chek2fire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Aπο που μπορούμε να κατεβάσουμε το anime?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Argh! Δεν είναι γιαπωνέζικο, οπότε είναι cartoon (ή animated movie). Anime = japanese cartoon. Όσο για το από που... βρήκα κάποιον θείο και μου το έφερε... Αλλά δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς. Θα υπάρχει στους γνωστούς σας θείους.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Έχοντας προχωρήσει μετά το 3 chapter θέλω προσθέσω τα εξής: Τα γραφικά δεν είναι απλά <<καλά>> όπως είπα πριν,αλλά εξαιρετικά. Τα πτώματα των (σχεδόν) ανθρώπων είναι εντυπωσιακά,τα διάφορα gadgetάκια επίσης τραβάνε την προσοχή,αλλά τα όπλα θα έπρεπε να είχαν πιο διακριτά ηχητικά εφέ όταν οπλίζουν. Τα τέρατα δε μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν στο σχεδιασμό,σε αντίθεση με την ήρωά μας που είναι τρομερά αληθοφανής ακόμα και στις κινήσεις του. Ηχητικά, κατά στιγμές μου κόβει το αίμα όταν ακούγονται ψίθυροι ή βρυχηθμοί από μακριά.Σίγουρα θα προσπαθήσω να κάνω rip τους ήχους... Στο gameplay δεν έχει κάτι που να με τραβάει αυτό καθεαυτό.Φοβάμαι ότι θα είναι άλλο ένα game που είτε θα το παρατήσω στη μέση(μάλλον απίθανο όμως,θέλω να δω τη συνέχεια!) ή δεν θα το ξαναπιάσω μετά το τέλος του.
gtsamour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Είμαι στο chapter 5, το παιχνίδι είναι πολύ προσεγμένο με πάρα πολύ καλό gameplay και πολύ πολύ καλά γραφικά χωρίς όμως να γίνεται ασήκωτο για το μηχάνημα (με 4850 και quad core είναι όλα στο τέρμα και παίζει αλοιφή σε 1680x1050).
kirileman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εδώ πάει σούπερ σε 1440 με τον παλιοturion μου στα 2.4 την 7900gs και μαμά drivers του λάπτοπ, δεν θα πηγαίνει σε σένα; Πολύ ελαφρύ για τα γραφικά του (αν και είναι μικροί εσωτερικοί χώροι ως επί το πλείστον).
chek2fire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον γιαυτό τρέχει τόσο άψογα το παιχνίδι. Λόγο των κλειστών του χώρων. Εχουμε καμία φώτο σύγκρισης από κονσόλες να δούμε τα γραφικά και εκεί? Εχώ την εντύπωση ότι η έκδοση για pc δεν είναι απλά ένα port από τις κονσόλες.
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 [...]Εχώ την εντύπωση ότι η έκδοση για pc δεν είναι απλά ένα port από τις κονσόλες. Κι εγώ το ίδιο νομίζω. Μέχρι και "Exit to Windows" έχει αντί για σκέτο "Exit" Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι το ποντίκι "κολυμπάει";
Thanofski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Οσοι εχουν παιξει την εκδοση για κονσολες (xbox360 προσωπικα) θα καταλαβουν οτι προκειται για ενα κακοφτιαγμενο port...Παρα πολλα προβληματα σε σχεση με τις κονσολες.Ειναι δυσκολο εως αδυνατον να χρησιμοποιησεις on-the-fly items απο το inventory διοτι υπαρχει καθυστερηση και στο ανοιγμα και στο κλεισιμο του αλλα και αρκετα προβληματακια στο χειρισμο,λεγοντας καθυστερηση εννοω τοση οση θα χρειαστει ο παλικαρας απο πισω να σε κοψει σαν σαλαμι γιατι δεν προλαβες να παρεις το σωστο health pot κλπ... Αυτο που εκνευριζει πιο πολυ ειναι η κακη αποκριση του ποντικου...Δεν ξερω ποσοι τοχετε παρατηρησει αλλα σε aim mode με δεξι κλικ κουνηστε παρα πολυ απαλα και αργα το ποντικι και θα δειτε ο στοχος δεν κουνιεται με αποτελεσμα αυτο να θελει μεγαλυτερη και γρηγοροτερη κινηση για να στοχευσεις που σημαινει η ακριβεια στο targeting παει περιπατο.....
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 [...]Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι το ποντίκι "κολυμπάει"; [...]Αυτο που εκνευριζει πιο πολυ ειναι η κακη αποκριση του ποντικου [...] OK δεν είμαι μόνο εγώ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 OK δεν είμαι μόνο εγώ. Όπως είχα γράψει και αρκετά posts πιο πριν: Κλείστε το Vsync από τα in-game options και ανοίχτε το από το control panel της κάρτας σας. Θα δείτε πόσο θα αλλάξει τότε. Γενικά δεν είχα πρόβλημα για on the fly item select. Άλλωστε κυρίως ήθελα health, οπότε Q. Για αέρα, τότε λίγο μακριά και air can (αν είχα), αλλιώς είμουν γενικά προσεκτικός. Όπως ξαναείπα, εκτός των Runtime Errors (και του glitch στο Ch. 9 που είναι και στις κονσόλες), δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα γραφικά μια χαρά πάνε, τα loadings σφαίρα, ο ήχος πολύ καλός, what's not to like;
gtsamour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Αυτό με το ποντίκι ισχύει, εκτός από το aiming μου φαίνεται ότι παρουσιάζει μια μικρή καθυστέριση στην απόκριση, βελτιώνεται αν αυξήσεις το sensitivity αλλά όχι τελείως. Πάντως αν όντως είναι port από κονσόλα, σε σύγκριση με κάτι άλλα ports που έχω παίξει, είναι πολύ καλό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον νομίζετε ότι λέω μπαρούφες, αλλά δοκιμάστε να κλείσετε το Vsync από τα in-game options και θα δείτε ότι το ποντίκι γίνεται πολύ πιο καλό στην ανταπόκριση. Ανοίγοντας το Vsync από Nvidia / ATi Control Panel, δεν θα σας κάνει πρόβλημα. Είναι confirmed από όλους. Αν το έχετε κάνει και σας φαίνεται περίεργη η στόχευση πάλι, δεν ξέρω... :/
gtsamour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εμένα πάντως δε με ενοχλεί πια γιατί το συνήθησα. Θα δοκιμάσω πάντως αυτό που λές.
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον νομίζετε ότι λέω μπαρούφες, αλλά δοκιμάστε να κλείσετε το Vsync από τα in-game options και θα δείτε ότι το ποντίκι γίνεται πολύ πιο καλό στην ανταπόκριση. Ανοίγοντας το Vsync από Nvidia / ATi Control Panel, δεν θα σας κάνει πρόβλημα.Είναι confirmed από όλους. Αν το έχετε κάνει και σας φαίνεται περίεργη η στόχευση πάλι, δεν ξέρω... :/ Δεν το ψαξα πολύ, απλά μου θύμισε κάποιο άλλο παιχνίδι που σερνόταν το ποντίκι (κι όχι το παιχνίδι) λόγω ενεργοποίησης του AA. Λογικά πρέπει να χα enabled το vsync γιατί νομίζω είχα σταθερά 30fps (τώρα γιατί 30 κι όχι 60, δεν ξέρω). Ευχαριστώ για το tip πάντως, θα το τσεκάρω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Προηγούμενα είπα ότι ο χειρισμός του με κουράζει,και όπως βλέπω έχουν και άλλοι παράπονα. Στο aim mode, συνηθισμένος από τα κλασικά fps,μου κακοφάνηκε που πρέπει να κάνω μεγαλύτερη κίνηση στο ποντίκι από το φυσιολογικό. Επίσης και χωρίς aim mode είναι χρονοβόρο να κάνει ο Isaak στροφή 180 μοιρών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα