geo_gar Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά! Έχω μια παλιά οθόνη CRT 17άρα HITACHI CM621F πάνω σε κάρτα γραφικών AGP ATI RADEON 9600 PRO. Ξαφνικά άρχισε να μην δείχνει καλά το πράσινο και το κόκκινο χρώμα-τα δείχνει πολύ σκούρα. Σύνδεσα την οθόνη στο tower ενός φίλου κ ολά τα χρώματα ήταν μια χαρά, οπότε η οθόνη δεν έχει πρόβλημα.Σκέφτηκα ότι μάλλον θα έχει πρόβλημα η έξοδος VGA της κάρτας γραφικών. Με ένα ανταπτοράκι που μετατρέπει την θύρα DVI της κάρτας σε VGA ξανασύνδεσα την οθόνη μέσω της θύρας DVI αλλά κ πάλι το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Δοκίμασα κ μία άλλη καινούρια κάρτα γραφικών αλλά το πρόβλημα με τα χρώματα δεν λύθηκε. Μήπως τελικά έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική ή συμβαίνει κάτι άλλο? Όποιος μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει. Ευχαριστώ!
elvisjedi Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δοκιμασες να κανεις update τους drivers της καρτας? (ή μηπως εκανες update και μετα δημιουργηθηκε το προβλημα?) επισης κατι χαζο ,αλλα μου εχει συμβει σε crt, ειναι μηπως εβαλες τιποτα ηχεια ή αλλες συσκευεσ κοντα στην οθονη και κανει παρεμβολες (σε εμενα εφταιγε ενας ενισχυτης και τα εδειχνε ολα πιο σκουρα η οθονη)
KnightRider Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Eγώ νομίζω οτι η οθονη σου χάλασε. Αν θες καινουργια crt 17'' πάρε LG T719BH όπως είναι η εικόνα κατω και εγώ αυτη έχω και μου άντεξε 2 χρόνια και τώρα ακομα δουλεύει σαν να είναι καινούργια.
geo_gar Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ναι elvisjedi. Κ τα 2 αυτά που είπες τα είχα κάνει. Τα ηχεία τα απομάκρυνα σχεδόν αμέσως. Tο πιθανότερο είναι να φταίνε οι drivers. Τους απεγκατέστησα αλλά δεν άλλαξε κάτι. θα κάνω μάλλον κανένα format στο PC όπως είχα σκοπό εδώ κ καιρό κ αν δεν αλλάξει κάτι θα ξαναζητήσω την βοήθεια σας.Ευχαριστώ πολύ! KnightRider ευχαριστώ κ εσένα για την απάντηση σου! Sorry που απαντάω καθυστερημένα αλλά αντιμετώπισα ένα προβληματάκι με τη σύνδεση μου στο internet.
ferongr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τσεκαρς το DSub βυσμα. Δες μηπως λειπουν pins, η μηπως ειναι στραβα μερικα. Δοκιμασε αλλο καλωδιο, αν δεν ειναι fix πανω στην οθονη. Δοκιμασε και αλλο υπολογιστη. Αν ξαναδεις το προβλημα, τοτε ειναι το καλωδιο η η ιδια η οθονη. Αν οχι, hardware βλαβη στην καρτα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.