Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά έχω ένα adaptora usb όπου μπορείς να συνδέσεις 2 χειριστήρια playstation..ξέρετε εάν θα δουλεύει με το παιχνίδι???στο pro πάντως μια χαρά δουλεύει....(ρωτάω για να δω εάν θα πω του θείου μου να μου το φέρει...)

Επεξ/σία από outlaw star
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Indeed buddy...βασικά τα controls είναι μια χαρά όλα customazible. Graphs όμορφα και γενικά το game είναι αρκετά καλο. Το μονο μείον είναι τα ίδια enemy models. Κανένα lag κανένα bug. No crashes. Ότι πρέπει να για να ξεχαστείς λίγο από το Far Cry ;)

p.s.

Customazible? Μπορείς να ορίσεις τα βελάκια να κινούν τον ήρωα, ή είμαι πολύ μεθυσμένος για να ττο βρω μόνος μου;

• Moderators
Δημοσ.

Το τερμάτισα πριν λίγο. :D (δεν πέτυχα το glitch αυτή τη φορά, το power box ήταν μπροστά από εκεί που έπρεπε να το βάλω και δεν έλειπε).

Αν και πολύς κόσμος θα βρει πράγματα που δεν του άρεσαν (για διαφόρους λόγους), εμένα μου άρεσε και η ιστορία και ο τερματισμός. :)

Bring on Dead Space 2! :D

ΥΓ. Μόνο εμένα θυμίζει Ultraman όποτε βλέπω χρωματιστή ενέργεια πάνω σε κάποιον; :P

Τουλάχιστον δεν είχαμε τον αφηγητή (όποτε ο Ultraman έφτανε στο κόκκινο και αναβόσβηνε.).

Δημοσ.
Customazible? Μπορείς να ορίσεις τα βελάκια να κινούν τον ήρωα, ή είμαι πολύ μεθυσμένος για να ττο βρω μόνος μου;

Τα W,A,S,D σε ενοχλούν τόσο πολύ και θέλεις να παίξεις με τα βελάκια?

Εγώ πάντως θα περιμένω να ξημερώσει για να το ξαναρχίσω.

Μου τη σπάει να με τρομάζει κάθε τρεις και λίγο μιά τέτοια μαλακία που πετάγεται από το πουθενά. :lol:

(Μετά το μακελεύω βέβαια, αλλά το σύγκρυο το έχω φάει):X.

Δημοσ.

Μόλις το άρχισα το game και είναι απίστευτω ακριβώς ότι περίμενα...Χέσιμο και πέταγμα κάθε τόσο και λιγάκι. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Φοβερό game και τρέχει και απροβλιμάτιστα στο pc μου. Aυτό που μου την σπάει είναι τα κονσολάδικα save point αλλά χαλάλι του...

Δημοσ.

Τα σπάει απλά..

Δεν έχει κάτι τρομακτικό άμεσα.. αλλα σε ξαφνιάζει ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ φορές που στο τέλος πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Γι αυτό μου άρεσε κιόλας. Γιατί το σεβάστηκα και δεν κάνω απλά ένα γρήγορο playthrough αλλα ζώ όντως το "survival horror"

Δημοσ.
Τα σπάει απλά..

Δεν έχει κάτι τρομακτικό άμεσα.. αλλα σε ξαφνιάζει ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ φορές που στο τέλος πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Γι αυτό μου άρεσε κιόλας. Γιατί το σεβάστηκα και δεν κάνω απλά ένα γρήγορο playthrough αλλα ζώ όντως το "survival horror"

Δηλαδή πώς αλλιώς θα μπορούσες να το παίξεις? Γιούργια στα κουλούρια? Δε λέει.

Εγώ το ξεκίνησα, με τον αδερφό μου να παρακολουθεί και ανοίγωντας ένα δωμάτιο μπαίνω μέσα, κοιτάω αριστερά, τίποτα, πάω δεξιά, μήπως έχει κανένα αντικείμενο, τίποτα και μου λέει ο αδερφός μου ότι είδε μια σκιά αριστερά.

Δεν προλαβαίνω να κάνω 2 βήματα και πετάγεται η μαλακία από τη γωνία.

Γονάτισα λέμε. :lol:

Δημοσ.
Δηλαδή πώς αλλιώς θα μπορούσες να το παίξεις? Γιούργια στα κουλούρια? Δε λέει.

