Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κάμερα είναι φοβερή,όπως πρέπει για να μν έχει ορατότητα 100%,κ να σε κάνει τα κάνεις πάνω σ.Το παιχνίδι μετράει πολύ,παίζω κάθε τόσο τ βραδάκια,γιατί φοβάμαι κιόλας όχι τπτ...

Δημοσ.

το παιχνιδι τερματιστικε λυγω μικρο αλλα λογικα θα εχει και συναιχεια ,το τελος εχει πλακα ,μακραν καλυτερο παιχνιδι για το 08 απο μενα και ακολουθει το FaLLoUt 3

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η κάμερα συνηθίζεται πολύ εύκολα (τουλάχιστον σε 16:9 που το τελείωσα εγώ), γραφικά και ηχητικά πραγματικά άψογα και ατμοσφαιρικά και για όσους θέλουν κυκλοφορεί και σε animation το Dead Space: Downfall που εξιστορεί τα γεγονότα λίγο πριν προσγειωθεί το σκάφος του παιχιδιού στο σταθμό (καλό είναι).

Σίγουρα ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) και πιο προσεγμένα παιχνίδια του 2008..σε όλους τους τομείς. Θεωρητικά θα υπάρξει και συνέχεια..

Δημοσ.

Πολύ καλό ήταν, το φχαριστήθηκα.

Στο τέλος καθώς φεύγει και βγάζει το κράνος στο πιλοτήριο, εκεί που ασπρίζει η οθόνη δείχνει κάτι μετά γιατί μου φαίνεται πως σαν να κόλλησε στιγμιαία το pc μου και το χασα. Ακούγεται κάτι σαν κραυγή και θα έβαζα στοίχημα πως θα πεταχτεί ξαφνικά κάτι και θα τον κόψει στα δυο. :devil:

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι πως αλλαζεις δυσκολια????

ο μόνος τρόπος δυστυχώς είναι να ξεκινήσεις νέο παιχνίδι αν θυμάμαι καλά...κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα

• Moderators
Δημοσ.
ο μόνος τρόπος δυστυχώς είναι να ξεκινήσεις νέο παιχνίδι αν θυμάμαι καλά...κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα

Σωστός. Δυστυχώς αυτό είναι περίεργο και όταν το τερματίσεις. Μπορείς να παίξεις 2ο γύρο (με τα upgrades που είχες ήδη κάνει, κλπ), στην δυσκολία που είσουν. Ενώ θα έλεγε να βάλεις πχ. το impossible difficulty που ξεκλειδώνει.

Δημοσ.

Τεσπα ειμαι στο Medioum δυσκολια αλλα πως μαζευεις πολλα λεφτα δεν μπορο να καταλαβω γιατι για να κανεις Upgrade θελει 15 για καθε κουτακι και το 1 κανει 10000 εσεις πως το κανατε?????

Δημοσ.
Τεσπα ειμαι στο Medioum δυσκολια αλλα πως μαζευεις πολλα λεφτα δεν μπορο να καταλαβω γιατι για να κανεις Upgrade θελει 15 για καθε κουτακι και το 1 κανει 10000 εσεις πως το κανατε?????

Θα βρίσκεις αντικείμενα που κοστίζουν 15 και 20.000 και θα τα πουλάς. Μάζευε ότι μπορείς. Κι εγώ μόνο στολή και ένα όπλο αναβάθμισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...