COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 βάλε το cd της μητρικής σου και λογικά θα βρεις πρόγραμμα για να μέτρα θερμοκρασίες
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να ξέρω?
oasisAthens Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Τα minidumps είναι αρχεία τα οποία δημιουργεί το σύστημα σαν log όταν υπάρξει πρόβλημα και τερματιστεί απότομα η λειτουργία του και εμπεριέχουν πληροφορίες σχετικά με το τι προκάλεσε το πρόβλημα αυτό και που εντοπίζετε. Τα βρίσκεις στον κατάλογο windows\minidumps και τα ανοίγεις με το microsoft debugger το οποίο το βρίσκεις από το site της microsoft. Θα πρέπει επίσης να κατεβάσεις και το πακέτο με τα symbols θα τα βρεις στο ίδιο σημείο λογικά για να μπορέσει το πρόγραμμα να διαβάσει σωστά το αρχείο minidump. To όνομα του αρχείου υποδλειώνει και την ημερομηνία όπου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα.
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να ξέρω? πες μου τι επεξεργαστή έχεις και τις θερμοκρασίες που πιάνει
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Pentioum 4 στα 2.00 Ghz έχω αλλά δε βρήκα τρόπο να μετρήσω τη θερμοκρασία, το cd της μητρικής δε βοήθησε
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 υπάρχει και άλλος τρόπος να δεις την θερμοκρασία του CPU σου !! ΆΚΟΥ θα μπεις στο ΒΙΟS και θα δεις την θερμοκρασία του CPU σου. Αν η θερμοκρασία σου είναι υψηλή ( απο 45-50 ) τότε κατά 90% φταίει αυτό δηλαδή η υψηλή θερμοκρασία του επεξεργαστή σου Α και κοιτα και αυτο που ειπε ο oasisAthens
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπόν, μετρώντας με το speedfan γράφει αυτά Temp1: 45oC Temp2: 25oC Temp3: 46oC HdO:37oC Βέβαια αυτά τα νούμερα εναλάσσωνται ανά 2-3" Είναι πολύ υψηλές?
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπόν, μετρώντας με το speedfan γράφει αυτά Temp1: 45oC Temp2: 25oC Temp3: 46oC HdO:37oC Βέβαια αυτά τα νούμερα εναλάσσωνται ανά 2-3" Είναι πολύ υψηλές? ναι είναι αρκετά υψηλές να πας να ξεσκονίσεις το εσωτερικό του Η/Υ σου και να τον λειτουργείς με ανοικτό το καπάκι όπως εγώ και πολύ καλό θα ήταν να έπαιρνες μια άλλη πάστα και να έβγαζες και να καθάριζες την ψήκτρα άλλα και τον CPU σου και να τα ξανά έβαζες με την καινούρια πάστα ( αρχικά λειτούργησε τον με ανοικτό το καπακι και αν δεν κάνει επανεκκινησεις τότε οκ αλλιώς συνέχισε και κανε αυτά που σου είπα )
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Έγινε..τι εξάρτημα να αγοράσω? θέλω κάτι που να βγάζει πολύ αέρα..και από που? καμία συμβουλή? πάστα τι εννοείς? το κουτί της κεντρικής μονάδας?
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 να κινηθώ σε κάτι τέτοιο? αν έχεις την καλοσύνη πες μου με συγκεκριμένα προιόντα από εδώ για να καταλάβω τι εννοείς..ευχαριστώ θερμά http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977805
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 πάστα τι εννοείς? το κουτί της κεντρικής μονάδας? πάστα τι εννοείς? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=679100 το κουτί της κεντρικής μονάδας? ο CPU Δ Ε Ν εχει κουτί!!!! το καπάκι από τον κουτί του PC σου να ανοιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.