eliask Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Εχώ ένα ups αγορασμένο από Πλαίσιο turbo-x 1000sd.To πρόβλημα είναι πως σε διακοπή ρεύματος το ups κλείνει αμέσως ουτε 1 δευτερόλέπτο δεν μένει ανοιχτό σε λειτουργία. Πάνω στο ups έχω μία οθόνη 22αρα samsung και το pc που έχει τροφοδοτικό 800watt-2χ7900gtx-3 σκληρούς δίσκους-dvdrw-και μια κονσόλα λεγχου θερμοκρασιας της Aerocool με card reader. Τώρα τι φταει? Το ups είναι μικρό και δεν σηκώνει το φορτίο ή έχει προβλημα το ups .Σαν αποτέλεσμα μετά από 2 διαδοχικές διακοπές ρεύματος και ένω εκάνε check disk μετά από αυτό δεν φορτόνουν τα windows και δεν μπορώ να βγάλω ακρή πως να τα φτιάξω Να σημειώσω αν παίζει ρόλο πώς στο το pc την ώρα των διακοπών δεν έκανα καμία εργασία. Ευχαριστώ πολύ.
kostas88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Εχώ ένα ups αγορασμένο από Πλαίσιο turbo-x 1000sd.To πρόβλημα είναι πως σε διακοπή ρεύματος το ups κλείνει αμέσως ουτε 1 δευτερόλέπτο δεν μένει ανοιχτό σε λειτουργία. Πάνω στο ups έχω μία οθόνη 22αρα samsung και το pc που έχει τροφοδοτικό 800watt-2χ7900gtx-3 σκληρούς δίσκους-dvdrw-και μια κονσόλα λεγχου θερμοκρασιας της Aerocool με card reader. Τώρα τι φταει? Το ups είναι μικρό και δεν σηκώνει το φορτίο ή έχει προβλημα το ups .Σαν αποτέλεσμα μετά από 2 διαδοχικές διακοπές ρεύματος και ένω εκάνε check disk μετά από αυτό δεν φορτόνουν τα windows και δεν μπορώ να βγάλω ακρή πως να τα φτιάξω Να σημειώσω αν παίζει ρόλο πώς στο το pc την ώρα των διακοπών δεν έκανα καμία εργασία. Ευχαριστώ πολύ. Το συγκεκριμένο UPS που διάλεξες έχει δυνατότητα να καλύψει μέχρι 600 watt συνολικά, τώρα αν εσύ του βάζεις 800+ τι ήθελες να σου κάνει?
slaughter Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 βασικά δοκίμασε το ups με κάτι ελαφρύ π.χ. τηλεόραση. βγάλε το ρεύμα κ αν κλείσει κ η τν τότε είναι πρόβλημα του ups. Δεν νομίζω ότι τι σύστημά σου idle καταναλώνει πάνω από 600 watt πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το συγκεκριμένο UPS που διάλεξες έχει δυνατότητα να καλύψει μέχρι 600 watt συνολικά, τώρα αν εσύ του βάζεις 800+ τι ήθελες να σου κάνει? το ότι έχει 800αρι τροφοδοτικό δεν σημαίνει ότι το pc καταναλώνει 800watt..
babbar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 1ο Μήπως είναι ώρα για αλλαγή μπαταρίας; Μην νομίζετε ότι κρατάνε κ χρόνια οι μπαταρίες από τα line interactive UPS καθώς χρησιμοποιούνται όλη την διάρκεια λειτουργία του UPS(δεν είναι σαν τα back-up UPS που η μπαταρία δεν χρησιμοποιείται συνέχεια) 2ο Το φτηνό πράγμα, συνήθως μας βγαίνει και πιο ακριβά στο τέλος (είχα ένα UPS Ablerex,πεταμένα λεφτά σε μπαταρίες έχω δώσει....ενώ μου κρατούσε το PC ανοικτό σε διακοπή από την μπρίζα (την τραβούσα εγώ), σε διακοπές τάσης, δεν το κράτησε ούτε μία φορά! (κ με καινούρια μπαταρία!) Θα σου συνιστούσα να αγοράσεις κάτι ακριβό, γιατί εγώ πλήρωσα 2 μπαταρίες τζάμπα κ δουλειά δεν έκανα με το Ablerex)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.