Προς το περιεχόμενο

Paredwse vs Chuck Norris

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ. Πραγματικα πιστευω οτι το 90% των ανθρωπων που δεν τους αρεσει το τοπικ απλα ζηλευουν που δεν το ανοιξαν οι ιδιοι. Το αλλο 10% απλα δεν εχει χιουμορ

ΣΥΜΦΩΝΩ...

Ο παρεδωσε αποφασιζει πια μερα θα πεσει τσικνοπεμτη..

ο παρεδωσε αναφερεται στον εαυτο του στο 4ο προσωπο..

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να δοκιμάσω κι εγώ...

εεε...μμμμμ..

ο Πάρεδωσε ....είναι ο γιος του Πάρταολα!

...όχι.

:-(

....είναι ο εφευρέτης του total gym!

ούτε πάλι!

:fear:

ΑΑΑΑΑΑ,

τι μ@λ@κία τόπικ είναι αυτό!!!!

Δημοσ.

εμένα το ερωτημά μου είναι απλά... γιατί συγκεκριμένα ο παρέδωσε.. ?

και επίσης δεν είμαι σίγουρη ότι πιάνω το ηθικό δίδαγμα....

ή είναι "έτσι για να γελάσουμε βρε πεπούλα?"

Δημοσ.

Ενοτητα 2η: Ο Παρεδωσε και οι Επιστημες

α^παρεδωσε+β^παρεδωσε=γ^παρεδωσε

Ο Παρεδωσε μπορει να δει περα απο τον Οριζοντα Γεγονοτων

Ο Νομπελ πηρε το 1ο Βραβειο Παρεδωσε

Ο Παρεδωσε εβαλε σε ταξη την Θεωρια του Χαους

Ο Παρεδωσε εχει την θεραπεια για.Τελεία.

Ο Παρεδωσε εσκασε την φουσκα του Χρηματιστηριου.

Ο Παρεδωσε εχει βρει στοιχειο του Περιοδικου Πινακα που αποτελειται απο 1 κουαρκ

Αν γραψεις σε Word Paredwse hid the facts με γραμματοσειρα Windigs θα βγει κατι πολυ περιεργο

Ο Παρεδωσε μιλαει 6 γλωσσες. Μια απο αυτες ειναι σε δυαδικο κωδικα.

Δημοσ.

Αν ο παρεδωσε κλασει θα λυσουμε το περιβαλλοντολογικο προβλημα,γιατι δεν θα μεινει τπτ εν ζωη :lol:

Αν ο παρεδωσε αγγιξει ενα μηλο,αυτο γινεται ξυνομιλο(μαλακια ε?)

Αν ο παρεδωσε πιασει στα χερια του keyboard,αυτοματα μπαναρονται οι χρηστες που την μπαινουν(κατι σαν εμας ρε αδερφε :-D)

Αν ο παρεδωσε προσπαθησει να βγει στο διαστημα,καθως θα βγαινει θα σταματησει στην τρυπα του οζοντος,καθως εκει θα σφηνωσει και θα σωσει εμας τους δυσμοιρους ανρθωπους απο τις ακρινοβολιες του ηλιου.

Πο βαρεθηκα να γραφω παρεδωσε....:lol:

Η συνεχια δικια σας,.

Δημοσ.
εμένα το ερωτημά μου είναι απλά... γιατί συγκεκριμένα ο παρέδωσε.. ?

και επίσης δεν είμαι σίγουρη ότι πιάνω το ηθικό δίδαγμα....

ή είναι "έτσι για να γελάσουμε βρε πεπούλα?"

Δλδ για ποιον θα μπορουσε να γινει τετοιο τοπικ?Για το τυχαιο φιτσουλα των 5 ποστ?

Και ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΓΜΑ?Δεν μπορω να κανω ενα τοπικ επειδη εχω πιει 2 μπυρες παραπανω?

Δημοσ.

ε τώρα που μου είπες ότι έχεις πιει δυο μπύρες παραπάνω το βρήσκω όντως αστειο..

μου θύμισε (φιλαράκια βλέπετε? )

είχε μεθύσει Η Φοίβη και έλεγε κάτι μαλακίες του τύπου ο Ρος έχει πάρει 3 διαζύγια Του Ross του αρέσουν πολύ τα διαζυγια, του αρέσουν τόσο πολύ που στο τέλος θα παντρευτεί με ένα διαζύγιο, και η υπολοιπη παρέα την κοιτούσαν με ένα στύλ "ναι πάμε παρακάτω, και τι λεγαμε?" αυτη γελούσε μόνη της εντωμεταξύ..

τέλος πάντων αν δεν το χετε δει..

εντάξει ρε συ εμένα ιδίως μαρέσουν οι μαλακιες τέτοιου τύπου, δεν μπορώ τα πολύ σοβαρά... γιατι.. τέλος πάντων, γιατί αυτοί που μιλανε σοβαρά λένε τελικά χειρότερες μαλακίες.. μαλακιες του τύπου Μαρία η άσχημη για μένα το ίδιο είναι όταν ακούω τις αμπελοσοφίες τους

για να το κάνω πιο λιανά... κάποιος απο δώ μέσα έχει μια πολύ επιτυχημενη υπογραφεί, που εκφράζει σχεδον απόλυτα την αντιληψη που έχω για τον κόσμο..

σε ελευθερη μετάφραση έλεγε οτι θεωρούμε ότι κάτι είναι πραγματικό και ισχύει αφού περνάει απο τις δικές μας αισθήσεις, την δικία μας αντίληψη, αυτο όμως είναι τόσο σχετικό αφου ο καθένας έχει τις δικές του αισθήσεις και την δικιά του διαφορετική απο τους άλλους αντίληψη, αρα τι μου λέτε ότι κάτι είναι πραγματικό και ισχύει...

σαν πολύ να μίλησα και αισθάνομαι σα κανα ψώνιο

λοιπον ο παρέδωσε πάει κάθε κυριακή στην εκκλησία, φοράει γυαλιά και αποφάσισε να μην εχει προγαμιαιες σχέσεις

Δημοσ.

γιατι δε κλειδωνετε και αυτη τη μαλακια ?

lock-01.jpg

ή ανοιχτε και το Μεγαλη αθηναικι ζωη!!

Δημοσ.

To topic θα κλειδωθεί όταν είναι να ξαναπιάσουμε προσωπική κουβέντα με τον παρεδώσε.

μπιμπιμπο, για να μην κουράζεσαι με το γράψιμο, "We do not see things as they are, we see things as we are." της Anais Nin. Κράτα το να πουλάς μούρη σε γκομενάκια.

Δημοσ.

genau degar!!

μην με παρεξηγεις με το γερμανικό, νομίζω πως μου χει λείψει η γερμανία

δεν είναι όλα τα γκομενάκια σαν κι εσένα, δεν τους αρέσει το φιλοσοφημένο

οι περισσότεροι προτιμάν κάτι του στύλ

Μητσάρα έχεις ωραία μάτια.

πώς θα γίνει να στα πετάξω έξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...