Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν έχεις logitech mouse απλά θέσε στο setpoint να δουλεύει το μεσαίο κουμπί σαν middle click. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στο intellipoint αν έχεις microsoft.

Microsoft έχω και το έλυσα το ζήτημα. Σ' ευχαριστώ πολύ. ;)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έλεγε η ΕΑ, αλλά το παιχνιδάκι το παίζει άνετα με mouse και keyboard. Βέβαια αυτή την στιγμή το χειρίζομαι με ΧΒΟΧ360 gamepad, βέβαια δεν έχει την ίδια σταθερή και ακριβή απόκριση με το mouse, αλλά έχει δόνηση και παίζει και λίγο ποιο μακριά από την οθόνη...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να συνηθίσεις τον χειρισμό είναι λίγο τραγική η κατάσταση, αλλά μετά όλα καλά. Αυτά για το gameplay.

Για το παιχνίδι, από το Silent Hill 2 είχα να παίξω παιχνίδι τρόμου. Χέστηκα στα πόδια μου...

Ειδικά στη πρώτη σκηνή

που εμφανίζεται το πρώτο παρτσακλό και σε κυνηγάει, ενώ δεν έχεις όπλο και τρυπώνεις στο ασανσέρ, παθαίνεις ένα σχετικό ταράκουλο. :confused:

Δημοσ.

Ωχ τι πάθαμε... Δεν σε αφήνει να βάλεις τα βελάκια σαν πλήκτρα κίνησης, Υπάρχει καμμία λύση;

Δημοσ.

Ο θείος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει αλλά δε μπορεί να γράψει κώδικα και να αλλάξει τα πλήκτρα. Μάλλον θα δοκιμάσω το χειριστήριο που μου κάναν δώρο προχθές.

Δημοσ.

το παιχνιδι τα σπαει

εχει πεσει πολυ προτωτυπια με το

health bar status + air status

οντως ειναι πολυ ατμοσφαιρικο και παει για βραδυνες καταστασεις :)

• Moderators
Δημοσ.

Βρήκα ένα σπαστικό glitch που γίνεται στο Chapter 9... :(

Λίγο πριν τελειώσει, δεν σου εμφανίζεται ένα item που θες (βασικά μπαταρία πόρτας) και δεν μπορείς να συνεχίσεις.

Έχει αναφερθεί και στις εκδόσεις για 360 και PS3, οπότε όσοι φτάσετε εκεί, κάντε κανένα save στην αρχή της πίστας.

Τώρα να δω τι θα κάνω ή καμιά λύση αν βρεθεί ή load το Chapter 5... :P

Δημοσ.

Indeed buddy...βασικά τα controls είναι μια χαρά όλα customazible. Graphs όμορφα και γενικά το game είναι αρκετά καλο. Το μονο μείον είναι τα ίδια enemy models. Κανένα lag κανένα bug. No crashes. Ότι πρέπει να για να ξεχαστείς λίγο από το Far Cry ;)

p.s.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά Ghost

τη μπαταρία που χρειάζεσαι την παίρνεις από το άλλο ασανσέρ

Πιο πριν είχες κάνει την αλλαγή τους

Εγώ έχω βέβαια την έκδοση του χβοχ360 οπότε δεν ξέρω αν όντως είναι κάποιο bug

• Moderators
Δημοσ.

Kalimike

Είναι η φάση αφού δεις την σκηνή με τον Hammond και το brute και προσπαθείς να βγεις από το Valor που καταστρέφεται. Η μπαταρία έπρεπε να είναι δίπλα στην πόρτα (και καλά να έχει πέσει από εκεί που την είχες αφήσει πριν). Δεν γίνεται να την πάρεις και να την κουβαλάς μαζί σου, αφού έχει invisible wall που σταματάει την μπαταρία να βγει από το δωμάτιο. Είναι εξακριβωμένο glitch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...