Evil_Skullman Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ελαβα mail με μια Grace Kagem που δηλωνει προσφυγας απο ενα στρατοπεδο στο Ντακαρ. Μου εξηγει οτι οι γονεις της σκοτωθηκαν στον πολεμο και αυτη μεγαλωνει υπο την καθοδηγηση ενος παπα του Father Anthony. Εχωντας ανταλλαξει κανα,δυο mails και αφου πηρε την πρωτοβουλια και μου εστειλε ακομα και τις φωτο της οπου και διαπιστωσα οτι ειναι το μαυρο της το χαλι μου ανεφερε στο τριτο e-mail οτι προτου πεθανει ο πατερας της ειχε βαλει σ'ενα τραπεζικο λογαριασμο 4,9 εκατομυρια δολλαρια,ετσι μου ειπε να της δωσω εγω ενα δικο μου τραπεζικο λογαριασμο για να βαλει τα λεφτα εκει μεσα και οταν καταφερει να φυγει απο το στρατοπεδο να συνεχισει τις σπουδες της δινοντας μου και μενα το 20%... Την εστειλα απο'κει που ηρθε εν ολιγεις και τωρα περιμενω το επομενο mail της να δω τι αλλο θα μου στειλουν.
angmar Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Επιδημία έπεσε μου φαίνεται τις τελευταίες μέρες. Αν παρόλαυτα πάρετε κανα φράγκο δώστε και σε μας...
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τι παιχτηκε???: μαρεσει που αλλαζει και λιγο το στορυ για να μην πλητουμε...χεχε! ακους εκει Father Anthony...
melenegiorgo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν και δεν εχω λαβει πολλα τετοια μαιλ εχω βαρεθει να τα ακουω....και αυτο που με πειραζει ειναι οτι υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν και ασχολουνται....
fantomas3004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Κάποιος πεταμένος αχρησιμοποίητος τραπεζικός λογαριασμός θα ήταν μιά καλή ιδέα
fsbmaniac Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αν ειναι δυνατον ρε παιδια...μην ασχολειστε με αυτα...καυησε ο αλλος και το μετεφρασε κιολας...τι αλλο θα δουμε
-WISE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αν ειναι δυνατον ρε παιδια...μην ασχολειστε με αυτα...καυησε ο αλλος και το μετεφρασε κιολας...τι αλλο θα δουμε νταξει ρε συ μην τρελλαινεσαι.καλα εκανε το παιδι!πιστεψε με υπαρχουν πολλοι που μπορει να την πατησουν,οποτε καλα κανει και ποσταρει για να ενημερωθουν και αυτοι που πιθανον τα πιστευουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.