fasmatikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά , Έχω εδώ και 2-3 χρόνια τα P5800 [5.1 ch] ηχεία της Creative. Όλα μια χαρά με τα ηχεία, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι το remote control χάλασε. Και εννοώ ότι ναι μεν ανοίγει και κλείνει τα ηχεία, αλλά ο ήχος είναι .... "ακανόνιστος", χαμηλώνει ξαφνικά και ψηλώνει ξαφνικά από μόνος του.... ενώ άμα παίξω μια-δυο με το δάχτυλο μου στο remote επανέρχεται για πολύ λίγο και μετά ξανά τα ίδια. Επιχείρησα να το ανοίξω και να δω αν έχει κοπεί κανα καλώδιο ή κάτι τέτοιο σχετικό, μιας και το πρόβλημα αυξομείωσης παραπέμπει σε κάποια κακή επαφή με κάποιο καλώδιο, αλλά τζίφος. Όλα καλά φαίνονται.... Δυστυχώς μόνο φαίνονται....Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό....Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω, ή που να βρω κανα remote control ???? Σας ευχαριστώ πολύ fasmatikos
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=114952&highlight=creative
fasmatikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω!!!! ΑΝ ειναι αυτο με έσωσες
nitro912gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συγνώμη για την νεκρανάσταση του θέματος, αλλά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και φαίνεται να επηρεάζεται από την πίεση που ασκώ ή όχι στον ρυθμιστή του ήχου. Είναι το ίδιο πρόβλημα; Να πάρω και εγώ αυτό το λάδι; Τι θέλω να πω: Αν το πιέσω λίγο καθώς ανεβάζω τον ήχο δυναμώνει απότομα και πέφτει όταν το ακουμπήσω, αν το ακουμπήσω πολύ απαλά μερικές φορές δουλεύει σωστά άλλες όχι. Έχω το πρόβλημα καιρό και σκεφτόμουν μέχρι και πατέντα να το ανοίξω να αλλάξω ποτενσιόμετρο μόνος μου.
nick#18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πηγαινε σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη και ζητα ενα spray επαφων, η πες του οτι θες να καθαρισεις ενα ποτενσιομετρο και θα σου δωσει ενα... αυτο ειναι και εγω μια απο τα ιδια με αυτο το controler... Ποτενσιομετρο να αλαξεις μονος σου λιγο δυσκολο μιας και ιδιο με αυτο που εχει δε νομιζω να βρεις...
nitro912gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πήρα και έριξα από αυτό το σπρέι, δε το έφτιαξε εντελώς, αλλά είναι καλύτερα από πριν, τουλάχιστον τώρα είναι πιο εύκολο να το βάλεις στην σωστή ένταση με λίγη προσοχή. Ελπίζω να βγάλει κάνα 2 χρόνια ακόμα έτσι. Κάτι άλλο, αυτό το σπρέι, μπορώ να το βάλω και σε πχ στο fan του cooler?
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Βααααλτου κιαλο... βαλε και γυρνατα μερικες φορες.. ξαναριξε.. .εχουν πολυ καρβουνιλα.... στο fan του cooler? γινε λιγο πιο σαφης αν θες...
nitro912gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σε ανεμιστήρες από ψύκτρες εννοώ. ΠΧ σε αυτό της CPU, GPU κτλ.
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ααα... κοιτα αμα πηρες με λαδι αμα του βαλεις μεσα στο ρουλεμαν λιγο ισως κανει δουλεια αμα σου κανει φασαρια.. αλλιως ακομα καλυτερο θα ηταν να βαλεις λιγο λαδι ραπτομηχανης ας πουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα