Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδια κολλλησα. Περναω στο pc του γιου μου xp και δεν βρισκουν την καρτα δικτυου.Βαζω το cd της asus p5k ξεκιναει εγκατσταση drivers κια κολαει σε σημειο να μην κουνιεται τιποτα .Παταω reset και δεν μπαινει καν στα xp !!!! Κανω format και βαζω vista. Ακριβως η ιδια συμεριφορα. Το παω στο Πλαισιο αλλαζουν με την ευκαιρια και ενα dvd drive και μου το δινουν με περασμενη την καρτα δικτυου. Ελα που ηθελε xp ο γιος...Λεει ειναι πιο καλα για online games. Εγω ιδεα δεν εχω αν ισχυει... Κανω format για να βαλω xp και μια ακριβως απο τα ιδια και με xp και με vista. Εχω κανει απειρα format αλλα κατι τετοιο δεν ξανασυναντησα. Μηπως κατι φατιει στο pc απο θεμα hardware ?? Ευχαριστω. Δοκιμασα και με drivers απο το site της asus.
rallis Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γιατί κολλάνε οι δικές σου εγκαταστάσεις και αυτή του ΠΛΑΙΣΙΟ έτρεχε κανονικά? Πάντως δεν ρίχνεις μια ματιά και στις μνήμες?Για κάνε τους κανένα memtest μπας και...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γιατί κολλάνε οι δικές σου εγκαταστάσεις και αυτή του ΠΛΑΙΣΙΟ έτρεχε κανονικά? Αυτο κι εγω δεν μπορω να το εξηγησω....
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Θείο Γιάννη, μήπως είναι η εκδόσεις από τα windows; Επίσης είχα ένα πρόβλημα με τις onboard κάρτες ήχου, ήθελαν απαραίτητα sp1 ('Η 2... δεν θυμάμαι) είναι κάτι τέτοιο; Κάτι τελε... βγάλε καλού- κακού το καλώδιο δικτύου την ώρα που περνάς τους drivers. Edit: παλιά δούλευε και το κάνει τώρα ξαφνικά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Θείο Γιάννη, μήπως είναι η εκδόσεις από τα windows;Επίσης είχα ένα πρόβλημα με τις onboard κάρτες ήχου, ήθελαν απαραίτητα sp1 ('Η 2... δεν θυμάμαι) είναι κάτι τέτοιο; Κάτι τελε... βγάλε καλού- κακού το καλώδιο δικτύου την ώρα που περνάς τους drivers. Edit: παλιά δούλευε και το κάνει τώρα ξαφνικά; Μπα...Εχω περασμενα και τα sp !!! Μια χαρα δουλευε...Μαλιστα τα vista την εγκαθιστουσαν απο μονα τους αν θυμαμαι καλα.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τους περνάς με setup ή χειροκίνητα; το δοκίμασες έτσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Η συνεχεια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2134204#post2134204
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για το παραπανω προβλημα τελικα εφταιγε ενα usb φλασακι bluetooth που ειχα βαλει σε μια usb.... Μολις το εβγαλα εγινε κανονικα η εγκατασταση !!!:lol::devil:
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για το παραπανω προβλημα τελικα εφταιγε ενα usb φλασακι bluetooth που ειχα βαλει σε μια usb.... Μολις το εβγαλα εγινε κανονικα η εγκατασταση !!!:lol::devil: Καλά... πλάκα με κάνεις;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καλά... πλάκα με κάνεις;;; Οχι...Για αυτο εγω δεν μπορουσα να περασω την καρτα και οταν το πηγαινα στο Πλαισιο χωρις το φλασακι την περναγαν.:fear::fear:
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Άντε να πάει το μυαλό σου σε κάτι τέτοιο. Εμμμ..Δεν παει το γ@μ@μ@νο !!!:cry:Μου το ειπε ως πιθανο ενας τεχνικος στο Πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.