{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 E ναι άμα αρχίσουν και τα shooters να είναι καλύτερα σε consoles τότε άντε γεια...
m0rbid Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Το Dead Space ειναι survival horror/action βασικά. Η έκδοση για PC δεν εχει τίποτα απλά ο χειρισμός ειναι καλύτερος με gamepad..δεν ειναι τοσο τραγικό!
LuxJaja Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 διάβασε καλύτερα το άρθρο morbid. δεν είναι απλά ότι ο χειρισμός με gamepad είναι καλύτερος. το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά στην έκδοση για υπολογιστή. προβλήματα στο χειρισμό, μη συνεργασία της κάμερας κλπ κλπ. όπως λέει και το άρθρο dead space for pc looks like dead space !!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Το Dead Space ειναι survival horror/action βασικά. Η έκδοση για PC δεν εχει τίποτα απλά ο χειρισμός ειναι καλύτερος με gamepad..δεν ειναι τοσο τραγικό! Ναι dude ξέρουμε από genres, but thats not my point...μιλάω γενικά ότι αποκλείουν σιγά σιγά το mouse που είναι ιδανικό για οποιοδήποτε shooting game...
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 E ναι άμα αρχίσουν και τα shooters να είναι καλύτερα σε consoles τότε άντε γεια... Πού είναι το περίεργο? Κάποτε είχαμε μόνο το Halo (που παρεμπιπτόντως ποτέ δεν μου άρεσε), τώρα πλέον σχεδόν όλα τα shooters βγαίνουν και στις κονσόλες. Αρκετά από αυτά μάλιστα κυκλοφορούν πρώτα σε αυτές και πολύ αργότερα στα PC. Αν η τελευταία ελπίδα των PC-άδων για την ανάκαμψη του PC gaming είναι μόνο η Blizzard, τότε... Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι η επόμενη γενιά των κονσολών να έχει ποντίκι by default. Άντε, πότε θα βραδιάσει να βάλω Dead Space.
outlaw star Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πού είναι το περίεργο? Κάποτε είχαμε μόνο το Halo (που παρεμπιπτόντως ποτέ δεν μου άρεσε), τώρα πλέον σχεδόν όλα τα shooters βγαίνουν και στις κονσόλες. Αρκετά από αυτά μάλιστα κυκλοφορούν πρώτα σε αυτές και πολύ αργότερα στα PC. Αν η τελευταία ελπίδα των PC-άδων για την ανάκαμψη του PC gaming είναι μόνο η Blizzard, τότε... Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι η επόμενη γενιά των κονσολών να έχει ποντίκι by default. Άντε, πότε θα βραδιάσει να βάλω Dead Space. καλά καλά εσύ περίμενε και το crysis στις κονσόλες(στην επόμενη γενιά όμως διότι σε αυτή λίγο δύσκολο το βλέπω...)
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Σαν να μας λέει πάρτε κονσόλες (και πληρώστε τα games 20-30? παραπάνω) . Ειδικα αυτο με τις τιμες εχει παραγινει . Γιατι π.χ να πληρωνει καποιος διπλασια τιμη (35 -70) για το Pro Evolution Soccer 2009 αν θελει να το παιξει σε κονσολα ? Επισης θα πρεπει να γινει θαυμα για να δουμε σε καλο τιτλο κονσολας να πεφτει η τιμη ,ακομη κ αν εχουν μεολαβησει πολλοι μηνες απο την κυκλοφορια τους .. Αυτο το τελευταιο βεβαια , ειναι προνομιο που συνηθως εμεις οι Ελληνες "απολαμβανουμε" ..
