Προς το περιεχόμενο

mozilla firefox σελιδοδείχτες

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα.

χρησιμοποιώ τον mozilla firefox και έχω μέσα στους σελιδοδείχτες αποθηκευμένα διαφορα.

αλλα τώρα ο υπολογιστής μου χρειάζεται format.

χέρι κανεις που αποθηκεύονται μέσα στο pc μου αυτή η σελιδοδείχτες οποτε να τους κάνω μια αντιγραφή και όταν ξαναπεράσω χρ να τους κάνω πάλι επικολλήσει και να τους έχω πάλι

Δημοσ.
παιδιά καλημέρα.

χρησιμοποιώ τον mozilla firefox και έχω μέσα στους σελιδοδείχτες αποθηκευμένα διαφορα.

χέρι κανεις που αποθηκεύονται μέσα στο pc μου αυτή η σελιδοδείχτες οποτε να τους κάνω μια αντιγραφή και όταν ξαναπεράσω χρ να τους κάνω πάλι επικολλήσει και να τους έχω πάλι

Αν καταλαβα καλα θελεις να αποηθκευσεις τις σελιδες σου.Υπαρχει επιλογη "export" τον μοζιλα σε αρχειο οποτε το σωνεις και μετα το φορματ πας και κανεις "import" και τελος.Δεν ειμαι μπροστα σε firefox τωρα αλλα αν το ωαξεις θα το βρεις.Στον ΙΕ πχ ειναι στο

file--->import/export

Δημοσ.

πας σελιδοδεικτες > διαχειριση σελιδοδεικτων >αρχειο >εξαγωγη και μετα την επανεγκατασταση κανεις το ιδιο και επιλεγεις εισαγωγη

Δημοσ.
παιδιά καλημέρα.

Δε χρειάζεσαι ούτε εξωτερικά προγράμματα (π.χ. MozBackup...), ούτε extensions (π.χ. FEBE...).

Μπορείς εκτός από τα bookmarks (σελιδοδείκτες) να κάνεις backup ολόκληρο το προφίλ (settings, extensions, themes, cache, cookies, passwords κ.τ.λ.) καθώς επίσης και τα plugins.

Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΠΡΟΦΙΛ FIREFOX", από εδώ: www.kastel.gr.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς για τα mail σου το Thunderbird, δες τον αντίστοιχο οδηγό: "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKUP ΠΡΟΦΙΛ THUNDERBIRD".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...