Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 destroyer δεν εχεις ιδεα για τι μιλας αρα δεν θα πρεπε να μιλας. και δεν σου λεω πηγαινε παρε ναρκωτικα για να μαθεις, εισαι στο νετ, διαβασε και τιποτα, οχι μονο youtube
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τα ναρκωτικα ειναι για αυτους πραγματικα εχουν IQ κατω απο το οριοΜην πω και καθολου IQ Μια κατσαριδουλα η μικρη τερεζα επεσε στην πρεζα κ τεζα
lef50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λοιπον απλα για το ξεκαθαρισω που μλεχτικε λιγο.για να ρωταω συγκεκριμενα σημενει οτι εχω χρησημοποιησει αυτες τις 2 συγκεκριμενες ουσιες και για αυτο ρωτησα. δεν θα ελεγα οτι ειμαι χασικλης αφου δεν το κανω καθε μερα απλα το εχω κανει μερικες φορες και ρωταω μηπως καναν τεστ να το δουν στο αιμα σου μιας και πρεπει να μενει μεσα σου για αρκετο καιρο! απο οτι καταλαβα τεστ τετοια δεν γινοντε αλλα οταν φτασει η ωρα να ξεκινησω μαθηματα θα ρωταγα ετσι και αλλιως απλα ηθελα να δω αν εδω ηξερε κανεις! και μην ξεχναω, φυσικα δεν μιλαω για χρηση των ουσιων αυτων και γενικα οποιον ουσιων κατα την πτηση!!! απλα ρωτησα μηπως κανουν τεστ για να δουνε στο αιμα σου αν εχεις παρελθοντικα κανει ποτε χρηση καποιας ουσιας. 6 εβδομαδες για κανναβη (εξετασεις αιματος)για τα αλλα δεν γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.