spartakoss Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδιά θέλω να πάρω ένα καινούργιο router. Με έψησε αρκετά το linksys wag200, μιας και διάβασα και αρκετά καλά λόγια. Μήπως όμως μιάς και δεν θα έχώ πάνω από έναν υπολογιστή σπίτι(ο οποίος δεν είναι φορητός) να πάρω κάποιο που να μην ειναι wireless(στην ίδια ή χαμηλότερη τιμη)? Τα όσα ωραία ακούγονται είναι για wireless,αν δεν πάρω θα κάνω το ίδιο καλα τη δουλεια μου?Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως!!!
nikos903 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Άμα το παιδί του γείτονα (και σε ακτήνα 100 μέτρων) το βλέπεις πολύ δραστήριο καλύτερα πάρε rooter χωρίς wifi, αλλιώς άμα θές το wifi βάλε καμία wpa της μορφής @#123asdZXC$%^ που νομίζω οτι δέν σπάει εύκολα. Έτσι εγώ προτείνω ethernet χωρίς wifi.
tsakonas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ολο και καπου θα σου χρειαστει...κανα λαπτοπ, κανα κινητο ,κανας φιλος....μερικα ρουτερ, εχουν επιλογη να ναι κλειστο το ασυρματο ....
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 το λινκσυς ειναι πολυ καλο και νορμαλ τιμη.απλα περασε του το τελευταιο firmware .επισης το wireless καλο ειναι να υπαρχει που ξερεις μελλοντικα.αμα δεν θες απλα καντο disable η βαλτου wpa2 password.
spartakoss Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Να σας πω την αλήθεια ως ένα βαθμό το σκεφτόμουνα στη βάση οτι αφού δεν είναι άμεση ανάγκη,μήπως δεν θα έπρεπε να έχω άλλη μια συσκευή με ακτινοβολία στο δωμάτιο. Ξέρω οτι η επικινδυνότητα ενός wireless δικτύου είναι μικρότερη από π.χ.ενός κινητού.Αλλά σκεφτόμουν..ποιός ο λόγος? Λίγο κινδυνολογική σκέψη,απλά το αναφέρω!!
kyrnikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή είναι τόσο μικρή ώστε να δικαιολογεί την αγορά ασύρματου.Εκτός αν βρεις κανένα κελεπούρι ! Μια - δυο φορές να το χρειαστείς στο μέλλον αν δεν το έχεις θα το μετανιώσεις . Το linksys είναι πολύ καλό. Το radio του μπορείς να το έχεις απενεργοποιημένο .
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το κινητο συν οτι το κλεινεις τελειως το wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.