DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μηπως συμβαινει και σε σας; τα screenlets και τα superkaramba απο χτες δεν μου δειχνει τον καιρό. No information available. σαν να μην εχω συ δεση στο ιντερνετ. Η συνδεση μου δουλευει κανονικα και άλλα screenlets εχουν συνδεση με το ιντερνετ εδιτ: δουλευει το superkaramba που μπορω να διαλεξω την πηγη Accuweather , to weather.com δεν μου εμφανιζει τον καιρό.
gpan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μηπως συμβαινει και σε σας; τα screenlets και τα superkaramba απο χτες δεν μου δειχνει τον καιρό. No information available. σαν να μην εχω συ δεση στο ιντερνετ. Η συνδεση μου δουλευει κανονικα και άλλα screenlets εχουν συνδεση με το ιντερνετ εδιτ: δουλευει το superkaramba που μπορω να διαλεξω την πηγη Accuweather , to weather.com δεν μου εμφανιζει τον καιρό. Μία απ' τα ίδια!
jim_p Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και μενα δεν μου δουλευει το αναλογο addon του firefox. Ειπα οτι χαλασε και το βγαλα Μαλλον θα πηρε κανεναν server μαζι του το τσουναμι εκει στην Ινδια
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Kαι μένα το ίδιο από χτες. Λέει ότι δεν μπορεί να πιάσει τους server του weather.com.
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τα applet συνεχίζουν να μην δείχνουν τον καιρό γμτ..
DIMITRISG Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βρέθηκε η λύση ! Για παράδειγμα στο δικό μου το clearweather στο /usr/share/screenlets/ClearWeather/ClearWeatherScreenlet.py προσθέτουμε το &link=xoap urlopen('http://xoap.weather.com/weather/local/'+self.ZIP+'?cc=*&dayf=10&prod=xoap&link=xoap&par=1003666583&key=4128909340a9b2fc&unit='+unit).read()
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Που ειναι οι ρυθμίσεις του clear weather? Ειχα φτιάξει να εμφανίζονται 3 applet του clearweather αλλά τώρα θέλω να εμφανίζετε μόνο ένα. Δεν μπορώ όμως να βρώ πως το αλλάζω αυτό όποτε κάνω start μου εμφανίζονται και τα 3. Εχω διαγράψει και τον κρυφό φάκελο στο home αλλά τίποτα.
DIMITRISG Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τα βαζει εδω ! : ~/.config/Screenlets/ClearWeather/default μας μουρλανανε !
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τελικά το έφτιαξα μέσω του προγράμματος έδωσα reset screenlet config και το επανέφερε στο κανονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.