Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις το τέλειωσα και εγώ..Για μένα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα game του 2008. Διαμάντι σε όλα τα επίπεδα. Αν βγεί δεύτερο μέρος θα ήθελα λίγο πιο μεγάλη ποικιλία στις τοποθεσιες αν και προσωπικά δεν με κούρασε το game σε αυτό τον τομέα και περισσότερη ποικιλία στα mob. Πιστεύω το σκάφος να έπεσε σε καμία βασή σε κάποιον πλανήτη ώστε να δούμε περισσότερα στο μελλον :)

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για όσους το τερμάτισαν.

Πείτε μου ότι σας έπιασε στον ύπνο η συγκεκριμένη σκηνή. (ξέρετε ποια εννοώ ;)), ήταν αναμενόμενο, αλλά όχι έτσι. :P

Δημοσ.

Ghost λόγο της τεράστιας και μακροχρόνιας εμπειρίας μου με τις ταινίες τρόμου :P το περίμενα κάτι τέτοια αν και όχι από δεξιά του αλλά από πίσω να πω την αλήθεια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ! Λοιπον το dead space το εχω φορτωμενο στο pc μου απο τοτε που βγεικε και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα επαιζε αψογα και μετα απο αλλαγη των driver καρτας γραφικων οι τελευταιοι που εχουνε κυκλοφορησει δλδ,τρεχω το game μπαινει στο menu παω να παιξω και ξαφνικα μου κολλαει παγωνει η οθονη παταω Esc το game λειτουγει κανονικα ακουγονται ηχοι αλλα μετα η εικονα διαλυεται δλδ μου βγαζει κινεζικα γραμματα και αναγκαζωμε να παταω ctrl alt del και να κλεινο το game οχι με τον σωστο τρoπο και ολλα τα αλλα games Pου εχω race driver grid ktlp παιζουνε αψογα !!Μoνο το Dead Space δεν παιζει !!!Α κσεχασα να σας πω το συστημα μου Dual CORE E6550 2.33 Ghz-8800 gt 512 mb-ddr2 2 gb και τους παλιους μου drivers τους διεγραψα τελειως και φορτωσα μετα τους καινουργιους δεν κσερω τι παιζει !! PLZ HELP OLLES OI APANTHSEIS SAS 8A EINAI SHMANTIKES STO PROBLHMA MOY !!!

Δημοσ.
Καλησπερα ! Λοιπον το dead space το εχω φορτωμενο στο pc μου απο τοτε που βγεικε και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα επαιζε αψογα και μετα απο αλλαγη των driver καρτας γραφικων οι τελευταιοι που εχουνε κυκλοφορησει δλδ,τρεχω το game μπαινει στο menu παω να παιξω και ξαφνικα μου κολλαει παγωνει η οθονη παταω Esc το game λειτουγει κανονικα ακουγονται ηχοι αλλα μετα η εικονα διαλυεται δλδ μου βγαζει κινεζικα γραμματα και αναγκαζωμε να παταω ctrl alt del και να κλεινο το game οχι με τον σωστο τρoπο και ολλα τα αλλα games Pου εχω race driver grid ktlp παιζουνε αψογα !!Μoνο το Dead Space δεν παιζει !!!Α κσεχασα να σας πω το συστημα μου Dual CORE E6550 2.33 Ghz-8800 gt 512 mb-ddr2 2 gb και τους παλιους μου drivers τους διεγραψα τελειως και φορτωσα μετα τους καινουργιους δεν κσερω τι παιζει !! PLZ HELP OLLES OI APANTHSEIS SAS 8A EINAI SHMANTIKES STO PROBLHMA MOY !!!

Δοκίμασες να ξαναβάλεις τους παλιούς σου drivers?

Αλήθεια, γιατί κατέβασες τους τελευταίους drivers, επειδή δεν έπαιζε κάποιο άλλο game ή επειδή, έτσι πρέπει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να φανταστεις το παρατησα επειδη ζαλιζομουν απο την καμερα παντος αν ηταν 1st Person-Shooter θα ηταν το καλλητεροτερο..........να ρωτησω κατι δεν γινετε????????

Δημοσ.

Παιδιά η κάμερα είναι μια χαρά σε 16:9 (έτσι είναι σχεδιασμένο για να φαίνεται το hud) . Το πρόβλημα είναι σε όσους έχουν 4:3 monitor οπού οι φωστήρες διάλεξαν την λύση του crop και η πλάτη πιάνει την μισή οθόνη. Δεν πειράζει ακόμα και έτσι είναι χαλαρά το best game για φέτος μαζί με NBA2K9 και Left4Dead (και kings bounty αλλά αυτά είναι γούστα).

Δημοσ.

δεν ζαλιζεστε ρε παιδια παντος εγο δεν μπορο να βλεπω τον ολοκληρο τον παικτη κατι με πιανει α και πες βλεπουμε τι οθονη εχουμε;;;;;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...