disqualified Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 καλησπερα παιδια ψαχνω μνημες pc2100 και τις βρηκα στο @shop και θα θελα να ρωτησω αν ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο καταστημα
21george21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν ενοεις το e-shop ναι ειναι αξιοπιστο (απο εκεί πηρα τον Υ/Η μου και το guitar hero 3)
disqualified Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν ενοεις το e-shop ναι ειναι αξιοπιστο (απο εκεί πηρα τον Υ/Η μου και το guitar hero 3) οχι φιλε μου το @shop εννοω
Nearly_God Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μαγαζί που πουλάει μέσω internet με φυσική παρουσία. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί αλλά εάν χρειαζόμουν κάτι από αυτούς δεν θα δίσταζα. Τώρα βέβαια κάποιος που έχει πάρει πράγματα από εκεί ή είναι από Αλεξανδρούπολη και το γνωρίζει μπορεί να μας πει περισσότερα. About @Shop
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Έχει πάρει το μάτι μου καλά λόγια για το συγκεκριμένο, εδώ στο φόρουμ. Πέραν τούτου, προσωπική εμπειρία 0...
ThomasD Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Έχω ψωνίσει από το κατάστημά τους στην Αλεξανδρούπολη αρκετές φορές, όμως πέρασε καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη εκεί. Καλό μαγαζί, οι υπάλληλοι εξυπηρετικοί και έδειχναν ότι γνώριζαν. Από online αγορά από αυτούς δεν έχω εμπειρία.
disqualified Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.