d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οπως εφυγε και ο Gates απο την MS.. Εχεις να μαθεις πολλα για το πως δουλευουν οι επιχειρησεις ακομη.
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οπως εφυγε και ο Gates απο την MS.. Εχεις να μαθεις πολλα για το πως δουλευουν οι επιχειρησεις ακομη. Κοίτα το εύχομαι να γίνεται κάτι κρυφά behind the scenes αλλά η περίπτωση του Bill δεν έχει καμία σχέση με αυτήν εδώ. Ο Bill έφυγε για... διακοπές με τα λεφτά του και είχε και μπόλικο χρόνο να σκορπίσει οπουδήποτε. Ο Carmack αυτή την στιγμή εργάζεται ενεργά σε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό project που έγινε μάλιστα και η αιτία να παρατήσει την id. Δεν νομίζω να έχει το χρόνο να ασχοληθεί ενεργά με την ανάπτυξη ενός δεύτερου επίσης σημαντικού project μιας ξένης πλέον εταιρίας. Το πολύ να λέει ένα ναι ή ένα όχι σε διάφορα concepts κάτω απ΄ το τραπέζι και σίγουρα δεν θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί με ανάπτυξη/βελτίωση ολόκληρου κώδικα. Τώρα εαν εσύ βασίζεσαι στο ότι ο Carmack θα το κάνει από την καύλα του και μόνο ενώ ήδη είναι δεσμευμένος αλλού ok. Εγώ πάντως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και ας μη ξέρω πως δουλεύουν οι επιχειρήσεις. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κοίτα το εύχομαι να γίνεται κάτι κρυφά behind the scenes αλλά η περίπτωση του Bill δεν έχει καμία σχέση με αυτήν εδώ. Ο Bill έφυγε για... διακοπές με τα λεφτά του και είχε και μπόλικο χρόνο να σκορπίσει οπουδήποτε. Ο Carmack αυτή την στιγμή εργάζεται ενεργά σε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό project που έγινε μάλιστα και η αιτία να παρατήσει την id. Δεν νομίζω να έχει το χρόνο να ασχοληθεί ενεργά με την ανάπτυξη ενός δεύτερου επίσης σημαντικού project μιας ξένης πλέον εταιρίας. Το πολύ να λέει ένα ναι ή ένα όχι σε διάφορα concepts κάτω απ΄ το τραπέζι και σίγουρα δεν θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί με ανάπτυξη/βελτίωση ολόκληρου κώδικα. Τώρα εαν εσύ βασίζεσαι στο ότι ο Carmack θα το κάνει από την καύλα του και μόνο ενώ ήδη είναι δεσμευμένος αλλού ok. Εγώ πάντως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και ας μη ξέρω πως δουλεύουν οι επιχειρήσεις. Ο Carmack οπως και ο Bill θα ξερεις φανταζομαι ειναι ενας απο τους πιο τελειομανεις ανθρωπους στον χωρο, δεν εκαναν τυχαια τετοιες εταιρειες κολοσσους και γιγαντωσαν τα επιχειρηματικα τους πλανα απο τυχη. Συμφωνω απολυτα και ειμαι 100% βεβαιος οτι το εκανε για να αφοσιωθει στο νεο project απο μια μεγαλη θεση ο Carmack. Αλλωστε αυτοι οι ανθρωποι θελουν συνεχως νεες προκλησεις δεν μπορουν να επαναλαμβανουν συνεχως τα ιδια πραγματα, νιωθουν απιστευτα περιορισμενοι για το ταλεντο τους. Απο εκει και περα το γεγονος οτι εφυγε δεν σημαινει οτι παραταει κατι το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το ονομα του οπως αυτη η εταιρεια, για πολλους και διαφορους λογους. Σαφως και δεν μπορει να κατσει να κανει πλεον την βρωμικη δουλεια αυτος, αλλα ειμαι βεβαιος οπως γραφεις και εσυ ο ιδιος και το καταλαβαινεις λοιπον, οτι ενα μεγαλο μερος των τελικων αποφασεων περναει απο τα χερια του εστω και με την απλη μορφη των εγκρισεων ή τεχνικων συμβουλων. Δεν ειναι θεμα καυλας ειναι θεμα εγωισμου,τελειομανιας και υστεροφημιας αν θες. Φυσικα αφηνω στην ακρη το σημαντικοτερο δηλαδη τις οποιες οικονομικες απολαβες εχει να λαμβανει ως μετοχος ή συμβουλος χωρις να φαινεται μπροστα στην εταιρεια και ας κινει μεγαλο μερος των νηματων απο πισω. Μπορει το τελικο project λοιπον του doom να μην εχει στα χαρτια το ονομα του αλλα σιγουρα θα εχει την τελικη του εγκριση στα δικα μου ματια. Εαν δεν την εχει και το D4 βγει ενα χαλι,θα τον δεις να βγει να δωσει μια συνεντευξη και να πει οτι το τελικο project του doom τον αφηνει παγερα αδιαφορο ή οτι η δουλεια που γινεται στην iD πλεον δεν τον