chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Mόλις το τέλειωσα και εγώ..Για μένα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα game του 2008. Διαμάντι σε όλα τα επίπεδα. Αν βγεί δεύτερο μέρος θα ήθελα λίγο πιο μεγάλη ποικιλία στις τοποθεσιες αν και προσωπικά δεν με κούρασε το game σε αυτό τον τομέα και περισσότερη ποικιλία στα mob. Πιστεύω το σκάφος να έπεσε σε καμία βασή σε κάποιον πλανήτη ώστε να δούμε περισσότερα στο μελλον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Για όσους το τερμάτισαν. Πείτε μου ότι σας έπιασε στον ύπνο η συγκεκριμένη σκηνή. (ξέρετε ποια εννοώ ), ήταν αναμενόμενο, αλλά όχι έτσι.
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ghost λόγο της τεράστιας και μακροχρόνιας εμπειρίας μου με τις ταινίες τρόμου το περίμενα κάτι τέτοια αν και όχι από δεξιά του αλλά από πίσω να πω την αλήθεια...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Spoilers βάζε! Κι εγώ το περίμενα. Πάντα υπάρχει το τελευταίο "μπου!", αλλά περίμενα τυχαίο necromorph και όχι τόσο εμ... in-your-face.
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα ! Λοιπον το dead space το εχω φορτωμενο στο pc μου απο τοτε που βγεικε και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα επαιζε αψογα και μετα απο αλλαγη των driver καρτας γραφικων οι τελευταιοι που εχουνε κυκλοφορησει δλδ,τρεχω το game μπαινει στο menu παω να παιξω και ξαφνικα μου κολλαει παγωνει η οθονη παταω Esc το game λειτουγει κανονικα ακουγονται ηχοι αλλα μετα η εικονα διαλυεται δλδ μου βγαζει κινεζικα γραμματα και αναγκαζωμε να παταω ctrl alt del και να κλεινο το game οχι με τον σωστο τρoπο και ολλα τα αλλα games Pου εχω race driver grid ktlp παιζουνε αψογα !!Μoνο το Dead Space δεν παιζει !!!Α κσεχασα να σας πω το συστημα μου Dual CORE E6550 2.33 Ghz-8800 gt 512 mb-ddr2 2 gb και τους παλιους μου drivers τους διεγραψα τελειως και φορτωσα μετα τους καινουργιους δεν κσερω τι παιζει !! PLZ HELP OLLES OI APANTHSEIS SAS 8A EINAI SHMANTIKES STO PROBLHMA MOY !!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γι'αυτό... Κοιτάξες τo official forum ;
Erwdios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα ! Λοιπον το dead space το εχω φορτωμενο στο pc μου απο τοτε που βγεικε και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα επαιζε αψογα και μετα απο αλλαγη των driver καρτας γραφικων οι τελευταιοι που εχουνε κυκλοφορησει δλδ,τρεχω το game μπαινει στο menu παω να παιξω και ξαφνικα μου κολλαει παγωνει η οθονη παταω Esc το game λειτουγει κανονικα ακουγονται ηχοι αλλα μετα η εικονα διαλυεται δλδ μου βγαζει κινεζικα γραμματα και αναγκαζωμε να παταω ctrl alt del και να κλεινο το game οχι με τον σωστο τρoπο και ολλα τα αλλα games Pου εχω race driver grid ktlp παιζουνε αψογα !!Μoνο το Dead Space δεν παιζει !!!Α κσεχασα να σας πω το συστημα μου Dual CORE E6550 2.33 Ghz-8800 gt 512 mb-ddr2 2 gb και τους παλιους μου drivers τους διεγραψα τελειως και φορτωσα μετα τους καινουργιους δεν κσερω τι παιζει !! PLZ HELP OLLES OI APANTHSEIS SAS 8A EINAI SHMANTIKES STO PROBLHMA MOY !!! Δοκίμασες να ξαναβάλεις τους παλιούς σου drivers? Αλήθεια, γιατί κατέβασες τους τελευταίους drivers, επειδή δεν έπαιζε κάποιο άλλο game ή επειδή, έτσι πρέπει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μόνο 3ου/2ου προσώπου είναι.
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.............παντος δεν με βολευει καθολου ετσι κριμα γιατι το παιχνιδι τα σπαει
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 να φανταστεις το παρατησα επειδη ζαλιζομουν απο την καμερα παντος αν ηταν 1st Person-Shooter θα ηταν το καλλητεροτερο..........να ρωτησω κατι δεν γινετε????????
ilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά η κάμερα είναι μια χαρά σε 16:9 (έτσι είναι σχεδιασμένο για να φαίνεται το hud) . Το πρόβλημα είναι σε όσους έχουν 4:3 monitor οπού οι φωστήρες διάλεξαν την λύση του crop και η πλάτη πιάνει την μισή οθόνη. Δεν πειράζει ακόμα και έτσι είναι χαλαρά το best game για φέτος μαζί με NBA2K9 και Left4Dead (και kings bounty αλλά αυτά είναι γούστα).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εμένα δεν με προβλημάτισε η κάμερα, μερικές φορές δεν είναι ανάγκη να είναι πρώτου προσώπου για immersion.
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 δεν ζαλιζεστε ρε παιδια παντος εγο δεν μπορο να βλεπω τον ολοκληρο τον παικτη κατι με πιανει α και πες βλεπουμε τι οθονη εχουμε;;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα