Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία-διαγραφή-επαναφορά ψηφιακού βίντεο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ....

Έχω την ψηφιακή φωτογραφική Panasonic Lumix DMC-FZ18 και έχω παρατηρήσει όταν κάνω λήψη κινούμενης εικόνας(βίντεο) μαζί με το αρχείο του βίντεο δημιουργείται και ένα αρχείο εικόνας. Όταν αποφασίσω να μεταφέρω το αρχείο βίντεο για παράδειγμα στον υπολογιστή μου,στην συνέχεια το διαγράψω από την κάρτα μνήμης της ψηφιακής μου φωτογραφικής και εν συνεχεία το μεταφέρω από τον υπολογιστή μου στην κάρτα μνήμης της ψηφιακής φωτογραφικής αυτός δεν "παίζει" αν δεν υπάρχει και το αρχείο της εικόνας που είχε δημιουργηθεί μαζί του κατά την αρχική λήψη βίντεο...

Τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να βλέπω τα βίντεο από την ψηφιακή φωτογραφική όταν προηγουμένως έχω διαγράψει τα βίντεο από την ψηφιακή φωτογραφική και στην συνέχεια τα "ξαναπερνώ" στην ψηφιακή φωτογραφική....

Υ.Γ.:Αν το θέμα αυτό δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί στην ανάλογη...ευχαριστώ...:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνεται να είναι hardware-specific, γι' αυτό μεταφέρεται στην αρμόδια ενότητα του φόρουμ. Ίσως κάποιος που έχει το ίδιο μοντέλο ψηφιακής φωτογραφικής ή ακόμη και ένα άλλο επίσης Panasonic να έχει συναντήσει και αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα...

Κάνω copy-paste από αυτό το forum:

While I know very little about videos....the FZ cameras can only playback what they record and then only if you put it back into the folder it was originally ....so my guess is you can not edit a movie and play it back on the camera....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...