Sadman Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και γαμ@ω τα τοπικ... Εχω σκασει στο γελιο :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D YYΓΓ:Προταση προς mods. Να φτιαχτει ενα τοπικ,που να σηνομιλουνε μονο μοντς και να βγαζουνε ο ενας τα του αλλου(και οποιος καταλαβε καταλαβε )
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν ο Παρεδωσε ήταν παραγωγίσιμη συνάρτηση θα τον λέγανε e^x.
kostetos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 o paredwse πηρε 100% στις εξετασεις γιατι εγραψε σε καθε απαντηση παρεδωσε...:lol: (mods μην κλεισετε το topic γιατι τα σπαει!!!)
CarbonFibre Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν ο παρεδώσε εχει 5 ευρώ και ο τσακ νόρις έχει 5 ευρώ ο παρεδώσε εχει πιο πολλά λεφτά από τον τσακ νόρις.
slipknot Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ο παρεδωσε είναι ο μόνος που έχει πλακώσει τον κούγια on camera.
bibibo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μαστουρωμένος ήταν ο KaizerSoze όταν άνοιξε αυτό το τόπικ.. γιατί δεν λέω πλάκα έχει αλλά.. είναι κάπως ρε παιδι μου... λές ..τι? ε? και το παληκάρι τα έλεγε καλά ως τώρα δεν μπορώ να πώ, τον είχα προσέξει, έλεγε και τα αστειάκια του, είχα γέλασει κανα δυο φορές μαυτά που είχε γράψει, είχα προσέξει και την περιοχή που μένει λέω α αθηναίος, ωραία τα λέει.. και αυτό που έγραψε σήμερα πλάκα έχει αλλά είναι σαν να τα έχει χάσει κάπως... αλλά βλέπω ότι γουστάρετε και σεις.. εμένα πάλι μου θυμίζει κάτι αστεία που μου κανε η αδερφή μου όταν ήμουν 5 χρονων και ξεκαρδιζόμουν στα γέλια.. ήταν ένας κλόουν που είχε δύο σκατά στα μάτια.... και καρ καρ καρ καρ γέλαγα εγώ. φυσικά τα αγοράκια παραμένουν πάντα ΑΓΟΡΑΚΙΑ θα πώ και γώ το δικό μου ο παρέδωσε.... μπα τίποτα δεν μου ρχετε ο παρέδωσε μέδωσε (ξενέρωτο) μου θύμισε ένα ανέκδοτο τώρα εκείνο που στην φυλακή αντί για ανέκδοτα λέγαν απλά αριρμούς και όταν ένας νεοφερμένος ρωτησε τι παίζει του εξηγήσαν ότι επειδή τα έχουν πεί εκατοντάδες φορές και τα ξέρουν απεξω τα έχουν αριθμήσει και λένε απλά τον αριθμό και γελάνε, λέει και αυτός "θα πώ και γώ ένα, 69" δεν γελάει κανείς.... γιατί ρε παιδιά δεν γελάτε.. "γιατι δεν το πες καλά" του λένε ΥΓ πάντως είχα γελάσει μια φορά με τον παρέδωσε.. του λέει κάποιος είδα απο κάπου την φωτό του και του λέει πως εισαι έτσι ρε παρέδωσε? και ποστάρει ο παρέδωσε κάτι άλλες φωτο απο αυτό το καρτουν που έχει στο προφίλ, αλλα είχε πολύ πλάκα... πλάκα έχετε ρε πουστη μου
slipknot Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ο παρεδωσε πέρασε στη νομική μέσω τεχνολογικής κατεύθυνσης. Όταν μπανάρετε κάποιος user,ο παρεδωσε γελάει. Όταν μπανάρετε ο παρεδωσε,ο θεός κλαίει.
kostetos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Aν γραψετε τη λεξη παρεδωσε στο scrables,θα νικατε παντα... Ο παρεδωσε μπορει να διαιρεσει με το μηδεν... ο παρεδωσε δεν θεωρει πως εκανε sex αν η γυναικα επιβιωσει...
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν το θεμα του τοπικ ειχε γελιο μετα το πρωτο ποστ (αντε και τις ζηλιτσες του λουσι) θα ειχα βαλει 10 pics ηδη.
padelis71992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ο παρεδωσε και ο Luci εχουν σε dvd τον Bill Gates να δουλέυει σε MAC.
