Thanofski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πορώνομαι να πετσοκόβω τερατόμορφους με το line gun. Τους έχω ένα άχτι. Τρέλα!!! Όσοι έχουν πρόβλημα με την στόχευση να πάρουν και κανένα ποντίκι της προκοπής ή joypad XBOX360 λέω εγώ. Αν προσπαθούν να παίξουν το game με το ποντίκι των 10ε από μαύρους, τότε δεν τους φταίει κανένα vsync κτλπ... Και ελεγα και γω τι φταιει,τι φταιει...το ποντικι του μαυρου φταιει...
ahristos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ωχ! Εμένα 8.95 ? κάνει αλλά το πήρα από άσπρο. Θα κάνει ε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εκτός από την ταινία, μπορείτε να δείτε και τα comics (στο Fileplanet νομίζω), αλλά εγώ δεν άντεχα με το σκίτσο τους...
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 To line gun έχει πολύ χαβαλέ. Είναι το μόνο weapon που μπορείς να του κόψεις τα πόδια-χερια με μια μόνο βολή αντε δύο
kostool13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Πριν λίγο εγκατέστησα το παιχνίδι, παρατήρησα ότι τραβάει το mouse από μόνο του προς τα αριστερά... Δηλαδή χωρίς να αγγίζω τίποτα στα controls η camera περιστρέφεται γύρω-γύρω... έχει να προτείνει κανείς κάτι;
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Πριν λίγο εγκατέστησα το παιχνίδι, παρατήρησα ότι τραβάει το mouse από μόνο του προς τα αριστερά... Δηλαδή χωρίς να αγγίζω τίποτα στα controls η camera περιστρέφεται γύρω-γύρω... έχει να προτείνει κανείς κάτι; Μπορεί να ναι τελείως άσχετο αλλά μπας κι έχεις κανα gamepad συνδεδεμένο; Αν ναι δοκίμασε να το αποσυνδέσεις πρώτα. Τουλάχιστον αυτό έπιανε σε 1-2 άλλα παιχνίδια
kostool13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είχα δύο, αλλά και βγάζοντάς τα το ίδιο...
Thanofski Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είχα δύο, αλλά και βγάζοντάς τα το ίδιο... Δοκιμασε οτι αχρηστο(για το dead space) υπαρχει σε usb να το βγαλεις...οχι μονο τα gamepad...
xvagos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Και ελεγα και γω τι φταιει,τι φταιει...το ποντικι του μαυρου φταιει... Ωχ! Εμένα 8.95 ? κάνει αλλά το πήρα από άσπρο. Θα κάνει ε; Εμ, σας τα ΄λεγα εγώ αλλά... που μυαλό; Άιντε απολαύστε το παιχνιδάκι!
gust Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εκτός από την ταινία, μπορείτε να δείτε και τα comics (στο Fileplanet νομίζω), αλλά εγώ δεν άντεχα με το σκίτσο τους... Thanks man! Ζητησα ηδη απο τον θειο μου να μου τα στειλει απο την αμερικη....τα αγοραζει απο το περιπτερο απεναντι απο το σπιτι του......LoL;) Υ.γ. Προκειται για το prequel της ταινιας.Αντε να εμβαθυνουμε ποιο πολυ στην πλοκη!
Thanofski Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εμ, σας τα ΄λεγα εγώ αλλά... που μυαλό; Άιντε απολαύστε το παιχνιδάκι!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 To line gun έχει πολύ χαβαλέ. Είναι το μόνο weapon που μπορείς να του κόψεις τα πόδια-χερια με μια μόνο βολή αντε δύο Και για μένα το Line gun είναι το αγαπημένο μου. Αν βάραγε και κάθετες βολές, θα ήταν τέλειο (πολλά ζητάω ). Η "νάρκη" που ρίχνει σε secondary είναι πολύ καλή για να διαλύει πράγματα που σέρνονται (πολλά μικρά πράγματα που σέρνονται ). Επίσης το Contact beam (πως λέγεται), είναι πολύ βολικό για μεγάλους αντιπάλους. Και έχει βολικό secondary που κάνει ΑΟΕ με κέντρο τον παίχτη.
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Με εχει κατενθουσιάση το game... Μετά από τόσο καιρό που σχεδόν τα πάντα τα βαριόμουν με το συγκεκριμένο όποτα παίζω το απολαμβάνω. Story, τοποθεσίες όλα σωστά τοποθετημένα σεναριακά το game έχει τα πάντα από μια ταινια τρόμου και γενικά δεν βαριέσε με τίποτα να παίζεις. Υπάρχουν και μερικές καινοτομίες όπως το low gravity, το health που το βλέπεις πάνω στην στολή και με αυτό τον τρόπο δεν γεμίζει η οθόνη με περιτά στοιχεία για να σου αποσπάει την προσοχή. Η ea πάντως ανακοίνωσε ότι θα βγει και συνέχεια του παιχνιδιού. Χτες είδα και την ταινία. Σου ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα. Αντε μετά από αυτό σειρά έχει το fallout
NEKROMA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το καλυτερο παιχνιδι για μενα για το 08 με διαφορα
dp@pa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Με εχει κατενθουσιάση το game... Μετά από τόσο καιρό που σχεδόν τα πάντα τα βαριόμουν με το συγκεκριμένο όποτα παίζω το απολαμβάνω. Story, τοποθεσίες όλα σωστά τοποθετημένα σεναριακά το game έχει τα πάντα από μια ταινια τρόμου και γενικά δεν βαριέσε με τίποτα να παίζεις. Υπάρχουν και μερικές καινοτομίες όπως το low gravity, το health που το βλέπεις πάνω στην στολή και με αυτό τον τρόπο δεν γεμίζει η οθόνη με περιτά στοιχεία για να σου αποσπάει την προσοχή.Η ea πάντως ανακοίνωσε ότι θα βγει και συνέχεια του παιχνιδιού. Χτες είδα και την ταινία. Σου ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα. Αντε μετά από αυτό σειρά έχει το fallout πΩς ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα