alexmor Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπον μετα απο 6 χρονια με μια Samsung Syncmaster 957p δηλαδη CRT 19' ,εχω μπει στο διλημμα να παρω μια καινουρια οθονη σιγουρα TFT αλλα επειδη στο δωματιο δεν εχω τηλεοραση λεω να κανω ευκολη τη ζωη μου . Τα υποψηφια μοντελα ειναι 3 : 1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=978825 2. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1111744 3. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1083570 Κ καπου εδω αρχιζουν τα διλημματα , προτιμω την Σαμυ λογω καλυτερου ντιζαιν ,μεταξυ των 3 προτιμω αυτη με τη μεγαλυτερη εγγυηση ,θα συνδεσω ΧΒΟΧ ,λογικα η χρηση της θα ειναι μοιρασμενη σε τηλεοραση κ υπολογιστη .Επισης ο υπολογιστης ειναι κ αυτος 6ετιας αλλα μεσα σε ενα χρονο σκοπευω να τον αλλαξω .Με τα πανελ θα βγαλω ακρη? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας
akismei Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 καλησπερα θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου για την samsung διοτι την εχω αγορασει προσφατα! πλεονεκτηματα: -ομορφο design -απειρες συνδεσεις ακομη και hdmi -πολυ ευκολο μενου και γρηγορη αλλαγη καναλιων στην επιλογη της τηλεορασης -φωτεινη lcd -πολυ ωραια χρωματα στο χβοχ360 και καλη αναλυση μειονεκτηματα: -μικρες γωνιες θεασης (ειδικα εαν εχεις την τηλεοραση πιο ψηλα απο τα ματια σου) -δεν αναρταται στον τοιχο -η αναλυση 1600χ1050 δεν αποτελει την καλυτερη λυση για τηλεοραση ουτε και για την συνδεση με το χβοχ360 ωστοσο εαν θελεις κατι που να ειναι και μονιτορ και τηλεοραση και με 3 χρονια εγγυηση on-site τοτε στην προτεινω ανεπιφυλακτα!!
npapas1977 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μην περιμενεις να εχει αποδοση μιας απλης οθονης. Εγω θα προτιμουσα την lg.
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολυ για τη προσωπικη εμπειρια . Αυτο που δε μαρεσει σε αυτα που μου πες ειναι οτι δε μπορω να βαλω στη σαμυ βραχιονα γιατι θα με διευκολυνει πολυ ενας σπαστος .Οσον αφορα το χβοχ οταν παιζεις σου εμφανιζει παραθυρο?λογω της χαμηλοτερης αναλυσης?ή καμια σχεση ? Υ.Γ. Ασχετο ενας σπαστος βραχιονας ξερετε ποσο κανει?γιατι θελω εναν να τον στριβω οταν ειμαι στο κρεβατι
tsavi1991 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εγώ στην θεση σου θα επελεγα μια εκ των samsung και lg.Εχουν καλη φημη τουλαχιστον οσον αφορα το after sales κομματι.
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κακα τα ψεματα μεταξυ αυτων των 2 ειμαι κ γω απλα θελω κατι ισχυρο για να προτιμησω τη μια απο την αλλη . Γι αυτο θελω τη βοηθεια σας συντροφοι!!
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εγω θα σου προτεινα να πας στις 22 ιντσες αφου εχεις συνιθησει στις 19'. Μην ξεχνας, οτι η 20αρα wide εχει μικροτερο εμβαδο απο την τετραγωνη 19αρα . Συγκεκριμενα σου προτεινω την SM225MW. Την πηρε ενας φιλος και ειναι παρα πολυ καλη! Εχει Τeletext, χωριζει στα 2 ωστε να βλεπεις PC και TV μαζι, πληκτρα αφης και τηλεκοντρολ. Την πηρε απο τα Μultirama με παζαρια στα 360, αλλα αν ψαξεις σε ελληνικα μαγαζια στο ιντερνετ την βρισκεις 330ευρω
akismei Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολυ για τη προσωπικη εμπειρια .Αυτο που δε μαρεσει σε αυτα που μου πες ειναι οτι δε μπορω να βαλω στη σαμυ βραχιονα γιατι θα με διευκολυνει πολυ ενας σπαστος .Οσον αφορα το χβοχ οταν παιζεις σου εμφανιζει παραθυρο?λογω της χαμηλοτερης αναλυσης?ή καμια σχεση ? δεν εμφανιζει παραθυρο η οθονη οταν παιζεις τα παιχνιδια διοτι παντα τα κανει upscale ή downscale στη δικη της αναλυση. ωστοσο εχω προσεξει οτι οταν την συνδεω me to laptop με το καλωδιο που συνοδευοταν (ενα καλωδιο vga-se vga) , μου δινει την δυνατοτητα της native αναλυσης δηλαδη εμφανιζει την εικονα στην πραγματικη της αναλυση. υ.γ. το χβοχ το συνδεω με component και οπως ανεφερα παραπανω ειναι πολυ καλα τα χρωματα και το πανελ ειναι πολυ γρηγορη (ΤΝ πανελ αλλωστε). κοιτα και εγω αναμεσα στην σαμσουγκ και στην lg ημουνα αλλα προτιμησα την πρωτη και δεν το εχω μετανιωσει.
panosgabriel Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν από την παλιά σου οθόνη πας στην Philips LCD-TV 19'' 190TW8 θα σου φανεί άσχημα καθώς δεν ανεβαίνεις σε ίντσες και όπως προαναφέρθηκε θα σου φανεί και μικρότερη. Δες και το thread για την M208WA-BZ στο forum. H LG δεν προσφέρει σύνδεση HDMI σε αντίθεση με την Samsung κλπ. Εγώ έχω την M208WA-BZ και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Αρνητικά ο οπίσθιος φωτισμός που δεν ρυθμίζεται και ο μέτριος ήχος. Στα θετικά: Πολύ καλές after sales υπηρεσίες, 0 pixel 3ετή εγγύηση, εντοιχίζεται... Εσύ αποφασίζεις!