bibibo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 α βρήκα βρήκα και γώ ένα καλό τι λέει ο παρέδωσε στην φίλη του που της πάει λουλούδια γιατί είναι άρρωστη ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΆΡΡΩΣΤΗ!!!! ο παρέδωσε δεν θεωρρεί ότι έκανε σεξ αν η γυναίκα επιβιώσει :lol: και οι ζηλίτσες του λυσι όμως ωραίες ήταν.. έλα ρε luci αφου το ξές ότι σαγαπάμε Luci wir haben dich gern
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν το θεμα του τοπικ ειχε γελιο μετα το πρωτο ποστ (αντε και τις ζηλιτσες του λουσι) θα ειχα βαλει 10 pics ηδη. Όταν ο Τούφας δε γελάει έχει δίκιο
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ο παρεδώσε είναι κλειστό σύστημα συναλλαγής Ο παρεδώσε παρέδωσε τις 10 εντολές Ο παρεδώσε έκανε έφεση και αναστήθηκε ο Λάζαρος Ο παρεδώσε έβγαλε τον Ιούδα από την κόλαση με αναστολή Ο παρεδώσε έδωσε τα σπίρτα στον Νέρωνα Ο παρεδώσε φύτεψε τη μηλιά στον παράδεισο Ο παρεδώσε γύρισε και κοίταξε τα Σόδομα Ο παρεδώσε είχε καμπίνα με μινιμπαρ στην κιβωτό Ο παρεδώσε έφτιαξε το θεό σε έξι μέρες και την έβδομη ήταν ξεκούραστος Ο παρεδώσε έκανε μήνυση στο Μινωικό πολιτισμό. Με το δικό του τρόπο. Ο παρεδώσε είχε εξοχικό στο Στάλινγκραντ, 2 δρόμους πέρα από το τελευταίο τετράγωνο που κατέλαβαν οι Γερμανοί. Ο παρεδώσε πηδούσε την Ελένη όταν ο Πάρης ήταν στη δουλειά Ο παρεδώσε έχει το μοναδικό αντίτυπο του 2ου μέρους του "Έγκλημα και τιμωρία" με τίτλο "Έφεση και ταρχίδια μου" Ο παρεδώσε ήπιε το αίμα του δράκουλα Ο Χριστός γεννήθηκε το 33 μ.Π. (μετά Παρεδώσε) Ο παρεδώσε μπορεί να τελειώσει μια Τζιχάντ με ένα sms Ο παρεδώσε μπορεί να παραγγείλει σουβλάκια σε τελικό τσάμπιονς ληγκ Ο παρεδώσε μπορεί να βρει το σημείο h σε μια γκόμενα Ο παρεδώσε ξέρει που είναι θαμμένος ο μεγαλέξανδρος Ο παρεδώσε πετάχτηκε για ένα τσιγάρο όταν οι Πέρσες πήραν τις Θερμοπύλες Ο παρεδώσε έγραψε το bios του υπολογιστή των Αντικυθήρων Ο παρεδώσε σκότωσε τη Νεκρά Θάλασσα Ο παρεδώσε έχει ψήσει στρούντελ στο Νταχάου Ο παρεδώσε έχει εμβόλιο κατά του θανάτου Ο παρεδώσε μπορεί να υπνωτίσει κόμπρα χωρίς φλογέρα Ο παρεδώσε μπορεί να μαγειρέψει τα πάντα αλλά δεν έχει ανάγκη τροφής Ο παρεδώσε έκανε τον λούσιφερ μοντερέητορ Ο παρεδώσε τερματίζει πάντα μηδενικός, ο πρώτος ακολουθεί Ο παρεδώσε σκότωσε τον Ηρώδη όταν ήταν μωρό Ο παρεδώσε έχει δανείσει λεφτά στον Μαρξ Ο παρεδώσε έχει βιολογικό ρολόι με 25 ώρες Ο παρεδώσε έχει 1 χρωμόσωμα, τα δικά μας 46 προέρχονται από αυτό Ο παρεδώσε πηδούσε την Εύα -και δεν ήταν η πρώτη του Ο παρεδώσε δεν είχε πρώτη Ο παρεδώσε τελείωσε το μεταπτυχιακό του στο 1ο τρίμηνο κύησης Ο παρεδώσε έμαθε στον Δαίδαλο τι είναι η άνωση Η θάλασσα κολύμπησε 21.000 λεύγες πάνω από τον παρεδώσε Ο θεός είπε "Γεννηθείτω φως", ο παρεδώσε είπε "Εντάξει" βαρέθηκα.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ενοτητα 1η: Ο Παρεδωσε και οι 9 Τεχνες **Τουφα το πρωτο ειναι για σενα...(θα καταλαβεις εσυ) Ο Παρεδωσε σκοτωσε τους γονεις του Μπρους Γουεην Ο Παρεδωσε πρωταγωνιστη στο 4. Ειναι μια σειρα οπου ενας σουπερ πρακτορας κηνυγαει τρομοκρατες σε real time. Ο Παρεδωσε χρειαζεται μονο 4 ωρες για να τους βρει Ο Παρεδωσε χαρισε στην Μονα Λιζα το χαμογελο της(if you know what I mean...) Ο Παρεδωσε εκανε μια προσφορα στον Βιτο Κορλεονε που δεν μπορουσε να αρνηθει O πιο οξυμωρος τιτλος ταινιας ειναι Alien VS Predator vs paredwse Νο2. Διοτι μετα το Νο1 δεν θα εχουν μεινει Aliens και Predators ο Παρεδωσε εφτιαξε το Skynet Στην Καπελα Σιστινα βλεπουμε τον Θεο να προσπαθει να αγγιξει τον Παρεδωσε για να του δωσει ζωη ο Παρεδωσε Το Εκκρεμες του Φουκω του Παρεδωσε ΥΓ. Πραγματικα πιστευω οτι το 90% των ανθρωπων που δεν τους αρεσει το τοπικ απλα ζηλευουν που δεν το ανοιξαν οι ιδιοι. Το αλλο 10% απλα δεν εχει χιουμορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.