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 καλά καλά εσύ περίμενε και το crysis στις κονσόλες(στην επόμενη γενιά όμως διότι σε αυτή λίγο δύσκολο το βλέπω...) Πίστεψέ με όταν σου λέω ότι δεν με νοιάζει καθόλου. Αν τα δυνατά χαρτιά του pc gaming είναι το Crysis και το... Fear (το οποιο χρησιμοποιούσαν οι περισσότεροι όχι για να παίξουν, αλλά για... benchmarks), τότε τι άλλο να πω. Θα με κράξετε που το λέω αλλά το Crysis το δοκίμασα στο PC μου για λίγες μέρες και το παράτησα. Πέραν των γραφικών δεν είδα κάτι άλλο να με εντυπωσιάσει, σαν ένα καλύτερο Far Cry μου φάνηκε. Θα φταίει που έχω παίξει μερικές χιλιάδες FPS τα τελευταία 15 χρόνια και έχω πάθει ανοσία πλέον. Δεν λέω ότι υπάρχουν καλύτερα FPS στις κονσόλες, αλλά δεν είναι δυνατόν το πρώτο επιχείρημα εναντίον του "pc gaming is nearly dead" να είναι συνέχεια το Crysis. Καλύτερα να μιλάγαμε για την Blizzard, η οποια όντως κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του pc gaming. Όλα αυτά τα λέω και στεναχωριέμαι, γιατί εκ πεποιηθήσεως και παραδόσεως είμαι pc gamer, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να περιμένω να βγει κάτι της προκοπής. Για κάθε ένα καλό παιχνίδι που βγαίνει στα PC, κυκλοφορούν 5+ στις κονσόλες. Και είναι κρίμα, γιατί χίλιες φορές το keyboard και το ποντίκι (ή οι καλές τιμονιέρες και τα... χειριστήρια αεροπλάνων) παρά το joypad.
shadowmann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εγώ πιστεύω ότι το pc gaming δε πρόκειται να πεθάνει...όσο υπάρχουν pc θα υπάρχουν και games για pc.. να το πω και αλλιώς ΔΕΝ τους συμφέρει να μη βγάζουν games για pc...γιατί πείτε μου μετά ποιος θα σκάσει 2000 + euro για pc όταν θα το χρησιμοποιεί μονο για internet... καλές η κονσόλες για τα παιδάκια όμως...(χωρίς παρεξήγηση δεν θέλω να θίξω κανένα εδώ μέσα απλά αυτό πιστεύω.. )όχι για hardcore gamers. + ότι mmorpg η κάποιο rts δεν πρόκειται να βγει σε κονσόλα...και αν το επιχειρήσουν θα έχουν οικτρά αποτελέσματα. έχω δοκιμάσει και κονσόλες αλλα προτίμησα το pc gaming τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει αυτό που τον ευχάριστη και του αρέσει... φιλικά πάντα απλά την άποψη μου λέω.
Erwdios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλές οι κονσόλες, κυρίως για τους πιτσιρικάδες, αλλά όταν ακόμα κι αυτοί ξεροσταλιάζουν στα net cafe για να παίξουν ένα WoW ή ένα Lineage, τότε η κονσόλα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είχα δοκιμάσει κάποτε να παίξω στο Xbox μου το Medal of Honour Allied Assault και μόνο που δεν έσπασα το joypad. Βλέπουμε πλέον ότι ναι μεν, εκπληκτικοί τίτλοι από κονσόλες γίνονται port στα PC μετά από αρκετό καιρό, αλλά εμπλουτίζονται και δίνουν κίνητρα στον PC gamer να αγοράσει το παιχνίδι και να ξεχνά την αναμονή (π.χ. Gears of Wars και GTA IV). Προσωπικά πιστεύω ότι όσο υπάρχουν PC gamers (που θα υπάρχουν πάντα) τα PC θα σέρνουν το χορό των games και θα βελτιώνουν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις κονσόλες. Όσο για το Crysis, απλά δεν υπάρχει τέτοιο παιχνίδι. Είναι απλά καταπληκτικό κι όποιος το προχωρήσει λίγο περισσότερο από τις πρώτες 2 αποστολές, απλά μένει μαμάκας συνολικά με το παιχνίδι και όχι μόνο με τα γραφικά. Maximum game λέμε.
