doupiaki_ole Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλησπερα σας Εχω μια απορια. Ειμαι λιγο ασχετος. Θελω να αγορασω τα windows vista. Εχω ακουσει οτι δεν μπορεις να κανεις ενεργοποιηση μεσω internet πανω απο 10 φορες. Αν παρω τηλεφωνο και μου δωσουν τον κωδικο ενεργοποιησης θα ειναι ιδιος καθε φορα που θα κανω format, ή καθε φορα πρεπει να τηλεφωνω να μου δωσουν αλλο;;; Α και ποια η διαφορα των windows vista basic και windows vista home premium και ποιες απο ολες τις εκδοσεις των vista αξιζει να αγορασω;;; Ευχαριστω πολυ.
mentos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλησπερα σας Εχω μια απορια. Ειμαι λιγο ασχετος. Θελω να αγορασω τα windows vista. Εχω ακουσει οτι δεν μπορεις να κανεις ενεργοποιηση μεσω internet πανω απο 10 φορες. Αν παρω τηλεφωνο και μου δωσουν τον κωδικο ενεργοποιησης θα ειναι ιδιος καθε φορα που θα κανω format, ή καθε φορα πρεπει να τηλεφωνω να μου δωσουν αλλο;;; Α και ποια η διαφορα των windows vista basic και windows vista home premium και ποιες απο ολες τις εκδοσεις των vista αξιζει να αγορασω;;; Ευχαριστω πολυ. λοιπον φιλε,για τα vista δεν ξερω καθος δεν προλαβα να κανω φορματ πανω απο 10 φορες αλλα θα σου πω για τα xp.Αφου τα ειχα ενεργοποιησει αρκετες φορες,καποια στιγμη μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχω χρησιμοποιησει τον κωδικο τις μεγιστες επιτρεπομενες φορες.Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλ που σου δινει,βγαινουν οι αυτοματοι τηλεφωνητες(να τους πω ετσι)σου ζητανε ενα κωδικο που σου δινεται και σου δινουν ενα αλλο με τον οποιο ενεργοποιεις τα windows.Ο κωδικος δεν ειναι ιδιος παντα.Και οσον αφορα τις διαφορες εκδοσεις των vista δεν ξερω,αλλα απο οτι βλεπω δινουν συνηθως τα premium.Τωρα για περισσοτερες λεπτομεριες,ας πουν αλλοι που ξερουν καλυτερα.
doupiaki_ole Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πιστευω να τη βρω την ακρη.
mavlamemos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 παρε τα home premium.εχουν περισσοτερα στοιχεια απο τα basic που ειναι η πιο φτωχη εκδοση.αυτα χρησημοποιω και γω και ειμαι και ευχαριστημενος.παντως ολα το καινουρια συστηματα αυτα 'φορανε'.
Venisk Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μπορείς να βάλεις όποια windows σου γουστάρουν 500 φορές!..αν έχεις κ 1mb μέχρι το πρωί θα τ έχεις..σίγουρα..ψάχνεται στο google!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.