blashyrkh+ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 {Intel Core2Duo 2.0ghZ 4mb cache 4096MB Ddr 800mhZ WD Sata160g P5b Asus } με μια 6200 το pc δούλευε μια χαρά .τώρα πήρα αυτή [X1650XT Sapphire]αλλα λέει στο κουτί ότι θέλει psu 450watt και άνω .mu φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλα δεν είμαι σίγουρος..τι λέτε?να τη βάλω μέσα και να τελειώνω η να αλλάξω τροφοδοτικό?
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 οχι δεν θα ειναι μια χαρα κοιτα το δευτερο pc μου ισα ισα δουλευει με το τροφοδοτικο που εχω και εχω βγαλει και τα drivers
@topos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 οχι δεν θα ειναι μια χαρα κοιτα το δευτερο pc μου ισα ισα δουλευει με το τροφοδοτικο που εχω και εχω βγαλει και τα drivers Eσυ μιλας για oced p4 παρεα με μαπα τροφοδοτικο... (δεν πολυεπιασα γιατι εβγαλες τους drivers....Mην ηθελες να πεις drives?) Tωρα οσο αναφορα τον τοπικ starter,το δοκιμζεις και βλεπεις...Τοσο απλα.
livewire Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κα η δική μου υπογραφή μιλάει από μόνη της. Αρκεί να θέλει κανείς να ακούσει
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Eσυ μιλας για oced p4 παρεα με μαπα τροφοδοτικο...(δεν πολυεπιασα γιατι εβγαλες τους drivers....Mην ηθελες να πεις drives?) Tωρα οσο αναφορα τον τοπικ starter,το δοκιμζεις και βλεπεις...Τοσο απλα. Ναι drives ηθελα να πω και τους εβγαλα γιατι μετα απο 5 λεπτα λειτουργιας κολλουσε και επανεκινηση.Το cpu ειναι μαμα,oced το ειχα οταν ηταν το πρωτο μου pc απλως ξεχασα να κανω edit την υπογραφη μου.Ξερω οτι ειναι μαπα το τροφοδοτικο μου φιλε δεν ειμαι τοσο αχρηστος οσο νομιζεις,εγω σε ρωταω το παιδι που εχει το 350αρι νομιζεις οτι θα ειναι καλο?παλι noname θα ειναι
livewire Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Sadamiraq όπως και να έχει, το σωστό είναι αυτό: Tωρα οσο αναφορα τον τοπικ starter,το δοκιμζεις και βλεπεις...Τοσο απλα. Edit: Όλα καλά, ο καθένας απαντά με βάση την εμπειρία του.
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Sadamiraq όπως και να έχει, το σωστό είναι αυτό: Oκ φιλε θα συνφωνισω με αυτο που λες απλα ο topic starter μας ρωτησε αν θα αντεξει και λεμε την γνωμη μας αν ηταν ετσι να μην αρχιζε το topic καν και απλα να το δοκιμαζε μονος του κανω λαθος?
blashyrkh+ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Oκ φιλε θα συνφωνισω με αυτο που λες απλα ο topic starter μας ρωτησε αν θα αντεξει και λεμε την γνωμη μας αν ηταν ετσι να μην αρχιζε το topic καν και απλα να το δοκιμαζε μονος του κανω λαθος? παλικαρια μην πλακωθειτε κιολας .Τωρα θα το δοκιμασω και θα σας πω.Ευχαριστω και για τις απαντησεις btw;)
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μην φοβασε φιλος δεν πλακωνομαστε και θελαμε δεν μπορουμε μας χωριζει μια αποσταση
blashyrkh+ Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μην φοβασε φιλος δεν πλακωνομαστε και θελαμε δεν μπορουμε μας χωριζει μια αποσταση αμα ειναι για ξυλο να βρεθουμε τι θα πει ειναι αποσταση..η μαλλον να ανοιξω κανα τοπικ psu 230waTT +9800x2 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.