Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αύριο που θα το έχω (αν δεν πέσει καμιά σύνδεση), θα σας πω εντυπώσεις.
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για το "ενοχλητικό ύφος κονσόλας" δεν ξέρω, πάντως το παιχνίδι τα σπάει. Έπαιξα λίγες ώρες τη νύχτα που βγήκε και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ασύλληπτη ατμόσφαιρα και τα καλύτερα ηχητικά εφέ που έχω ακούσει ποτέ. Μένει να δούμε αν συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, ώστε να πάει για game of the year. Όλα αυτά σε 360. Σε PC δεν έχω ιδέα. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ούτε που με νοιάζει τι έκανες με το κουτί σου. Εδώ είναι το τομέας των pc games και για την pc έκδοση ενδιαφέρομαι. Υπάρχει κανένα demo ή πάλι νομίζουν πως θα αγοράσουμε τα console ports τους από τα reviews και τα βίντεο;
Mourgolikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 To παιχνίδι πάντως από τα video του φαίνεται πολύ καλό! http://www.gametrailers.com/game/5563.html Πάντως αντί για κάποιο demo καλύτερα να δοκιμάσεις μια έκδοση από κάποιον θείο ώστε να έχεις πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 To παιχνίδι πάντως από τα video του φαίνεται πολύ καλό!http://www.gametrailers.com/game/5563.html Πάντως αντί για κάποιο demo καλύτερα να δοκιμάσεις μια έκδοση από κάποιον θείο ώστε να έχεις πλήρη εικόνα του παιχνιδιού. και μετα να μην το αγορασει..
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ούτε που με νοιάζει τι έκανες με το κουτί σου. Εδώ είναι το τομέας των pc games και για την pc έκδοση ενδιαφέρομαι. Υπάρχει κανένα demo ή πάλι νομίζουν πως θα αγοράσουμε τα console ports τους από τα reviews και τα βίντεο; OK καλώς. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
xvagos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ρωτήστε και τον θείο να σας φέρει και την animation ταινία Dead Space: Downfall για... ζέσταμα! Ξεχάστε το ζέσταμα, βγήκε ο Dark0der!!! Πάμε... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2008 από xvagos Real Deal
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Οκ, έπαιξα κάμποσο. Βασικό πρόβλημα: Runtime Errors που με ρίχνουν στο Desktop. Εκτός αυτού, με Dual Core 6600 (2.53), 8800 GTS 320, 2 GB Ram, τέλος πάντων, το κλασσικό PC μου... πάει μια χαρά σε 1280χ1024 με όλα στο max (in-game, Nvidia control panel έβαλα μόνο ένα option που θα πω αμέσως). Όσοι λένε για τα controls, έχουν βρει το πρόβλημα. Για κάποιο λόγο το Vsync in-game κάνει το λάθος και χαλάει τα controls ώστε να "πετάνε" τριγύρω. Πολύ unresponsive. Οπότε, το κλείνετε και για να μην έχετε tearing, το ανάβετε από το Control Panel της Nvidia. Μια χαρά τότε. Ο ήχος είναι πολύ ωραίος. Τα γραφικά δεν είναι Crysis, αλλά φαίνονται πολύ ωραία και γενικά το παιχνίδι μου αρέσει πολύ στο στυλ του. (εκτός των runtime errors) Excuse me, I got to go back for some more limb chopping.
cbr600RR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ρωτήστε και τον θείο να σας φέρει και την animation ταινία Dead Space: Downfall ειναι κανονικη ταινια animation? - οπως το Animatrix στυλ? edit: Dead Space: Downfall will hit DVD and Blu-ray on October 28th, just in time for you to get yourself psyched for Dead Space. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2008 από cbr600RR
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Animated movie (Cartoon) είναι το Downfall. Prequel του Dead Space (game).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Thanx for the info Ghost. You use mouse i suppose yes? p.s. Sorry for the english but http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp is fooked up.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τι έχετε πάθει σήμερα με τα ελληνικά; Ναι, φυσικά mouse + keyboard. Στην αρχή είναι λίγο περίεργο γιατί το δεξί κουμπί είναι για aim και το κεντρικο για secondary fire (ενώ το αριστερό κλασσικά για primary) και μπορεί να ξενίσει τον κόσμο. Δεν έχω αλλάξει τα κουμπιά πάντως, μόνο το sensitivity άλλαξα λίγο. Α, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το brightness setting. Μου ήταν αρκετά φωτεινό και βασικά έπρεπε να το κατεβάσω (in-game) τελείως ώστε να αχνοφαίνεται το logo στην οθόνη όπως έλεγε. Πιο καλό όταν είναι πιο σκοτεινό φυσικά. Btw, melee struggle με τέρατα (αν έχεις αρκετή ενέργεια) is cool.
Erwdios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Φτάνει το σκατό στη κάλτσα ή τσάμπα η διαφήμιση? Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μεσαίο κουμπί (ροδέλα) στα παιχνίδια, καθώς έχει εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα με τους οδηγούς του mouse, το οποίο με το πάτημα της ροδέλας σπαέι σε ισομερή παράθυρα, όλα τα ανοιχτά προγράμματα (με πετάει κι από τα games, αλλά με alt+tab ξαναμπαίνω). Να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα ή υπάρχει άλλη λύση?
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Χωρίς να είναι Clive Barker's Undying (ασύγκριτη ατμόσφαιρα), το σκατό όντως πάει στην κάλτσα, ειδικά αν παίξετε νύχτα, με σβηστά τα φώτα και τον ήχο δυνατά. Δεν είναι τζάμπα η διαφήμιση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μεσαίο κουμπί (ροδέλα) στα παιχνίδια, καθώς έχει εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα με τους οδηγούς του mouse, το οποίο με το πάτημα της ροδέλας σπαέι σε ισομερή παράθυρα, όλα τα ανοιχτά προγράμματα (με πετάει κι από τα games, αλλά με alt+tab ξαναμπαίνω). Να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα ή υπάρχει άλλη λύση? Το Alt-fire δουλεύει και πατώντας το space αντί για ροδέλας, ενώ στοχεύεις. Όσο για το σκατό στην κάλτσα, μπορώ να πω ότι για PC είναι από τα καλά τρομαχτικά παιχνίδια. (γιατί κονσόλες, απ'ότι είχα δει, για μένα η Project Zero / Fatal Frame σειρά είναι η πιο μπρρρ...)
Parapas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μεσαίο κουμπί (ροδέλα) στα παιχνίδια, καθώς έχει εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα με τους οδηγούς του mouse, το οποίο με το πάτημα της ροδέλας σπαέι σε ισομερή παράθυρα, όλα τα ανοιχτά προγράμματα (με πετάει κι από τα games, αλλά με alt+tab ξαναμπαίνω). Να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα ή υπάρχει άλλη λύση? Αν έχεις logitech mouse απλά θέσε στο setpoint να δουλεύει το μεσαίο κουμπί σαν middle click. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στο intellipoint αν έχεις microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα