Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το πρόβλημά μου είναι ότι σήμερα το πρωι μέσα σε 1 ώρα έχει κάνει 3 φορές επανεκκίνηση παιδιά, χωρίς λόγο ενώ σέρφαρα στο ίντερνετ..Τι μπορεί να φταίει? Να αρχίσω να ανησυχώ?
oasisAthens Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και τις 3 φορές ενώ σέρφαρες στο net ? Τα αρχεία minidump τα είδες μήπως και σε βοηθήσουν ;
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Τι αρχεία είναι αυτά? Παίζει να είναι θέμα σκόνης? (έχει μαζέψει λίγη στα πλαινά, στις τρυπούλες της κεντρικής μονάδας)
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 όχι..και τροφοδοτικό άλλαξα πριν 2 μήνες..
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 υπάρχει περίπτωση να εχεις κολλήσει ιό και να σου το κανει αυτος αυτό το πράγμα
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Προσπαθώ με το kaspersky να βρω κάτι, το κοιτάω..άλλο? τι άλλο μπορεί να είναι? πως μπορώ να καθαρίσω την κεντρική μονάδα? να την ανοίξω και με ένα ηλεκτρικό σκουπάκι να την "φυσήξω" ?
steant Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν δεν ειναι ιος (που δε νομιζω) η θεμα σκονης μαλλον ειναι τροφοδοτικο! Οσο για το καθαρισμα εγω εχω ενα δυνατο πιστολακι-σεσουαρ για τα μαλλια και τα φυσαω.. καθαριζει καλα.
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ακούς θα ανοίξεις το κουτί και παρε κάτι πουν βγάζει αέρα με πίεση ( όχι όμως πιστολάκι για τα μαλλιά ) και κράτα με το δάχτυλο σου το fan της CPU ( για να μην φέρνει γύρο γύρο ) εγώ πάντως τον καθαρίζω με το πιεστικό του πρατηρίου ( αυτό που βάζουμε αέρα στα λάστιχα ) αν θες κανε και εσυ το ιδιο τι θερμοκρασιες πιάνει ο CPU σου ?
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πως μπορώ να τσεκάρω για θερμοκρασίες? Κάποιο πρόγραμμα?
COMPUTERMAN Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δε θυμάμαι το πιστεύεις? τι να σου πω τώρα ? !!!! κατεβασε αυτό και αφου το κατεβασεις και το ανοίξεις, πατα εκει που λεει mainboard για να δεις τι motherboard έχεις http://www.softpedia.com/progDownload/CPU-Z-Download-6980.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.