Προς το περιεχόμενο

Η αλλαγή κάρτας θα μου κάνει δουλειά;

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω υπολογιστή με χαρακτηριστικά

pentium 4 στα 2.4

1giga ram στα 333 Mhz

κάρτα γραφικών 9200 ΑΤΙ 128 MB

Σύνδεση με την ALTEC στο 1 Mbps

Το πρόβλημα βρίσκεται στο lag που παρουσιάζει το παιγχνίδι WoW.Νέα κάρτα θα κάνει δουλειά; Πως μπορώ να βρω άκρη με το τι φταίει; (Σε προηγούμενη περίπτωση που είχα lag- όχι τόσο πολύ- έβαλα παραπάνω μνήμη και βελτιώθηκε, τώρα επέστρεψε δρυμίτερο)

Αν ναι τι προτείνεται (AGP) μέχρι 70 ?;

Δημοσ.

το lag ωφειλεται στο server tou wow

Αν βαλεις απανω μια καρτα καινουρια οπως θελεις θα βελτιωθει καπως.

Απ'την αλλη το παντρεμα δεν ταιριαζει γιατι το μηχανημα ειναι σχετικα παλιο.

Η ταπεινη μου αποψη ειναι να μειωσεις τα γραφικα του wow και να ξαναδοκιμασεις.

Δημοσ.

Μόνο το lag φταίει..εφόσον "επέστρεψε" όπως λες..μην πετάξεις 70 ευρώ για αυτό το μηχάνημα για κανένα λόγο..δεν αξίζει..καλύτερα περίμενε να διορθώσουν το πρόβλημα στο server όπως είπε κ ο Evil_Skullman..κ θα δεις θα φύγει κ θα παίζεις πάλι κανονικά..

Δημοσ.

Evil_Skullman, Venisk

Εχετε και εσεις το παιγχνιδι;

Αν ναι, παρουσιάζει και σε σας lag;

Με τι συνδέσεις;

Με την προσθήκη μνήμης από 512 σε 1024 είχα βελτίωση στο παρελθόν.

Όσο για να περιμένω να βελτιωθεί η κατάσταση, το προβλημα είναι εδώ για πάνω από 3 βδομάδες τώρα.

Δημοσ.

Εγω παντως με παρομια συνθεση με την δικη σου ειχα πολυ lag σε μαγελες πολεις....

Γι'αυτο εριξα 50-60 ευρω να αγορασω μια καρτουλα....μπας και πανε τα πραγματα καλυτερα....

Τελικα βοηθησε...μπορει να μην σταματησε το lag αλλα τουλαχιστον μπορουσα να παιξω...

Μην σε παρω στο λαιμο μου....αλλα πιστευω πως θα σε βοηθησει εστω και λιγο....

Δημοσ.

Και εγώ που έχω την 8800gt όταν έχει lag ο σέρβερ τρώει φοβερά κωλύματα, παλιά ήταν ποιο έντονα τώρα τα έχουν διορθώσει αρκετά. Εσύ πόσο lag έχεις; γιατί αν δεν έχεις μεγάλο lag και φαίνεται σαν να κολλάει το παιχνίδι, αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις υπολογιστή μια καινούργια κάρτα θα βοηθούσε. Με αυτή που έχεις είσαι οριακά, πόσα fps σου βγάζει;

Δημοσ.
Και εγώ που έχω την 8800gt όταν έχει lag ο σέρβερ τρώει φοβερά κωλύματα, παλιά ήταν ποιο έντονα

τώρα τα έχουν διορθώσει αρκετά. Εσύ πόσο lag έχεις; γιατί αν δεν έχεις μεγάλο lag και φαίνεται σαν να κολλάει το παιχνίδι, αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις υπολογιστή μια καινούργια κάρτα θα βοηθούσε. Με αυτή που έχεις είσαι οριακά, πόσα fps σου βγάζει;

Το fps είναι μεταξύ 12- 16 και latency από 200 έως 350 ms.

Και παλιότερα είχα περίπου τα ίδια νομιζω χωρίς lag.

Η μπάρα είναι στο πράσινο και καμιά φορά στο κίτρινο, δεν πάει ποτέ στα κόκκινα.

Γι αυτό λέω μήπως είναι ο υπολογιστής.

Άλλαξα και τη σύνδεση στα 2 mpps, τα ίδια.:mad:

Δημοσ.

με την μπάρα στο κίτρινο και 200-350 είσαι μια χαρά δεν θα έπρεπε να έχεις μεγάλα κωλύματα, και εμένα 200-300 είναι, και κώλαγε όταν είχα 400-600 περίπου. Δεν ξέρω αν έχεις βάλει και καινούργιους drivers για την κάρτα σου.

Δημοσ.
Το fps είναι μεταξύ 12- 16 και latency από 200 έως 350 ms.

Και παλιότερα είχα περίπου τα ίδια νομιζω χωρίς lag.

Η μπάρα είναι στο πράσινο και καμιά φορά στο κίτρινο, δεν πάει ποτέ στα κόκκινα.

Γι αυτό λέω μήπως είναι ο υπολογιστής.

Άλλαξα και τη σύνδεση στα 2 mpps, τα ίδια.:mad:

ΔΕΝ έχεις πρόβλημα lag γιατί το latency είναι μια χαρά, το frame rate είναι πάτος γιατί το σύστημα χωλαίνει στο cpu και στα γραφικά. Είχα πριν κανά χρόνο αντίστοιχο pc (p4 3ghz, 1 gb ram, ati 9550 agp), πήρα καλύτερη κάρτα (ατι 1650 χτ pcix 256 ddr3 , το μ/β υποστήριζε και agp και pcix), έδειξε κάποια βελτίωση αλλά παλι σε μεγάλες κυρίως πόλεις και σε μάχες με boss γονάτιζε. Τελικά έκανα αναβάθμιση σε pentium dual core 2180 αλλά κράτησα την 1650. H βελτίωση ήταν απίστευτη παρά την πολύ χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας (3 ghz ο P4, 2 o dual). Συνεπώς μπορείς σαν προσωρινή λύση να πάρεις μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών αλλά για μόνιμη λύση πρέπει να αλλάξεις και cpu

• Super Moderators
Δημοσ.

και παραπάνω ram βοηθάει ΠΟΛΥ...το 1gb που έχει γεμίζει σε χρόνο dt με το WoW

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Για να το ξεκαθαρίσω

το latency είναι ίδιο με παλαιότερα που δεν παρουσίαζε lag,

άρα δεν είναι ο server του wow, σωστά;

βάρυνε δηλαδή το παιγχνίδι με το νέο patch και δεν το σηκώνει το pc

Λύση καινούριο μηχάνημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...