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Όμως να παρατηρήσω ότι τα ακριβά PC πρακτικά σημαίνουν ακριβό hardware. Δηλαδή βγάζει λεφτά η Intel, η ATI/AMD, η nVidia και μερικοί άλλοι. Τα παιχνίδια τα βγάζουν οι software developers. Και με την ανεξέλεγκτη πειρατεία που υπάρχει στα PC δεν νομίζω να τους πολυσυμφέρει να επενδύουν μεγάλα ποσά σε αντίστοιχα games. Μόνο αν το κέρδος είναι εξασφαλισμένο (πχ. mmorpg με συνδρομή ή παιχνίδια με unique serials για το online). Οι τίτλοι που προέρχονται από τις κονσόλες (GoW κλπ) γενικά δεν έχουν ιδιαίτερα έξοδα όταν βγαίνουν σε PC, γιατί συνήθως είναι απλά ports από το 360. Πολλές φορές δε την μεταφορά την αναλαμβάνει άλλο -μικρότερο- studio, που σπανίως θα κάτσει να κάνει το παιχνίδι optimized για PC. Πόσοι όμως θα κάτσουν να αναπτύξουν αξιοπρεπείς τίτλους αποκλειστικά για PC? Ελάχιστοι το κάνουν πλέον και σταδιακά γίνονται ακόμα λιγότεροι. Για τα κονσολοπαιχνίδια που βγαίνουν -πολύ- αργότερα σε PC, δεν έχω να πω πολλά. Όταν διάφοροι φίλοι μου άρχισαν να παίζουν το Gears of War, το Assassin's Creed ή το Mass Effect στα PC τους, εγώ είχα σχεδόν ξεχάσει πότε τα τέλειωσα. Πολύς κόσμος περιμένει ακόμα το GTA IV, όταν οι κονσολάδες έχουν σχεδόν... σιχαθεί να το βλέπουν. Υπάρχει κόσμος που περιμένει ένα καταπληκτικό παιχνίδι, για να κάτσει να ασχοληθεί μ' αυτό χρόνια ολόκληρα (πχ. Starcraft2) ενώ άλλοι θέλουν να έχουν κάθε μήνα νέα games. Εκεί η επιλογή είναι απλή... Ο συνδυασμός είναι απλός. Μια κονσολίτσα με 200 ευρώ, ώστε να μπορώ σε λίγο να πάω να παίξω Dead Space/Fable2/GoW2/Fifa09(next-gen) και ένα αξιοπρεπές PC για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου αλλά και να βάλω να λιώσω το Medieval 2 (τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει στις κονσόλες). Αλληλοσυμπληρώνονται. Απόψεις όμως του στιλ "οι κονσόλες είναι για πιτσιρικάδες", "τα FPS δεν παίζονται με τίποτα χωρίς ποντίκι" κλπ είναι μάλλον απόλυτες. Μια χαρά έπαιξα χωρίς ποντίκι τα CoD3 και 4, αν και μου πήρε λίγο καιρό να το συνηθίσω. Τα εκατομμύρια που ακόμα λιώνουν τα -μέτρια κατ' εμέ- Halo, είναι όλοι χθεσινοί gamers ή μήπως σταδιακά μεταπήδησαν από τα PC shooters με ποντίκι στο joypad της κονσόλας? Επαναλαμβάνω και κλείνω με το offtopic εδώ, ότι εάν η επόμενη γενιά των κονσολών έχει και ποντίκι, τότε η κατάσταση θα μεταβληθεί ακόμα περισσότερο. Πλέον οτιδήποτε χρειάζεται ποντίκι θα είναι προσιτό και στους κονσολάδες (από mmorpg, μέχρι τα shooters, τα RTS, τα strategy και φυσικά το Manager!)
