Προς το περιεχόμενο

Dead Space

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδια κολησα στην αιθουσα μηδενικης βαρυτητας.πως περναω απεναντι?:o

δεξι κλικ στο ποντικι για να σημαδεψεις που θες να πας και μετα ctrl.

Δημοσ.

ουφ... μαζεψα κουράγιο και το συνέχισα σημερα πάλι. Είμαι στην 7η πίστα. Πολύ άνχος ρε αδελφέ! Πάντως το ριμάδι σε τραβάει να το συνεχίσεις. Μέ το ζόρι σταματάω να παίζω κάθε φορα.

Πολύ καλό πάντως, γουστάρω άσχημα παιδια. Από το hl2 είχα να ευχαριστιθώ τόσο παιχνίδι.

Αυτά για να δούμε θα την σώσει την γκομενα του ή όχι? Χλωμό το κόβω.... (no spoilers please)

Δημοσ.

Εγώ πάλι το άφησα στο 7 εδώ και πόσες μέρες και βαριέμαι να το ξαναπιάσω. Δεν θα αντέξω άλλο Σφάξε προχώρα πάρε ένα αντικείμενο πάνε στο κεντρικό δωμάτιο κάνε σέιβ σφάξε.... πάνε στο τράμ. νέξτ.

Επαναλαμβάνεται τραγικά (μου τη δίνουν τα παιχνίδια που δεν έχουν ποικιλία στις πίστες)

Δημοσ.

Πάντα οι ίδιοι απαίσιοι διάδρομοι με το ίδιο μονότονο χρώμα. Εδώ και μερικά chapter νομίζω οτι παίζω την ίδια πίστα ξανά και ξανά.. Φαντασία 0. Ίσως μετά να αλλάζει κάτι (ένα καδράκι βρε αδερφε :P) αλλα και πάλι.. Ίδιοι εχθροί.. βγαίνουν απο τα ίδια (και πλέον προβλέψιμα) μέρη και έρχονται πάνω σου με τον ίδιο (προβλέψιμο) τρόπο.

Όσο με ενθουσίασε στην αρχή.. τόσο το βαρέθηκα τώρα :\

Και το tomb raider σε σπηλιές είναι.. αυτό δεν κάνει όμως την κάθε πίστα ίδια..

Και το resident evil σε σπίτι ήταν αλλα και πάλι το κάθε δωμάτιο ήταν διαφορετικό.

Χάθηκε δηλαδή να προσεγγίζει σε ένα κοντινό πλανήτη (άγνωστο) το διαστημόπλοιο και να συνεχίζει εκεί να προσπαθούν να επιζήσουν/φύγουν; Αλλα οι κλειστοί χώροι βολεύουν στον προγραμματισμό φυσικά..

Υ.γ: Το παραπάνω δεν είναι σπόιλερ.. μια τυχαία ιδέα είναι..

Υ.γ2¨Το βράδυ όταν πάω σπίτι θα το τερματίσω για να έχω πλήρη άποψη πρίν το θάψω ;p

Δημοσ.

Βασικά λογικό όλο το ship να είναι ίδιο. Απλά είναι ψιλό απαρέδεκτο να έχουν μονο 5 models για enemies. Έστω το χρώμα να τους άλλαζαν κάτι tha γινόταν. Παίζοντας το Fallout δεν μου κάνει να παίξω το Dead Space.

Δημοσ.

το παιχνιδι αρχιζει να γινεται ενδιαφερον απο την 10 πιστα

το τελος τα λεει ολα

ακομα και αν βαριεσται καντε μια προσπαθεια να το τερματισετε να δειτε τι γινεται :)

Δημοσ.

Eμένα με έχει καθηλώσει. Ηδη είμαι στο 10 επίπεδο και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Αρκετά τρομακτικό αν και πολλές φορές ξεμένω από ammo και healt pack και η κατάσταση παλεύετε πολύ δύσκολα.

Δημοσ.

Οντως καποια στιγμη καταντα λιγο βαρετο, αλλα η ατμοσφαιρα ειναι ολα τα λεφτα! Σαν καμμενος με resident evil style παιχνιδια, μου αρεσε!

user-64, ελπιζω να αξιζει να συνεχιζω να παιζω!

Δημοσ.

Τι να πω, το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά. Ο τερματισμός του είναι φοβερός και προϊδεάζει για την συνέχεια, η οποία ελπίζω να μην αργήσει και πολύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...