Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα δειξουν trailer του doom 4 στο κοινο μεχρι το 2015 λεει η id επειδη το παιχνιδι δεν ειναι ακομα ετοιμο για να το δειξουνhttp://www.computerandvideogames.com/471870/doom-reboot-unlikely-to-be-shown-again-until-2015/

Το περιμενουμε πως και πως τοσα χρονια και αυτοι το πανε απο αναβολη σε αναβολη.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου για πρώην υπαλλήλους της πλέον χρεοκωπημένης Crytek που την έκαναν για id μεριά. Ίσως να θέλουν να δουλέψουν λίγο περισσότερο τη νέα engine... Ποιος ξέρει.

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου για πρώην υπαλλήλους της πλέον χρεοκωπημένης Crytek που την έκαναν για id μεριά. Ίσως να θέλουν να δουλέψουν λίγο περισσότερο τη νέα engine... Ποιος ξέρει.

Καλα διαβασες!!νομιζω ο lead engineer της crytek!!την εκανε για id μερια.

Δημοσ.

Η ID έχει πάψει να μ' ενδιαφέρει εδώ και καιρό οπότε θα ασχοληθώ μαζί του μόνο αν είναι κάτι εξωπραγματικό (που δε νομίζω). 

Δημοσ.

Εξωπραγματικά δεν θα δεις γιατί θα βγει και για κονσόλες, γενικότερα το wow factor θα το δεις στις μεθεπόμενες κονσόλες, ούτε καν στις επόμενες..

• Like 1
Δημοσ.

Αφου λοιπον τα high pc που υπαρχουν τωρα μπορουν να το τρεξουν με σχεδον ιδια γραφικα σαν του teaser ειναι σιγουρο πως το 2015 η το 2016 θα μπορουν να το τρεξουν με γραφικα σαν του teaser. Ισως και φετος να μπορεσουμε αν οι gtx 870 & 880 ειναι αρκετα πιο δυνατες απο την 780 ti.

Δημοσ.

Αφου λοιπον τα high pc που υπαρχουν τωρα μπορουν να το τρεξουν με σχεδον ιδια γραφικα σαν του teaser ειναι σιγουρο πως το 2015 η το 2016 θα μπορουν να το τρεξουν με γραφικα σαν του teaser. Ισως και φετος να μπορεσουμε αν οι gtx 870 & 880 ειναι αρκετα πιο δυνατες απο την 780 ti.

Ναι γιατί θα το φτιάξουν έχοντας στο μυαλό τους τέτοιο hardware.

Δημοσ.

Ενταξει παντα ενα introduction demo/teaser στην συντριπτικη πλειοψηφια εμφανιζεται καλυτερο ειδικα οταν το παιχνιδι ειναι ακομη στην αναπτυξη του. Αυτος ειναι και ο σκοπος να σε τραβηξει. Βεβαια ελαχιστοι διναμε σημασια τοτε ειναι σχετικη νεα μοδα αυτο με το αν και κατα ποσο εχει γινει downgrade στα γραφικα, οπως και τα pre orders, η βιομηχανια του gaming γενικα αναπτυσσεται και πεφτει περισσοτερο χρημα.

• 9 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...