outlaw star Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 pc gaming is dying είναι τουλάχιστον αστείο φίλε μου....το crysis ήταν απλώς ένα παράδειγμα....αυτά πέστα στα μύρια που παίζουν mmorpg η σε αυτούς που παίζουν στους χιλιάδες servers του counter strike...και από όσο θυμάμαι παιχνίδια σαν to ccs ή το wow παίζουν άνετα σε ένα pc των 600 ευρώ...λίγο παραπάνω απο ένα ps3...επίσης μπορείς να μου πεις πόσο κάνει το νέο pro στο xbox360 και πόσο στο pc?? άσε μην απαντήσεις...ποια κονσόλα κάνει 200 ευρώ φίλε μου???εκτός εάν εννοείς τη βασική έκδοση του xbox με ένα χειριστήριο,χωρίς σκληρό δίσκο και με κάτι παιχνίδια της πλάκας....διότι εάν ΄΄ισχυαν αυτά που λες τώρα όλοι στν nvidia θα ήταν άτομα χωρίς δουλειά και δίχως στον ήλιο μοίρα...΄βλέπεις να ισχύει κάτι τέτοιο???όσο για παιχνίδια που βγαίνουν πρώτα σε κονσόλες και μετά σε pc θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πολλές φορές αργούν(όχι πάντα πχ το fifa ή το dead space μερικές μέρες διαφορά δε λέει κάτι) όμως συνήθως είναι πολύ καλύτερα....το gears of war στο pc είναι η μέρα με τη νύχτα με το xbox όσον αφορά τα γραφικά..σύν τις περισσότερες αποστολές συν το καλύτερο multiplayer....και το ότι εσύ κάνεις η δουλειά σου με το τ'αδε pc που μάλλον είναι φτηνό δε σημαίνει το ίδιο για όλους..διότι εγώ που τρέχω διάφορους πολύπλοκους κώδικες που έχουν να κάνουν με αριθμητική ανάλυση και μηχανική τως ρευστών χρειάζομαι επεξεργαστική ισχύ..και στο pc που χρειαζόμουν απλά πρόσθεσα μια κάρτα των 200 ευρώ και είμαι κομπλέ..δε με συμφέρει οικονομικώς αυτό απο το να αγοράσω κονσόλα??(άσχετα εάν έχω)βέβαια και η κονσόλα έχει τα δυνατά της σημεία..πχ είναι άλλη φάση να μαζευτείς με τους φίλους σου μπροστά απο μια 40άρα lcd και να λιώσεις στο pro ή στο street fighter(άντε να βγει...δε μπορώ να περιμένω...)...οπότε ούτε και την άποψη ότι οι κονσόλες είναι για παιδιά συμμερίζομαι..εν ολίγης θέλω να πω ότι το pc gaming είναι πολύ μακριά απο το θάνατό του...sorry για το μακροσκελές και για να μπούμε και λίγο on topic στην αμερική και στον καναδά κυκλοφορεί ήδη το dead space για pc http://www.direct2drive.com/2/6457/product/Buy-Dead-Space-Download
SPSS07 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κυκλοφορησε απο το θειο german/french εκδοση.. αναμενουμε το multi ..
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, αυτό το παιχνίδι λέει τίποτα ή είναι over-hyped όπως τα περισσότερα της ΕΑ; Και κυρίως, κάνει για pc ή θα έχει αυτό το ενοχλητικό ύφος κονσόλας; Ρωτάω μήπως ξέρει κανείς, επειδή απ' ότι βλέπω όλα τα σχόλια off-topic είναι...
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για το "ενοχλητικό ύφος κονσόλας" δεν ξέρω, πάντως το παιχνίδι τα σπάει. Έπαιξα λίγες ώρες τη νύχτα που βγήκε και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ασύλληπτη ατμόσφαιρα και τα καλύτερα ηχητικά εφέ που έχω ακούσει ποτέ. Μένει να δούμε αν συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, ώστε να πάει για game of the year. Όλα αυτά σε 360. Σε PC δεν έχω ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα