Προς το περιεχόμενο

drug test στους πιλοτους

joef_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε,

σκέφτομαι απο σεπτεμβρη να ξεκινήσω μαθηματα για να παρω το δίπλωμα για ιδιωτικο

και μετα νσ συνεχισω για το επιβατικο.

εχω βρει την σχολη και το κοστος

αλλα επειδη δεν μπορουσα να τους ρωτησω για να μην με παρουν και με κακο ματι,

ξερει κανεις ή κανενας που ειναι πιλοτος,

αν κανουν ελενχο για ναρκωτικες ουσιες πχ καναβη η μηπως ecstasy?

(για ποτο φανταζομαι λογικο ειναι πως μεθυσμενος δεν παιζει να πεταγες ετσι και αλλιως.)

-ευχαριστω

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελεος ρε παληκαρι κ συ...

απ οσο ξερω χυμα ειναι κ μεθυσμενος να σαι...μονο αν σε δωσει κανεις

Δημοσ.

αλλα επειδη δεν μπορουσα να τους ρωτησω για να μην με παρουν και με κακο ματι,

ξερει κανεις ή κανενας που ειναι πιλοτος,

αν κανουν ελενχο για ναρκωτικες ουσιες πχ καναβη η μηπως ecstasy?

-ευχαριστω

Μήπως αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος για να μας πείς (no offence έτσι;:-)) οτι κάνεις/έκανες χρήση ναρκωτικών ουσιών;

Απο την δικιά μου σκοπιά,άν είσαι "καθαρός" δέν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Απο την άλλη αν όντως είσαι καθαρός και φοβάσαι να ρωτήσεις κάτι τόσο απλό δίχνει οτι δέν έχεις αυτοπεπίθηση (και πάλι no offence).Σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να ξεχάσεις τα επιβατηγά.Δέν ξέρω για τους άλλους,εγώ πάντως σίγουρα δέν θα εμπιστευόμουν την ζωή μου σε ένα πιλότο που δέν είναι 110% σίγουρος για τον εαυτό του.

Δημοσ.

protip: δεν θα πρεπε να λεγονται ολα ναρκωτικα μιας και δεν σε ναρκωνουν ολα (οπως η ηρωινη πχ)

Δημοσ.

Για το αν γίνεται drug test στις εξετάσεις δεν ξέρω.

Δε θα απέκλεια το ενδεχόμενο βέβαια μια αεροπορική εταιρεία προκειμένου να προσλάβει τον εκπαιδευμένο πιλότο πλέον να του ζητά τέτοιο τέστ.

Ξέρω πχ ότι στους πλοιάρχους και γενικά στα πληρώματα των πλοίων γίνονται αλκο/ναρκο-τέστ. Πιθανότατα θα γίνονται και στα πληρώματα των αεροπλάνων.

Δημοσ.

Δε γίνονται έχω φίλο πιλότο χασικλή.

Αν θες να γλυτώσεις λεφτά όμως υπάρχει μια ποικιλία μανιταριών που σίγουρα θα πετάξεις.

Δημοσ.

Πες το ντε και ανησυχούσα!!! Ελεγα δεν μπορεί...θα υπάρχει και κανένα "παλληκάρι¨ πιλότος!!!

P.S. Κάτι ξέρω και δεν πατάω σε αεροπλάνα....

Δημοσ.

Αν θες να γλυτώσεις λεφτά όμως υπάρχει μια ποικιλία μανιταριών που σίγουρα θα πετάξεις.

Τα οποία όμως άντε να τα βρεις εδώ (αν και εν γένει είμαι σκεπτικός όσον αφορά τη δοκιμή τέτοιων ψυχοτροπικών ουσιών).

Δημοσ.

Δε μας λες σε ποια εταιρια πιλοταρει ο φιλος σου ? :P

Δημοσ.
Δε μας λες σε ποια εταιρια πιλοταρει ο φιλος σου ? :P

Ένα πιλότο ξερω κι είναι έτσι. Λες να είναι μικρές οι πιθανότητες να γνωρίσω κι άλλον και να είναι κι αυτός έτσι?

Μάλλον όλες οι εταιρείες έχουν αρκετούς. Μην ανησυχείς όμως. Το κάπνισμα απαγορεύεται στα αεροπλάνα.

Δημοσ.

ξαναλέω το ότι ανήκει η δεν ανήκει στην κατηγορια "ναρκωτικά" είναι μεγάλη συζήτηση. ή είναι ότι μας λέει το κράτος?

Δημοσ.

Για το κράτος και τους κανόνες της aerosomething μιλάμε ρε συ. Αν ήταν up to us το κάθε τι θα είχε την κατηγορία του.

Snortables, smokeables, tea-ables, edibles.

Τώρα σε χρόνο δράσης:

Instants, fast, sneaky bastards and slow diesel pumps.

Τώρα σε ποτό που του ταιριάζει:

ουίσκι, μπύρα, βότκα σκέτη, πράσινο τσαι, νερό.

Τώρα σε γυναίκα που του ταιριάζει:

ξανθιά, μελαχροινή, όλες, καμία.

κ.ο.κ.

Δημοσ.

λοιπον απλα για το ξεκαθαρισω που μλεχτικε λιγο.

για να ρωταω συγκεκριμενα σημενει οτι εχω χρησημοποιησει αυτες τις 2 συγκεκριμενες ουσιες και για αυτο ρωτησα.

δεν θα ελεγα οτι ειμαι χασικλης αφου δεν το κανω καθε μερα

απλα το εχω κανει μερικες φορες και ρωταω μηπως καναν τεστ να το δουν στο αιμα σου μιας και πρεπει να μενει μεσα σου για αρκετο καιρο!

απο οτι καταλαβα τεστ τετοια δεν γινοντε αλλα οταν φτασει η ωρα

να ξεκινησω μαθηματα θα ρωταγα ετσι και αλλιως

απλα ηθελα να δω αν εδω ηξερε κανεις!

και μην ξεχναω, φυσικα δεν μιλαω για χρηση των ουσιων αυτων και γενικα οποιον ουσιων κατα την πτηση!!!

απλα ρωτησα μηπως κανουν τεστ για να δουνε στο αιμα σου αν εχεις παρελθοντικα κανει ποτε χρηση καποιας ουσιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...