αυτό θα κάναμε έτσι κι αλλιώς αλλά όταν σου το προτείνουν και από το επίσημο service ενώ ισχύει η επίσημη εγγύηση έχει την πλάκα του.

Δημοσ.

Το 4ωρο service απο οσο ξερω δεν ειναι ακριβως 4 ωρες αλλα "απο 4ωρες εως 24 ωρες" αρα...

Παντα να κοιτατε τα ψιλα γραμματα...

Δημοσ.
Το 4ωρο service απο οσο ξερω δεν ειναι ακριβως 4 ωρες αλλα "απο 4ωρες εως 24 ωρες" αρα...

Παντα να κοιτατε τα ψιλα γραμματα...

Ειναι μεχρι 4ωρο αλλα ισχυει για τα service της Στουρναρη και Μεταμορφωσης για Αττικη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να σουπω την αληθεια στις θεσσαλονικης το καινουριο πλαισιο το servise ειναι αψογο. 2 φορες χρειαστηκε να παω εναν pc για αναβαθμιση και ενα ποντικι bluetooth για επισκευη. και τις 2 φορες δεν το περασα το τετραωρο.

Δημοσ.

Κι εγώ όταν έσκαγα λεφτά για service, στη Μεταμόρφωση το πήγαινα. Δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και μετά από λίγη ώρα είχα τηλέφωνο για το ότι είχε διορθωθεί το πρόβλημά μου.

Τώρα πλέον μπορώ να τα διορθώνω (τουλάχιστον τα περισσότερα) μόνος μου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...