chek2fire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εγώ το βρίσκο άψογο. Κάντε stasis στα mob και βαράτε τα με την ησυχία σας. Το ποντίκι πλέει στην οθόνη επιλογής και αυτό νομίζω ότι έχει γίνει επίτηδες. Από την άλλη δεν νομίζω αυτήν την ποιότητα των γραφικών να την έχει το xbox...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Όπως λέει και ο Ghost πολύ σωστά το Vsync έχει πρόβλημα. Κλείνοντας το όλα είναι smooth.
Thanofski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον νομίζετε ότι λέω μπαρούφες, αλλά δοκιμάστε να κλείσετε το Vsync από τα in-game options και θα δείτε ότι το ποντίκι γίνεται πολύ πιο καλό στην ανταπόκριση. Ανοίγοντας το Vsync από Nvidia / ATi Control Panel, δεν θα σας κάνει πρόβλημα.Είναι confirmed από όλους. Αν το έχετε κάνει και σας φαίνεται περίεργη η στόχευση πάλι, δεν ξέρω... :/ Φιλε το εχω δοκιμασει αυτο.Εχω ανοιξει triple buffering και force on για vsync και το εχω κλεισει ingame αλλα δεν ειδα καμια τρελη διαφορα...μην σου πω οτι δεν ειδα και καθολου διαφορα...Αν παιξεις το παιχνιδι στο χβοχ θα καταλαβεις γιατι πραμα μιλαω...ο χειρισμος και η αποκριση στο οτιδηποτε ειναι πολυ καλυτερη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Τι να πω τότε... Δεν είχα πρόβλημα να χτυπάω και από μακριά τα necromorphs με το plasma cutter...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δε λέμε ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη στόχευση. Σιγά τη δυσκολία που έχει(δεν είναι και counter strike)η αίσθηση που αφήνει είναι μέτρια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 E, διαστημικός μηχανικός είσαι.
zoocra77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Στο ati catalyst control panel το vsync είναι η επιλογή που λέει wait for vertical refresh?
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Στο ati catalyst control panel το vsync είναι η επιλογή που λέει wait for vertical refresh? Ναι. 12345678
shadowmann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ναι. 12345678 τι είναι αυτά?! κρυπτογραφημένες πληροφορίες εε?!?!!! μη μου πεις!!! κωδικός για την πυρηνική που εχεις στην αποθήκη σου...το πέτυχα?!
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] τι είναι αυτά?! κρυπτογραφημένες πληροφορίες εε?!?!!! μη μου πεις!!! κωδικός για την πυρηνική που εχεις στην αποθήκη σου...το πέτυχα?! Είναι προσπάθεια για μια πιο καλαίσθητη απάντηση απ' την "Ναι. (10 char limit)" [/offtopic]
shadowmann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 hmm ναι δίκιο έχεις δεν μου πήγε το μυαλό sorry για το offtopic άντε και εγώ το περιμένω από τον θείο...πάντως δεν είμαι για τέτοια games εγώ...πολύ χέσιμο...αλλα με τρώει η περιέργεια.. μια φορα έπαιξα το doom 3 αλλα ήμασταν 2 άτομα μπροστά από το pc...εγώ είχα το ποντίκι και ο άλλος το πληκτρολόγιο και άλλη 3 από πίσω για συμπαράσταση! xD καλά νταξή χαβαλέ κάναμε αλλα και πάλι χεζόμασταν! xD
hacker5001 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Καλα εγω ενα εχω να πω το game απλα τα σπαει εχει απιστευτες φασεις που τιναζεσε και αυτο γουσταρο σε τετοια games !!!
xvagos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πορώνομαι να πετσοκόβω τερατόμορφους με το line gun. Τους έχω ένα άχτι. Τρέλα!!! Όσοι έχουν πρόβλημα με την στόχευση να πάρουν και κανένα ποντίκι της προκοπής ή joypad XBOX360 λέω εγώ. Αν προσπαθούν να παίξουν το game με το ποντίκι των 10ε από μαύρους, τότε δεν τους φταίει κανένα vsync κτλπ...
@byZo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Είδα εχθές και την ταινία και όντως μπαίνεις στο κλίμα καλύτερα (η ταινία σταματά εκεί που αρχίζει το παιχνίδι). Ευχαριστώ τον φίλο που ανέφερε ότι υπάρχει ταινία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα