Προς το περιεχόμενο

drug test στους πιλοτους

joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το half life του THC ειναι μεχρι 59 ωρες (http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_half-life )

στα ecstasy δεν ξερεις τι εχει μεσα αρα δεν μπορω να σου πω.

αν κανουν test σε τριχες (που αμφιβαλλω) μπορουν να δουν μεχρι και 90 μερες αλλα πιο πιθανο ειναι να πας με αεοροπλανο σπιτι σου παρα να σου κανουν κατι τετοιο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικα και γίνονται τυχαιοι ελεγχοι καθημερινα απο την Υπηρεσια Πολιτικης Αεροποριας σε όλα τα αεροδρόμια. Δεν το συζηταμε καν φυσικα, οτι αν σε πιάσουνε θα σε σταυρώσουνε κανονικότατα είτε πετάς για την πάρτη σου, είτε πετάς με επιβάτες. Είσαι δημόσιος κίνδυνος... έτσι απλα.

Ξεκινάς με πάρα πολυ στραβό σκεπτικό για αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση. Όχι τιποτα άλλο αλλά ιατρικώς σε κάνουνε κόσκινο κάθε 6 μήνες για το medical clearence...

Δημοσ.
εγώ λέω οτι όσοι έχετε ζωές ανθρώπων στα χέρια σας να κόψετε τις μαλακίες.

:shifty:

Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να κάνει χρήση έστω και σποραδικά,και να πιλοτάρει κιόλας.έλληνικό πνέυμα αθάνατο.

Δημοσ.

μετα μου λες frenzy γιατι τα λεω αυτα που λεω....

ε ναι αν παρεις ναρκωτικα εισαι ενα με το πατωμα και δεν νιωθεις τιποτα.

με ολα.

Δημοσ.
μετα μου λες frenzy γιατι τα λεω αυτα που λεω....

ε ναι αν παρεις ναρκωτικα εισαι ενα με το πατωμα και δεν νιωθεις τιποτα.

με ολα.

Έχεις δίκιο ρε συ αλλά και γω που να ήξερα πως η γιαγιά μου ποστάρει στο ινσόμνια. Αυτά εν τω μεταξύ είναι τα τυπάκια που πίνουν μπύρες με σουβλάκια και περνάνε κόκκινα.

Δημοσ.

ΣΙγα να μην ειναι στουρης και πεταει ρε....ελεος....

Οτι θελει ας κανει σπιτι του....εγω πεταω ανετα μαζι του...

Δημοσ.
:shifty:

Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να κάνει χρήση έστω και σποραδικά,και να πιλοτάρει κιόλας.έλληνικό πνέυμα αθάνατο.

Mάλλον σίγουρα ( ..!) λιγότερο από αυτούς που κατακρίνουν χωρίς να ξέρουν

Δημοσ.

σαν την μανα μου που αμα δει τατουαζ νομιζει οτι ο αλλος εχει κανει φυλακη

Δημοσ.

Οσο παπαρας ειναι καποιος οποιος οδηγει μεθυσμενος,η κανει κανγκουριες με το "γρηγορο"αυτοκινητο του.καθημερινα φαινομενα,και το κανουν μερικοι απο μας και φιλοι μας,αν ειναι να κανουμε κοινωνικη κριτικη ας ξεκινησουμε απο αυτους.αλλο ρωτισε το παιδι,και καλο ειναι οποιος εκφερει γνωμη να εχει δοκιμασει πρωτα.

Δημοσ.

Πόσο έχεις στην κλίμακα Wechsler και πόσο είναι το όριο έλληνα καταστροφέα του γλυκού νερού (καλά δε το μετάφρασα)?

Δημοσ.

Όντως να μη με παίρνεις σοβαρά αλλά δεν πίνω εδώ και χρόνια. Οπότε μπορώ να συζητήσω unbiased...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...