washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ολα αυτά υποτιθεται ειναι αστεια για να γελαμε ή σημαινουν κατι αλλο?μπορουμε να το μαθουμε κι εμεις οι υπολοιποι η ειναι μυστικο ? ο paredwse φτιάχνει μια λίστα για τα μπαναρίσματα του 2ου 15μέρου του Μαΐου. Χορηγός του είναι ο Chuck Norris. Δεξί χέρι (και πόδι) (στα κικ-μπαν) ο Lucifer (γνωστός κικμπάνερ από την εποχή που ο Bruce Lee έβλεπε μαζί με τον Chuck Norris ταινίες του Που-Δου: Ο Φαλακρός Μοντερέητορ για εκπαίδευση) (ακολουθει σχετικό αποδεικτικό στοιχείο) (αδιαμφισβήτητο) ο paredwse έχει επίσης πρωταγωνιστήσει και στο μελόδραμα εποχής parekosme. o Lucifer είχε (κατα)μαύρη ζώνη στην ταινία, και 4 νταν. ο paredwse πάλι, είχε στο ενεργητικό του 14 ban στην εν λόγω ταινία. ο Lucifer είναι η ζωή, το σύμπαν και τα ψάρια. ο paredwse είναι απλά το ρεστor-ban στο τέλος του συμ-ban-ντος. *σημ. : Το δικαίωμά σας να ποστάρετε στο παρόν thread, δεν περιλαμβάνει και την υποχρέωσή μας να μην μπαναριστείτε μετά το τέλος του ποστ.
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ο paredwse μπορεί να κινήσει το νησί (των ανέμων βρε)
Gary Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δεν εκανα πλακα πριν που ρωτησα σοβαρα το ειπα πιστευα πραγματικα οτι υπηρχε καποια ιστορια μαλλον δεν καταλαβαινω το χιουμορ συγγνωμη που σας διεκοψα μπορειτε να σβησετε τα μηνυματα μου Η αλήθεια είναι οτι προσέχει τα ίχνη του !! Φήμες μιλάνε για χρηματισμό γνωστού μεγάλο-εκδότη απο τον paredwse με το αστρονομικό πόσο των 5.000.000 ευρώ σε μαύρες σακούλες για την συγκάλυψη υπόθεσης του
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ποιητική αδεία (ζουλεύεις που δεν πιάνεις το παλμό της γλωσ....εεε...του χιούμορ μας )
Gary Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 εμένα πάντως ο paredwse μου υποσχέθηκε το marketing του ΟΤΕ
IOCTL Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ωραια μλκια παλι σκεφτηκατε για γλείψιμο +++ :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ο Παρεδωσε εβαλε σε ταξη την Θεωρια του Χαους lol και ξανά lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.