S.M.Greek Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γειά σας παιδιά. Έβαλα στο λαπτοπ το sp3 και ενω είδα οτι γεμισε προβλήματα το εγκατέστησα και στο desktop μου. Το πρόβλημα όμως είναι με το desktop. Ενω έγινε κανονικότατα η εγκατάσταση του sp3 έκανα επανεκκίνηση,αλλα μόλις ανοίγει το pc μόλις φεύγει απο το logo των xp που φωρτώνει απο κάτω μια μπάρα κάνει επανεκίνηση το pc... ούτε με safe mode ανοίγει ούτε με τίποτα. Τι μπορώ να κάνω, εχω πααααααααρα πολλά αρχεία μέσα στον σκληρό που ούτε καν μπορώ να τα πάρω back up...+το οτι είχα κωδικό πρόσβασης στα windows και δεν θα με αφήνει να πάρω τα αρχεία (και να ήταν λίγα δηλαδη τα αρχεία πάλι δεν θα μπορούσα να τα βγάλω...) Τι λέτε?
bgeorgalas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μπορείς να δοκιμάσεις να ξαναπέρασεις τα windows και να κάνεις Repair να τραβήξεις τα αρχεία σου και μετά να κάνεις Format και καινούργια εγκατάσταση ή να Bootareis με linux να τραβήξεις τα αρχεία σου (αν σε αφήσει) και μετά Format κτλ.... προσωπικά θα δοκίμαζα πρώτα με Linux μιας και μπορείς να Bootareis με το cd χώρις να γράψεις τίποτα στον δίσκο....
bgeorgalas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Είναι αυτό; εάν είναι αυτό που λες δεν θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί με την Final έκδοση (5512) του SP3? τι SP3 έβαλες πάνω από που το βρήκες? εγώ με το 5512 ελληνικό στο σπίτι κανένα πρόβλημα... Αντιστοιχα με το Ιταλικο στην δουλειά (που κατέβηκε αυτόματα μέσω windows update) πάλι κανένα πρόβλημα....
GCMH Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εάν είναι αυτό που λες δεν θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί με την Final έκδοση (5512) του SP3? Τα συμπτώματα είναι ίδια και είπα μήπως ...
S.M.Greek Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το sp που έβαλα ειναι το final και το βρήκα εδω,στο insomnia... Τελικά μπούταρα με linux και με τα χιλια ζόρια πήρα κάποια αρχεια... πάντως αν το εγκαταστησεις το sp3 μετά απο φορμάτ, το pc έχει όντως πιο μεγάλη ταχύτητα... σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας όλους. να είστε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.