COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδιά έχω τον intel celeron 335 στα 2.80 στην επιφάνεια εργασίας μου πιάνει 60 γιατί ? έχετε καμία ιδέα για να κατεβάσω τους βαθμούς του CPU ? ( ας είναι και πατέντα, δεν με πειράζει) ( όσοι πιστοί προσέλθετε )
melenegiorgo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Βασικα τι εννοεις στην επιφανεια εργασιας σου πιανει 60.... Επισης εχεις κοιταξει ποια ειναι η κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας της cpu? , το κουτι σου εχει επαρκη εξαερισμο?, εχεις καθαρισει το κουτι για να φυγουν οι σκονες και λοιπα καταλοιπα.... (επισης δεν χρειαζεσαι να γινεσαι ειρωνικος επειδη απλα αργησε να σου απαντησει καποιος....φιλικα παντα)
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εννοώ ότι πιάνει 60 βαθμούς στην επιφάνεια εργασίας τωρα δεν ξέρω ποια είναι η κανονική θερμοκρασία λειτουργίας της cpu για αυτόν τον λόγο γράφω και τον cpu μου ( intel celeron 335 στα 2.80 ) το κουτί το έχω ανοικτό και είναι πεντακάθαρος μάλιστα έχω αλλάξει και την πάστα
melenegiorgo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πραγματικα δεν ξερω ποια ειναι η κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας.... Παιζει να ειναι και 60....αν δεν κοιταξεις δεν προκειται να μαθεις.... Βαλτο στον γοογλη κατι θα σου βγαλει...
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 60C για idle είναι πολλοί για οποιονδήποτε επεξεργαστή. Ενδεικτικά για τον συγκεκριμένο δες εδώ. Από παλιότερα δούλευε σ' αυτή τη θερμοκρασία; Το ανοιχτό κουτί βοηθά αν έχεις κακή/ελλειπή ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού όταν αυτό είναι κλειστό.
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Βαλτο στον γοογλη κατι θα σου βγαλει... ρε φίλε δεν βρήκα τίποτα δοκίμασε εσύ μια ( αν θες και αν μπορείς )
melenegiorgo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν ο ιντελ celeron einai o D 335 τοτε idle ειναι 45 και burn 65 αλλα υπαρχουν καποιοι που δηλονουν idle 58.... Τι να πω....δεν ξερω....
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Από παλιότερα δούλευε σ' αυτή τη θερμοκρασία; μου φαίνεται ναι
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τόσο δουλεύει ο συγκεκριμένος celeron. Άν έχεις stock ψύξη άλλαξε την με μια zalman ή κάτι παρεμφερές ίδιας ποιότητας...Αν και κατα την γνώμη μου δεν αξίζει ο celeron τέτοια.
Sadamiraq Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φιλε ακριβως τις ιδιες θερμοκρασιες με τις δικιες σου ειχα με p4 3ghrz.Αφου το εχεις ανοιχτο στρεωσε στο πλαινο μερος του κουτιου καπως ενα 12ari φαν να χτυπαει κατευθειαν στην ψυκτρα του cpu κανει πολυ καλη δουλεια.εγω απο 60 idle και full 80 με στοφες του fan στις 5000 στροφες μονιμως και ψηνονταν και φασαρια.Με αυτο που εκανα ομως η θερμοκρασια idle ειναι 42 και full 60 με τις στροφες του φαν στις 3000 το πολυ.
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κι αν δεν είναι αρκετό αυτό: [...] στρεωσε στο πλαινο μερος του κουτιου καπως ενα 12ari φαν [...] μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο: (βάλε και μια άγκυρα στο κουτί καλού-κακού) Sorry για το offtopic αλλά θυμήθηκα ένα παρόμοιο σύστημα ψύξης που είχα δει σε έναν φίλο
Κomos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις θερμοαγωγιμη παστά , ισως καλύτερο σύστημα ψυξης, να συμμαζέψεις λίγο τα καλώδια, να σιγουρευτείς οτι πατάει καλα η ψυκτρα, και τελος οτι το τροφοδοτικό σου βγάζει τις τάσεις που πρεπει να βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.