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λοιπον ας ανακεφαλαιωσω για να μη σας πρηζω . Η αποσταση της οθονης οταν την εχω για υπολογιστη θα ειναι λιγο παραπανω απο 1 μετρο κ γιαυτο φοβαμαι για παραπανω απο 20" .Η 19" CRT που εχω τωρα δεν ειναι ιδια με μια 20" TFT ? Επισης επειδη ο υπολογιστης ειναι λιγο απαρχαιωμενος βλεπε 6 χρονια,μια 22" λογικα δεν θα την αντεξει σε αναλυση .ΛΕω εγω τωρα αν κανω λαθος διορθωστε με!!!Βεβαια το επομενο προτζεκτ θα ειναι νεος υπολογιστης !! Κακα τα ψεματα μια 22" θα με βολευε οταν την εχω για τηλεοραση κ χβοχ. Οσον αφορα τα χαρακτηριστικα των 2 20" με την 22" ? Εχουν διαφορες? Εχει κανεις ιδεα για βραχιονα σπαστο που θελω?Θελω εναν να γυρναει δεξια κ αριστερα σαν τηλεσκοπικος .Ολες δεχονται κατι τετοιο ? Ευχαριστω
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 H αναλυση ειναι η ιδια 1680*1050 ανεξαρτητα απο τις ιντσες. Οποτε ο υπολογιστης το ιδιο κουραζεται. Η SM225MW που σου προτεινα εχει επιλογη να κανει την οθονη 4:3 βαζοντας μαυρα περιθωρια στο πλαι. Ετσι ειναι στο μεγεθος της 19αρας. Ετσι μπορεις για εφαρμογες γραφειου να την εχεις σε αυτη τη ρυθμιση και σε ταινιες που θα καθεσαι μακρια να το γυρνας σε wide
teolin Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ειχα παει σημερα να χαζεψω κι εγω καμια οθονη γιατι το ψαχνω εδω και δυο βδομαδες χωρις να εχω καταληξει οριστικα.. Η SM225MW που την ειδα μου αρεσε και σαν design και σαν χρωματα και γενικα μου φαινεται καλη επιλογη.. Τωρα δεν χερω αν αξιζει οντως τα λεφτα της ή θα ταν προτιμοτερο να παρω καποια απο τις αλλες 2 επιλογες μου που ειναι η SM2232BW ή η LG TFT 22'' W2252TQ-PF και απλα να βαλω ενα tv tuner μετα μιας και δεν επιγει η tv αλλα δεν μου κακοπεφτει να την εχω.. Παντως αυτες οι τρεις που τις ειχε στη σειρα ξεχωριζαν απο τις αλλες αλλα ελαχιστα μεταξυ τους σε ποιοτητα.. ΥΓ.:Ο υπαλληλος στο πλαισιο της μεταμορφωσης στο τμημα με τις οθονες ηταν τοσο σχετικος όσο εγω με την αστροπυρηνικη φυσικη...
k_dinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Aν δεν θελεις να εχει TV TUNER αλλαζει το πραγμα! Σε αυτην την περιπτωση θα σου προτεινα την SM2232BW, και εγω αυτη σκεφτομαι να παρω
alexmor Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εγω να ρωτησω κατι ακομα? Τι καλυτερο εχει μια οθονη με Tv tuner απο μια κανονικη οθονη οπως η Samsung 2232 με ξεχωριστο tuner ? Εγω δλδ που θα χρησιμοποιω 50% υπολογιστη,30% τηλεοραση κ 20% ΧΒΟΧ τι ειναι καλυτερο να κανω? Καμια προσωπικη αποψη κ απο τα 2 στρατοπεδα αν υπαρχουν?
k_dinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Aν παρεις ξεχωριστη καρτα τηλεορασης εχεις αλλα πλεονεκτηματα, πχ μπορεις να κανεις εγγραφη προγραμματος, να εχεις ψηφιακα καναλια κτλ. Απο την αλλη, σε μια οθονη με ενσωματομενο δεκτη τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα. Δεν μπλεκεις με drivers και εγκατασταση, συνδεεις πανευκολα αλλες συσκευες και το κυριοτερο δεν χρησιμοποιεις πορους απο το συστημα, δηλαδη μπορεις να κανεις εκγατασταση διαφορων προγραματων ή να αντιγραφεις cd και να βλεπεις παραληλα TV χωρις να φοβασαι οτι θα κολλησει κατι. Και το pc να σου χαλασει ή να θελεις να αλλαξεις οθονη στο μελλον, αυτην μπορεις να την κρατησεις ως τηλεοραση και μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.