εκφραζει. Ειμαι 100% σιγουρος για αυτο. Δεν θα μπορουσε ακομη και οταν ηταν στην iD να βγαλει ενα D4 και D5 για πλακα; Απλα ηθελε/θελει οτι κανει να ειναι επαναστατικο ή να θετει νεες βασεις σε καποιους τομεις του παιχνιδιου. Για αυτο πιστευω οτι εφοσον προχωραει το project κατι καλο θα κρυβεται απο πισω και για αυτο σχολιασα για την συμμετοχη του σε αυτο. p.s Απορω πως πιαστηκες στο πρωτο μυνημα περι Doom engine απο ενα αστειο στο σχολιο σου και απαντησες με τετοιο τροπο, για αυτο και ο σαρκασμος απο την πλευρα μου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από d4ydr33m3r
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Είμαι πολύ περίεργος αν και πάλι το ίδιο πράγμα θα φάμε στην μάπα με "next-gen" graphs και καλά...θα λιώσει το S του keyboard
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγώ ένα πράγμα ξέρω... Το 3 ήταν το 1ο fps που έβγαλα ποτέ, το 1ο που ασχολήθηκα (μέχρι τότε μου ήταν παγερά αδιάφορα). Μάλιστα με βοήθησε αφάνταστα να ηρεμώ (!!!) κατά τη διάρκεια του τελευταίου 6μήνου της σχολής με 12-15 ώρες διάβασμα την ημέρα, με διαλείμματα κάθε 2-3 ώρες για 20-30' σφαγής. Παίζει να έπαιξα ακόμα και στις 6 το πρωί, ενώ στις 8 έδινα Παθολογία Πτυχίου (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν...), ίσα να φύγει το τρέμουλο από τους καφέδες και την αϋπνία (τελευταίο 10ήμερο <30 ώρες ύπνου). Having said that (το ΑΜΑΝ, θυμααααται)...ο ήχος από την (κρυφή) πόρτα που ανοίγει πίσω σου, μέσα στο σκοτάδι και ίσα που γυρνάς με την κοντόκανη, ιδρωμένος, μπας και προλάβεις...ΦΑΚ ΓΙΕΑ!!! 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ο Carmack οπως και ο Bill θα ξερεις φανταζομαι ειναι ενας απο τους πιο τελειομανεις ανθρωπους στον χωρο, δεν εκαναν τυχαια τετοιες εταιρειες κολοσσους και γιγαντωσαν τα επιχειρηματικα τους πλανα απο τυχη. Συμφωνω απολυτα και ειμαι 100% βεβαιος οτι το εκανε για να αφοσιωθει στο νεο project απο μια μεγαλη θεση ο Carmack. Αλλωστε αυτοι οι ανθρωποι θελουν συνεχως νεες προκλησεις δεν μπορουν να επαναλαμβανουν συνεχως τα ιδια πραγματα, νιωθουν απιστευτα περιορισμενοι για το ταλεντο τους. Απο εκει και περα το γεγονος οτι εφυγε δεν σημαινει οτι παραταει κατι το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το ονομα του οπως αυτη η εταιρεια, για πολλους και διαφορους λογους. Σαφως και δεν μπορει να κατσει να κανει πλεον την βρωμικη δουλεια αυτος, αλλα ειμαι βεβαιος οπως γραφεις και εσυ ο ιδιος και το καταλαβαινεις λοιπον, οτι ενα μεγαλο μερος των τελικων αποφασεων περναει απο τα χερια του εστω και με την απλη μορφη των εγκρισεων ή τεχνικων συμβουλων. Δεν ειναι θεμα καυλας ειναι θεμα εγωισμου,τελειομανιας και υστεροφημιας αν θες. Φυσικα αφηνω στην ακρη το σημαντικοτερο δηλαδη τις οποιες οικονομικες απολαβες εχει να λαμβανει ως μετοχος ή συμβουλος χωρις να φαινεται μπροστα στην εταιρεια και ας κινει μεγαλο μερος των νηματων απο πισω. Μπορει το τελικο project λοιπον του doom να μην εχει στα χαρτια το ονομα του αλλα σιγουρα θα εχει την τελικη του εγκριση στα δικα μου ματια. Εαν δεν την εχει και το D4 βγει ενα χαλι,θα τον δεις να βγει να δωσει μια συνεντευξη και να πει οτι το τελικο project του doom τον αφηνει παγερα αδιαφορο ή οτι η δουλεια που γινεται στην iD πλεον δεν τον εκφραζει. Ειμαι 100% σιγουρος για αυτο. Δεν θα μπορουσε ακομη και οταν ηταν στην iD να βγαλει ενα D4 και D5 για πλακα; Απλα ηθελε/θελει οτι κανει να ειναι επαναστατικο ή να θετει νεες βασεις σε καποιους τομεις του παιχνιδιου. Για αυτο πιστευω οτι εφοσον προχωραει το project κατι καλο θα κρυβεται απο πισω και για αυτο σχολιασα για την συμμετοχη του σε αυτο. p.s Απορω πως πιαστηκες στο πρωτο μυνημα περι Doom engine απο ενα αστειο στο σχολιο σου και απαντησες με τετοιο τροπο, για αυτο και ο σαρκασμος απο την πλευρα μου. Συμφωνώ με αυτά που λες. Μάλλον παρεξήγησα το σχόλιο σου για την doom engine.
