Ekotas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για σας, θέλω να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών και σκέπτομαι την ATI2600XT σε AGP. Τώρα έχω την ATIX700Pro. Η απορία μου είναι η εξής. Η 2600 υποστηρίζει DX10, αλά έχω ΧΡ. Τα παιχνίδια που θέλουν DX10 με την κάρτα αυτή θα τρέχουν η είναι απαραίτητη η εγκατάσταση Vista? Ευχαριστώ.
Venisk Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των vista..τα xp δεν υποστηρίζουν το dx10..τα παιχνίδια θα τρέχουν με dx9 στα xp.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μην παρεις 2600ΧΤ, ειναι πλεον περασμενης γενιας και δε θα φχαριστηθεις dx10 παιχνιδια γιατι ειναι αρκετα αδυναμη. Παρολα αυτα εαν θες να την αγορασεις να ξερεις οτι θα παιζει dx10 μονο με τα Vista.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των vista..τα xp δεν υποστηρίζουν το dx10..τα παιχνίδια θα τρέχουν με dx9 στα xp. γιατί πιστεύεις ότι η 2600ΧΤ θα τρέχει παιχνίδια σε dx10?
george_o/c Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πεταμένα λεφτά για 2600XT σε AGP platform ... Με τα ίδια και λιγότερα χρήματα βρίσκεις κάτι 6600GT, 6800GT μεταχειρισμένες που είναι μούρλια Γενικότερα για παιχνίδια DX10, θα χρειαστείς νέο σύστημα ... ...
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 γιατί πιστεύεις ότι η 2600ΧΤ θα τρέχει παιχνίδια σε dx10? ThReSh ξαναδιάβασε τι γράφω..
npapas1977 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πεταμένα λεφτά για 2600XT σε AGP platform ... Με τα ίδια και λιγότερα χρήματα βρίσκεις κάτι 6600GT, 6800GT μεταχειρισμένες που είναι μούρλια Γενικότερα για παιχνίδια DX10, θα χρειαστείς νέο σύστημα ... ... Σωστος....)
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πεταμένα λεφτά για 2600XT σε AGP platform ... Με τα ίδια και λιγότερα χρήματα βρίσκεις κάτι 6600GT, 6800GT μεταχειρισμένες που είναι μούρλια [...] Επίτρεψέ μου αλλά για τα ίδια χρήματα πιστεύω πως είναι καλύτερα να πάρει την 2600XT (εφόσον τα παρακάτω συγκριτικά θεωρούνται αξιόπιστα και οι διαφορές στις επιδόσεις ίδιων καρτών pci-e και AGP είναι αμελητέες). source Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω και εγώ σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για το dx10.
george_o/c Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Επίτρεψέ μου και μένα με τη σειρά μου να σου πω κάτι : Από πότε θεωρούνται του Μπαρμπα-Θωμά ... (oops, tomshardware εννοούσα) τα charts αξιόπιστα ... ? Όχι για να ξέρω δηλαδή ... Όποιον νοήμων άνθρωπο και να ρωτήσεις, θα σου πει ότι ο Θωμάς ψεύδεται ασυστόλως ... Δώσε μου κάτι παρόμοιο από xbitlabs, anandtech etc και μετά τα λέμε ... Άσε που αντί να δώσει 60 ευρώ για την 2600XT, βρίσκει με τα μισά την 6800GT ... Παιδί εδώ στα Χανιά, την βρήκε από ένα παλικάρι που πούλησε ξεχωριστά τα components του pc του, με μόνο 25 ευρώ ... lucky guy, huh ? Άσε που αν ανεβάσει την 6800 με το Riva, θα πάρει γύρω στα 4 - 5 fps average ...
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Από πότε θεωρούνται του Μπαρμπα-Θωμά ... (oops, tomshardware εννοούσα) τα charts αξιόπιστα ... ? [...] Για αυτό αυτό: [...]εφόσον τα παρακάτω συγκριτικά θεωρούνται αξιόπιστα [...] Επίσης πιστεύω ότι ο "μπαρμπα-Θωμάς" έχει βελτιωθεί στο θέμα της αξιοπιστίας σχετικά με το παρελθόν. Επιφυλάσομαι πάντως να το διαψεύσω/επιβεβαιώσω εφόσον ψάξω και βρω κάτι από διαφορετική πηγή. Άσε που αντί να δώσει 60 ευρώ για την 2600XT, βρίσκει με τα μισά την 6800GT ...[...] [...]για τα ίδια χρήματα πιστεύω πως είναι καλύτερα να πάρει την 2600XT[...]
george_o/c Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ok, no problem mate Αν είναι να δώσει τα 60 ευρώ να τα δώσει Απλά δεν αξίζει και πολύ, αφού ούτως ή άλλως καμία από τις προαναφερθείσες κάρτες, δεν είναι αποδοτική στα DX10 games ... Mάλιστα η 6800 δεν μπορεί καν να τα τρέξει ... Απλά του την πρότεινα σαν μία υπερβολικά φθηνή και ταυτόχρονα προσωρινή λύση μέχρι την αγορά νέου συστήματος
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 υπομονή φίλε μου μέχρι να μαζέψεις τα λεφτά για νέο σύστημα όπως κάνουμε όλοι μας..μην κάνεις άσκοπες αναβαθμίσεις..τα παιχνίδια σήμερα είναι πολύ πιο απαιτητικά από αυτές τις κάρτες, μόνο την υπομονή κ τα λεφτά σου θα χαραμίσεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ThReSh ξαναδιάβασε τι γράφω.. my bad...αντί να κάνω quote το αρχικό post έκανα κατά λάθος το δικό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.