Εγώ το ξεκίνησα, με τον αδερφό μου να παρακολουθεί και ανοίγωντας ένα δωμάτιο μπαίνω μέσα, κοιτάω αριστερά, τίποτα, πάω δεξιά, μήπως έχει κανένα αντικείμενο, τίποτα και μου λέει ο αδερφός μου ότι είδε μια σκιά αριστερά.

Δεν προλαβαίνω να κάνω 2 βήματα και πετάγεται η μαλακία από τη γωνία.

Γονάτισα λέμε. :lol:

Μάλιστα... Κι εσύ είσαι που λες τι με πειράζει να αλλάξω τα default πλήκτρα που χρησιμοποιώ 15 χρόνια τώρα. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι τρόμου που ο τρόμος θα γίνει μεγαλύτερος όταν τα πλήκτρα που ξέρω δεν θα λεειτουργούν :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως 2ο playthrough, εκτός ότι σου δίνει πάλι πράγματα, έχεις και ότι upgrades/όπλα είχες.

Οπότε το 2ο (Round 2 όπως το λέει) είναι για να δείτε πιο ήρεμα το story.

Στο 3ο καλύτερα από την αρχή πάλι (ίσως στο πιο δύσκολο mode ; ;)) αλλιώς θα είστε ο Isaac "Rambo" Clarke. :P

Δημοσ.

Ελπιζω σε καποιο μελλοντικο update να διορθωσουν το προβλημα με τα πληκτρα να μπορεσουμε να το παιξουμε και μεις που μαθαμε απο τα παλια..

Δημοσ.
Μάλιστα... Κι εσύ είσαι που λες τι με πειράζει να αλλάξω τα default πλήκτρα που χρησιμοποιώ 15 χρόνια τώρα. Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι τρόμου που ο τρόμος θα γίνει μεγαλύτερος όταν τα πλήκτρα που ξέρω δεν θα λεειτουργούν :confused:

Sorry κιόλας, αλλά 15 χρόνια έχεις να παίξεις FPS/TPS? :P

Σε όλα τα FPS που έχω παίξει εγώ, μέχρι και στο PES2008 που κάποια περίοδο το έπαιζα με keyboard, χρησιμοποιούσα τα wasd και αυτό είναι και το πιο λογικό, καθώς πέρα από την κίνηση του παίχτη θα χρειαστείς να έχεις κοντά και άλλα λειτουργικά κουμπιά (Ε για pick objects κοκ).

Τεσπα, γούστα είναι αυτά και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως είμαι σίγουρος ότι αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί wasd για τέτοιου είδους παιχνίδια. ;)

Δημοσ.

Εγω παντως το συνδιασμο wsad δεν τον μπορω με τπτ. Χανω την μπαλα και παταω οτι να ναι μετα απο λιγο.

Αλλα οπως και να χει σε οποιοδηποτε παιχνιδι και αν εχω παιξει παντα μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα, τι βλακεια εκαναν τωρα με αυτο δεν μπορω να καταλαβω..

Δημοσ.
Εγω παντως το συνδιασμο wsad δεν τον μπορω με τπτ. Χανω την μπαλα και παταω οτι να ναι μετα απο λιγο.

Αλλα οπως και να χει σε οποιοδηποτε παιχνιδι και αν εχω παιξει παντα μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα, τι βλακεια εκαναν τωρα με αυτο δεν μπορω να καταλαβω..

Ε, port είναι, τι περίμενες?

Δε λές καλά που σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς και ποντίκι?

Έχω δει ports που παίζεις στο menu με τα βελάκια και ψάχνεις εις μάτην να βρείς τον κέρσορα, για να κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου.:mad:

Δημοσ.

Μας εφαγαν οι κονσολες... Θελω να πιστευω οτι σε μελλοντικο patch θα το διορθωσουν, το αναφερουν και σε πολλα review το προβλημα αυτο.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν είχα πρόβλημα με τον χειρισμό, αν και από τα DMC κρατάω το WASD (γιατί τα διάφορα attacks τους είναι σε κουλά κουμπιά, οπότε κάτσε-μάθε :P). Στα FPS όμως βελάκια.

Ε, ένα συνήθειο είναι όλα πάντως. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...