Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το half life του THC ειναι μεχρι 59 ωρες (http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_half-life ) στα ecstasy δεν ξερεις τι εχει μεσα αρα δεν μπορω να σου πω. αν κανουν test σε τριχες (που αμφιβαλλω) μπορουν να δουν μεχρι και 90 μερες αλλα πιο πιθανο ειναι να πας με αεοροπλανο σπιτι σου παρα να σου κανουν κατι τετοιο.
TonyMontana Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εγώ λέω οτι όσοι έχετε ζωές ανθρώπων στα χέρια σας να κόψετε τις μαλακίες.
kirimis Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Φυσικα και γίνονται τυχαιοι ελεγχοι καθημερινα απο την Υπηρεσια Πολιτικης Αεροποριας σε όλα τα αεροδρόμια. Δεν το συζηταμε καν φυσικα, οτι αν σε πιάσουνε θα σε σταυρώσουνε κανονικότατα είτε πετάς για την πάρτη σου, είτε πετάς με επιβάτες. Είσαι δημόσιος κίνδυνος... έτσι απλα. Ξεκινάς με πάρα πολυ στραβό σκεπτικό για αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση. Όχι τιποτα άλλο αλλά ιατρικώς σε κάνουνε κόσκινο κάθε 6 μήνες για το medical clearence...
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 εγώ λέω οτι όσοι έχετε ζωές ανθρώπων στα χέρια σας να κόψετε τις μαλακίες. Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να κάνει χρήση έστω και σποραδικά,και να πιλοτάρει κιόλας.έλληνικό πνέυμα αθάνατο.
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μετα μου λες frenzy γιατι τα λεω αυτα που λεω.... ε ναι αν παρεις ναρκωτικα εισαι ενα με το πατωμα και δεν νιωθεις τιποτα. με ολα.
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μετα μου λες frenzy γιατι τα λεω αυτα που λεω....ε ναι αν παρεις ναρκωτικα εισαι ενα με το πατωμα και δεν νιωθεις τιποτα. με ολα. Έχεις δίκιο ρε συ αλλά και γω που να ήξερα πως η γιαγιά μου ποστάρει στο ινσόμνια. Αυτά εν τω μεταξύ είναι τα τυπάκια που πίνουν μπύρες με σουβλάκια και περνάνε κόκκινα.
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ΣΙγα να μην ειναι στουρης και πεταει ρε....ελεος.... Οτι θελει ας κανει σπιτι του....εγω πεταω ανετα μαζι του...
-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να κάνει χρήση έστω και σποραδικά,και να πιλοτάρει κιόλας.έλληνικό πνέυμα αθάνατο. Mάλλον σίγουρα ( ..!) λιγότερο από αυτούς που κατακρίνουν χωρίς να ξέρουν
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 σαν την μανα μου που αμα δει τατουαζ νομιζει οτι ο αλλος εχει κανει φυλακη
MiltoZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το κράτος φταίει που δεν κάνει τίποτα για την μάστιγα των ναρκωτικών στα πιλοτήρια.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να κάνει χρήση έστω και σποραδικά,και να πιλοτάρει κιόλας.έλληνικό πνέυμα αθάνατο. Οσο παπαρας ειναι καποιος οποιος οδηγει μεθυσμενος,η κανει κανγκουριες με το "γρηγορο"αυτοκινητο του.καθημερινα φαινομενα,και το κανουν μερικοι απο μας και φιλοι μας,αν ειναι να κανουμε κοινωνικη κριτικη ας ξεκινησουμε απο αυτους.αλλο ρωτισε το παιδι,και καλο ειναι οποιος εκφερει γνωμη να εχει δοκιμασει πρωτα.
GR.destroyerH20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τα ναρκωτικα ειναι για αυτους πραγματικα εχουν IQ κατω απο το οριο Μην πω και καθολου IQ
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πόσο έχεις στην κλίμακα Wechsler και πόσο είναι το όριο έλληνα καταστροφέα του γλυκού νερού (καλά δε το μετάφρασα)?
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Όντως να μη με παίρνεις σοβαρά αλλά δεν πίνω εδώ και χρόνια. Οπότε μπορώ να συζητήσω unbiased...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.