Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ό,τι λέει gold,ruby,emerald (ή diamond, ξεχνάω) semiconductior και τέτοιο, το πουλάς.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κυκλοφόρησε και το soundtrack. Σκίζει.
vaiaserres Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια ειμαι 4 πιστα και ακομα δεν εχω βρει αφτα που λες gold,ruby,emerald semiconductior μηπως πιο μετα α και το sountrack που μπωρω να το βρω???????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μοιάζουν με πλακέτες και καμιά φορά είναι πεταμένα ή σε κουτιά. Τυχαίνει να πέσουν και από brute (ή όπως λέγεται το γομάρι).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θυμάμαι... Δεν είχε πάρα πολλά.
raven3x7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Αρκετά είναι βασικά. Σίγουρα πάνω από 15. Το παιχνίδι είναι κορυφή και ας είναι και λίγο κονσολαδικο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Σίγουρα πάνω από 15. Α οκ, τότε γράψε λάθος από μένα. Πάντως όσο πλησιάζεις το τέλος, δεν θα έχεις πρόβλημα με λεφτά νομίζω. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2008 από GhostRiderLSOV
vaiaserres Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Οκ ευχαριστω για της απαντησεις!!!!!! Ειμαι στο 4ο κεφαλαιο και για να δουμε........
akilleas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις το τελείωσα στο νορμάλ!!!! Πολύ καλό παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!! Λίγο σε Resident Evil 4 μου κάνει!!!!!!
outlaw star Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις το τελείωσα στο νορμάλ!!!!Πολύ καλό παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!! Λίγο σε Resident Evil 4 μου κάνει!!!!!! πολύ καλύτερο απο το εν λόγω resident;)
vaiaserres Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 παιδια τι Upgrade κανατε εγω την στολη Level 4 και ολα τερμα και απο οπλα το Plasma εσεις???????
anthony_88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια γιατι μονιμως με βλεπω τερμα δεξια στην καμερα; Δε γινεται να το παιξω σε fps mode; Πολυ σπαστικη η οπτικη γωνια ετσι... EDIT: Διαβαζω στο νετ οτι μαλλον αναγκαστικα εχει αυτο το view... Να το χεσω Θα περιμενω να δω τι θα μου πειτε και το κανω uninstall...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αλλάζει η κάμερα. Είναι πάνω από τον ώμο ή στο πλάι για να έχεις καλύτερη αίσθηση του χαρακτήρα. Κρίμα να κάνεις uninstall τόσο καλό παιχνίδι μόνο γι'αυτό πάντως.
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά είναι η κάμερα και γρήγορα θα την συνηθίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα