Προς το περιεχόμενο

Help με καποια τροποποίηση σε smf!

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια βοήθεια!

Εχω στήσει το Streetbassclub.gr σε smf!

Όταν κάποια posts είναι καινούρια εμφανίζεται δίπλα μια λέξη "ΝΕΟ",και πατάς πάνω και σε πάει στα μη αναγνωσμένα...

Αυτή η λέξη ίσα που ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα και δεν φαίνεται καλά και θέλω να την τροποποιήσω...

Να την κάνω τουλάχιστον Bold!

Εχετε ιδέα πως γίνετε?

Δημοσ.

Ανοίγεις τη σελίδα που θέλεις με notepad και βρίσκεις το σημείο της σελίδας όπου υπάρχει το link. Πριν και μετά από το <a href="..." ></a> βάζεις <b>, <b /> αντίστοιχα.

Αν και υποψιάζομαι ότι δεν έχεις εγκαταστήσει ελληνικό icon pack και αντί για εικόνες εμφανίζονται τα link λεκτικά.

Δημοσ.
Ανοίγεις τη σελίδα που θέλεις με notepad και βρίσκεις το σημείο της σελίδας όπου υπάρχει το link. Πριν και μετά από το <a href="..." ></a> βάζεις <b>, <b /> αντίστοιχα.

Αν και υποψιάζομαι ότι δεν έχεις εγκαταστήσει ελληνικό icon pack και αντί για εικόνες εμφανίζονται τα link λεκτικά.

Έχω εγκαταστήσει Ελληνικό Language Pack!

Θα κοιτάξω αυτό που μου είπες και βλέπουμε!!

Σε ευχαριστώ!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα με το icon pack!

Τώρα εχω νεες απορίες!!

Στο forum οταν έχεις νέα μυνήματα υπάρχει μια εικονιτσα αριστερά και στο δικο μου γίνεται μπλε ας πούμε!Δείτε για να καταλάβετε!

17353756pj6.png

Πως μπορώ να αλλάξω αυτή την εικόνα?

Δημοσ.
Λύθηκε το πρόβλημα με το icon pack!

Τώρα εχω νεες απορίες!!

Στο forum οταν έχεις νέα μυνήματα υπάρχει μια εικονιτσα αριστερά και στο δικο μου γίνεται μπλε ας πούμε!Δείτε για να καταλάβετε!

17353756pj6.png

Πως μπορώ να αλλάξω αυτή την εικόνα?

Σωστά! Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα της?

Δημοσ.

αμα αλλαξεις theme αλλαζουν, αλλιως ειναι στο φακελο images. Ειτε αλλαξες τις με καποιου αλλου theme ειτε φτιαξε / τροποποιησε με το photoshop

Δημοσ.

Τις είχα βρει μεσα στον φακελο images και τις έβγαλα και με το ίδιο όνομα έβαλα τις δικές μου στο ίδιο μέγεθος..Αλλα δεν τις έδειχνε καθόλου μετά!

Έδειχνε το κλασικο που δείχνει ο explorer όταν λείπει μια εικόνα με ένα πλαίσιο και ενα Χ μέσα!

Πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο?

Δημοσ.

δες την καταληξη των αρχειων. Αν ηταν .gif, και ειναι .jpg .Gif δεν θα τις δειχνει...

Την ειχα πατησει και εγω με τα πεζα κεφαλαια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...