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 The Next DOOM at QuakeCon You’ve been clamoring for it for years, and now the wait is almost over. As announced in our E3 teaser trailer, fans in attendance at QuakeCon 2014 will have the opportunity to get a sneak peek at what’s been going on with the new DOOM game from id Software. This an exclusive thing we are doing for attendees as part of our Annual QuakeCon Welcome presentation. We’ll have plenty more to show everyone at a later date, but we didn’t want another QuakeCon to go by without doing something special for the amazing QC community and id supporters that have been with us for more than 20 years. Don’t miss out! QuakeCon 2014 takes place July 17th – 20th at the Hilton Anatole in Dallas, TX. For more information on attending, visit quakecon.org. http://www.bethblog.com/2014/07/01/the-next-doom-at-quakecon/
Oroku Saki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.pcgamer.com/2014/07/18/doom-revealed-at-quakecon-2014-and-heres-what-we-saw/ Το pc gamer ητανε εκει και το ειδαν. Δειτε τι εχουν να πουν. Φαινεται πως το εχουν κανει σαν το doom 2 και doom 1 με ασταματητη δραση και οχι σαν το doom 3. 100% σιγουρη αναβαθιση στο pc οτι pc και αν εχω τοτε σε περιπτωση πουν δεν τρεχει ultra σταθερα στα 60 fps. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από Oroku Saki
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το έδειξαν χθες. Αποκλειστικά σε όσους παραβρέθηκαν στο Quakecon. (δεν ξέρω αν υπήρξε σχετικό stream - αν το έδειξε από το twitch.tv που παραθέτει ο Millenium, αλλά υποθέτω πως όχι.) Εδώ δίνουν μια περιγραφή εντυπώσεων από το 20 λεπτο gameplay που είδαν: http://www.rockpapershotgun.com/2014/07/18/doooooooooooooom/ http://uk.ign.com/articles/2014/07/18/doom-gameplay-unveiled-at-quakecon-2014 Μιλάνε για ID Tech 6 μηχανή, γρήγορους ρυθμούς, πολύ κοντά στο gameplay του κλασσικού Doom (επίσης το παρομοιάζουν και με το Brutal Doom mod κυρίως λόγω των finishers που πρόσθεσαν), αφαίρεση του reload clip, και όχι health regeneration. 1
Oroku Saki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Οχι health regeration και μπορουμε να κουβαλαμε ολα τα οπλα? Ετσι πρεπει να γινει και οχι σαν τις μαλακιες cod & bf. Δεν ειπαν το πιο σημαντικο: Ποσα χρονια υπολογιζουν οτι θα πρεπει να περιμενουμε απο την ημερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου μεχρι να βγουν pc που θα το τρεχουν στα ultra. Στο Doom 3 επρεπε να περασουν 2 χρονια. Τωρα?
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Από το pcgamer Id showed off two gameplay demos, and it made me think that the game is much further along than we’d previously guessed. This is just speculation, but I wouldn’t be surprised if we see the game released in the same late-spring window that Wolfenstein just enjoyed.
spartan29gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οχι health regeration και μπορουμε να κουβαλαμε ολα τα οπλα? Ετσι πρεπει να γινει και οχι σαν τις μαλακιες cod & bf. Δεν ειπαν το πιο σημαντικο: Ποσα χρονια υπολογιζουν οτι θα πρεπει να περιμενουμε απο την ημερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου μεχρι να βγουν pc που θα το τρεχουν στα ultra. Στο Doom 3 επρεπε να περασουν 2 χρονια. Τωρα? Με ID Tech 6 μηχανή ειναι το παιχνιδι!!!ε δεν νομιζω να θελει τοσες τρελες απαιτησεις για να το τρεξεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Btw, το teaser λένε ότι ήταν real-time..Περιμένω NEXT-GEN VISUALS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις