Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry κιόλας, αλλά 15 χρόνια έχεις να παίξεις FPS/TPS? :P

Νέος είσαι στο χώρο; :P Τα πρώτα 3D παιχνίδια που βγήκαν χρησιμοποιούσαν τα βελάκια για κίνηση κι ετσι κόλλησα. Και έχω παίξει όλα σχεδόν τα FPS είναι το αγαπημένο μου είδος. Και μπορεί να μην είχες γεννηθεί κιόλας όταν εγώ έπαιζα στο ZX Spectrum (αχ αυτό πάντα ήθελα να το πω μη το πάρεις στα σοβαρά)

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νέος είσαι στο χώρο; :P Τα πρώτα 3D παιχνίδια που βγήκαν χρησιμοποιούσαν τα βελάκια για κίνηση κι ετσι κόλλησα. Και έχω παίξει όλα σχεδόν τα FPS είναι το αγαπημένο μου είδος. Και μπορεί να μην είχες γεννηθεί κιόλας όταν εγώ έπαιζα στο ZX Spectrum (αχ αυτό πάντα ήθελα να το πω μη το πάρεις στα σοβαρά)

:lol:

Και το nascar racing τα βελάκια χρησιμοποιούσε για να οδηγείς, αλλά βγήκαν και τιμονιέρες, δεν έμειναν στάσιμα τα ραλάκια :devil:

Τα βελάκια ήταν καλά μόνο στα platforms (jungle book, lion king κλπ, άντε και κανένα fifa 95.) :P

Όχι, εγώ σχέση με spectrum δεν είχα, αλλά arkanoid και digger, τα είχα λιώσει.

Δεν είμαι τόσο νέος όσο πιστεύεις. :-D

Δημοσ.

Με βελάκια? Σοβαρά? Μα χρειάζεσαι όλα τα keys γύρο σου...άσε που είναι άπειρος ποιος εύκολα με A,D. ʼμα το game είναι πάντως port είναι από τα καλύτερα ports που έχω δει.

Δημοσ.

Άμα κάποιο παιχνίδι θέλει περισσότερα πλήκτρα από το κανονικό φαίνεται ο περιορισμός. Δεν υπάρχουν εκεί κοντά πλήκτρα να χρησιμοποιήσεις χωρίς να σηκώσεις το χέρι από τα βασικά. Στο τέλος καταλήγω να μη χρησιμοποιώ τα επιπλέον έστω κι αν χρειαστεί να κατεβάσω το επίπεδο δυσκολίας για να τα βγάλω πέρα.

Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ας πούμε lean left και lean right.

Δημοσ.

Mε τον χειρισμό πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μια χαρά είναι. Ολα τα λεφτά είναι να ρίχνεις stasis στα τέρατα και μετά να τα πετσοκόβεις με την ησυχία σου... Εχω την εντύπωση ότι σαν game έχει πάρει αρκετά στοιχεία από το bioshock με αυτήν την φορά το story να μεταφέρετε στο διάστημα. To παιχνίδι πάντως τεχνικά είναι άψογο, εντυπωσιακά γραφικά και τρέχει τελείως απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Εμενα μου εκαναν δωρο χθεs το Burnout Paradise κ μπhκα στο εξης διλιμα:

1)Να το κρατησω

2)να παω να το αλλαξω κ να παρω το Dead Space

Εσεις τι λετε?Εχει online gaming to dead space?Τι αναλυση εχει για PS3?

Δημοσ.

Εντυπωσιακός ήχος,καλά γραφικά,αλλά στους τομείς story και gameplay δε νομίζω να πρωτοτυπεί.

Πάρε αυτό βάλτο εκεί,ενεργοποίησε τον ανελκυστήρα,μετακίνησε τα εμπόδια...

Τουλάχιστον μέχρι εκεί που έχω φτάσει δε με ενθουσίασε κάτι για να κολλήσω.

Μάλιστα με κούρασε λίγο ο χειρισμός.

Δημοσ.

ο χειρισμός αν πάρεις λίγο τον αέρα είναι πολύ σωστά δομιμένος. Πολύ προτότυπος γενικά αλλά και αρκετά φιλικός.

Γενικά το παιχνιδάκι είναι πραγματικό διαμάντι. Ποτέ δεν είμουν λάτρης horor παιχνιδιών μιας και περισσότερο χεζόμουν απο ότι απολάμβανα το παιχνίδι.

Το dead space έκανε την διαφορά. Διότι όσο ποιο βαθιά πάει το σκατό στην κάλτσα τόσο και η ψυχή στην Κούλουρη, τόσο περισσότερο θές να δείς τη σου κρύβει το επόμενο δωμάτιο και τι σκατά θα έχεις πάλι να σκοτώσεις.

ΝΑΙ, υπάρχουν ομοιότητες με προγενέστερα games αλλά όπως έχει αναφερθεί έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία και μόνο.

Τώρα αξίζει να δείτε και την ταινία/animation η οποία κυκλοφορεί και σας δίνει μια πολύ καλή εικόνα το τί και πώς έχει συμβεί.

Υπόψην η ταινία αν και προγενέστερη περιέχει spoilers. Μαθένετε πραγματα για το πώς και τί συνέβει πολύ πριν σας δώσει το ίδιο το παιχνίδι να καταλάβετε.

Μιάς και βρίσκομαι ακόμα level 5 δεν ξέρω και μάλιστα αναρωτιέμαι άν το παιχνίδι θα μας δώσει μερικές απαντήσεις για κάποια αλυτες μυστίρια της πλοκής. Φοβάμαι πως δεν θα μαθουμε περισσότερα. Οπότε ίσως να είναι καλήτερο να δείτε την ταινία σαν ανακεφαλαίωση-επεξήγηση της όλης ιστορίας.

Αλλά για αυτό θα σας ενημερώσει κάποιος που αντεξε και το τελείωσει και τώρα θα περνάει μάλον πολλές ώρες στην σκάφη καθαρίζοντας κάλτσες..... :P

Δημοσ.

Άψογο το παιχνιδάκι και μπράβο στους δημιουργούς του. Με το φτωχό μου λαπτοπάκι 3ετίας, παίζω σε 1440 ολα full. Δεν το περίμενα. Τα "τερατάκια" μοιάζουν λίγο με mutant chronicles ή μου φαίνεται; Αν ναι, σίγουρα θα το χετε αναφέρει. Μια χαρά και το gameplay και ο χειρισμός, ωραίοι ατμοσφαιρικοί ήχοι, τα κάνεις πάνω σου με κλειστό φως και 5.1. Το μόνο πρόβλημα που είχα στην αρχή (δεν το είχα τελευταία) ήταν κάποια προβλήματα στον ήχο, ομιλίες και εφέ να ακούγονται διπλά. Το χε κανείς άλλος;

• Moderators
Δημοσ.
Αλλά για αυτό θα σας ενημερώσει κάποιος που αντεξε και το τελείωσει και τώρα θα περνάει μάλον πολλές ώρες στην σκάφη καθαρίζοντας κάλτσες..... :P

Δεν καθαρίζω τίποτα, μια χαρά είμαι. :P

(τώρα :P)

Βασικά έξηγεί κάποια πράγματα, αλλά και πάλι μένουν μερικά πράγματα αναπάντητα.

Το cartoon btw, μόνο horror δεν είναι. :P

Βέβαια το έχω πει, ότι έχοντας δει ένα σωρό anime. Οι Ιάπωνες μπορούν να κάνουν τα πάντα με αυτά, αλλά σε κινούμενο σχέδιο, δεν μπορείς να βγάλεις τρόμο.

Λίγοι χαρακτήρες είναι και στα 2, αρκετοί του cartoon δεν αναφέρονται στο παιχνίδι.

Και κάποια πράγματα είναι τελείως διαφορετικά νομίζω (πχ. όπως από το trailer, τα plasma cutters του cartoon, είναι light-chainsaws. :P Εκτός αν τα πέρασα για άλλο όπλο).

Πάντως είναι καλό για συμπλήρωμα. :)

Όσο για το game, δεν το περίμενα βασικά, αλλά με έπιασε η μανία να το παίξω κι ας μην είμαι fan των horror games.

Δεν το μετάνιωσα καθόλου. :D

(τώρα θέλουμε ένα patch μόνο να μην ρίχνει runtime errors)

Δημοσ.

Πάντως δεν ξέρω ενώ είμαι γενικά χέστης με τα horror game στην περίπτωση του dead space με έχει πιάσει μια μανία με το τέρατα. Εκτός ότι μου αρέσει να εμφανίζονται για να τα κόβω σε κομμάτια τα πατάω και αν έχω και πολύ health τους βαράω το οπλό στο κεφάλι.... φοβερή ευχαρίστηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ!

Μολις τελειωσα το δευτερο act και λιγο πριν αρχισω να παιζω ειδα και το anime.

Το συνιστω σε ολους να το δουν και αν ειναι δυνατον πριν να παιξουν το παιχνιδι.

Σε βαζει αμεσως στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου αλλα και στο σεναριο.

πολυ ομορφο horror game με υποβλητικη ατμοσφαιρα και δυνατα εφε σκιων/φωτισμων και ηχων.

Παιξτε το και σιγουρα θα το χαρειτε.

Υ.γ. Ενα ακομα plus του παιχνιδιου ειναι οτι παιζει με maxed ολες τις επιλογες στο λαπτοπακι μου acer 5930g

Επεξ/σία από gust

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...