Προς το περιεχόμενο

X1650xt +PSU 350wATT>θα υπάρξει πρόβλημα?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

{Intel Core2Duo 2.0ghZ 4mb cache

4096MB Ddr 800mhZ

WD Sata160g

P5b Asus }

με μια 6200 το pc δούλευε μια χαρά .τώρα πήρα αυτή [X1650XT Sapphire]αλλα λέει στο κουτί ότι θέλει psu 450watt και άνω .mu φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλα δεν είμαι σίγουρος..τι λέτε?να τη βάλω μέσα και να τελειώνω η να αλλάξω τροφοδοτικό?

Δημοσ.

οχι δεν θα ειναι μια χαρα κοιτα το δευτερο pc μου ισα ισα δουλευει με το τροφοδοτικο που εχω και εχω βγαλει και τα drivers

Δημοσ.
οχι δεν θα ειναι μια χαρα κοιτα το δευτερο pc μου ισα ισα δουλευει με το τροφοδοτικο που εχω και εχω βγαλει και τα drivers

Eσυ μιλας για oced p4 παρεα με μαπα τροφοδοτικο...

(δεν πολυεπιασα γιατι εβγαλες τους drivers....Mην ηθελες να πεις drives?)

Tωρα οσο αναφορα τον τοπικ starter,το δοκιμζεις και βλεπεις...Τοσο απλα.

Δημοσ.
Eσυ μιλας για oced p4 παρεα με μαπα τροφοδοτικο...

(δεν πολυεπιασα γιατι εβγαλες τους drivers....Mην ηθελες να πεις drives?)

Ναι drives ηθελα να πω και τους εβγαλα γιατι μετα απο 5 λεπτα λειτουργιας κολλουσε και επανεκινηση.Το cpu ειναι μαμα,oced το ειχα οταν ηταν το πρωτο μου pc απλως ξεχασα να κανω edit την υπογραφη μου.Ξερω οτι ειναι μαπα το τροφοδοτικο μου φιλε δεν ειμαι τοσο αχρηστος οσο νομιζεις,εγω σε ρωταω το παιδι που εχει το 350αρι νομιζεις οτι θα ειναι καλο?παλι noname θα ειναι

Δημοσ.

Sadamiraq όπως και να έχει, το σωστό είναι αυτό:

Edit:

Όλα καλά, ο καθένας απαντά με βάση την εμπειρία του.

Δημοσ.
Sadamiraq όπως και να έχει, το σωστό είναι αυτό:

Oκ φιλε θα συνφωνισω με αυτο που λες απλα ο topic starter μας ρωτησε αν θα αντεξει και λεμε την γνωμη μας αν ηταν ετσι να μην αρχιζε το topic καν και απλα να το δοκιμαζε μονος του κανω λαθος?

Δημοσ.
Oκ φιλε θα συνφωνισω με αυτο που λες απλα ο topic starter μας ρωτησε αν θα αντεξει και λεμε την γνωμη μας αν ηταν ετσι να μην αρχιζε το topic καν και απλα να το δοκιμαζε μονος του κανω λαθος?

παλικαρια μην πλακωθειτε κιολας .Τωρα θα το δοκιμασω και θα σας πω.Ευχαριστω και για τις απαντησεις btw;)

Δημοσ.
Μην φοβασε φιλος δεν πλακωνομαστε και θελαμε δεν μπορουμε μας χωριζει μια αποσταση:-)

αμα ειναι για ξυλο να βρεθουμε τι θα πει ειναι αποσταση:lol:..η μαλλον να ανοιξω κανα τοπικ psu 230waTT +9800x2 ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...