ellilili Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Την κυριακη δινω αγγλικα michigan proficiency και ειμαι πραγματικα ΠΟΛΥ αγχωμενη!:shock: Κανεις αλλος που δινει?
ioanna_b Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 το άγχος σκοτώνει.... μείνε ψύχραιμη, συγκεντρωμένη και καλή επιτυχία..!
bolec Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και γω Κυριακή δίνω,μη τρελένεσαι,όσο και να αγχωθείς δεν αλλάζει τίποτα
elis88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Την κυριακη δινω αγγλικα michigan proficiency και ειμαι πραγματικα ΠΟΛΥ αγχωμενη!:shock: Κανεις αλλος που δινει? Στο κτίριο που δείνουν και το lower του michigan δείνουν και το proficiency?
Tenshi Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Την κυριακη δινω αγγλικα michigan proficiency και ειμαι πραγματικα ΠΟΛΥ αγχωμενη!:shock: Κανεις αλλος που δινει? Αν έχεις αγχωθεί απο τώρα...λυπάμαι αλλά το έχασες το παιχνίδι. Η όλη νοοτροπία του michigan βασίζεται στην ταχύτητα και την αυτοσυγκέντρωση και δέν συγχωρεί λάθη,αφού honour pass και narrow fail έχουν απόσταση μερικών ερωτήσεων. Στήν πραγματικότητα δέν είναι ούτε ο χρόνος ούτε η δυσκολία των θεμάτών ο αντίπαλός σου,άλλα ο ίδιος σου ο εαυτός. Ξέχνα τα όλα,μπές μέσα με τσαμπουκά και στον Χ χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου δώσε τον καλύτερό σου εαυτό.Όταν τελειώσεις θα βγείς απο την αίθουσα με ένα χαμόγελο ανακούφισης και θα πάς για ένα καφέ.
Hellaslover Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδιά υπάρχει πουθενά online παραδείγματα από ερωτήσεις proficiency test?
gtso Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μην αγχώνεσαι! Κάτσε κάνε μερικές επαναλήψεις και την Κυριακή τράβα δώσε τις εξετάσεις έχοντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
bolec Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σήμερα έδωσακαι τα προφορικά και τα πήγα μια χαρά. Να δούμε την κυριακή στα γραπτά τι θα κάνουμε?Σε ποια πόλη δίνεις ellilili?
marg22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εγω που θα δωσω κ το μιτσιγκαν κ το κρατικο τι να πω?καλα ειδικα για το κρατικο δεν εχω κανει καθολου προετοιμασια και στα προφορικα προβλεπω να ξεφτιλιστω...αληθεια ξερει κανεισ στα προφορικα τι μορφη εχει η εξεταση πανω κατω?ειναι δυσκολα?
EKTELESTES Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Επειδή είμαι καθηγητής αγγλικών, μία συμβουλή έχω για όλους όσους δίνουν Κυριακή. Διαβάστε μέχρι και Παρασκευή και το Σάββατο κοιτάξτε να χαλαρώσετε, βγείτε καμιά βολτίτσα Και όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, μην αγχώνεστε, ακόμα και να μην έχετε διαβάσει όσο θα επιθυμούσατε, καλύτερα να πάτε πιο χαλαρά Για το Michigan συγκεκριμένα, προσέξτε τις λεπτομέρειες στις ασκήσεις και... ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν κοιτάτε τα θέματα, αν με τη 1η ματιά σας φαίνονται δύσκολα, δώστε μερικά λεπτά στον εαυτό σας και συγκεντρωθείτε - θα δείτε ότι ξέρετε περισσότερα απ' όσα νομίζετε Τέλος, καλή επιτυχία σε όλους
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 κ αυτο ενα τυπικο χαρτι καταντησε κ να μην το παρεις δεν τρεχει κ τιποτα πια... αν π.χ. θα κανεις στο μελλον κανα μαστερ ή bachelor toefl h ielts θα σ ζητησουν
ellilili Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σήμερα έδωσακαι τα προφορικά και τα πήγα μια χαρά. Να δούμε την κυριακή στα γραπτά τι θα κάνουμε?Σε ποια πόλη δίνεις ellilili? Αιγαλεω, εσυ?
ellilili Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδιά υπάρχει πουθενά online παραδείγματα από ερωτήσεις proficiency test? Θα ανεβασω μια φωτοτυπια να δεις
ellilili Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδια τι γνωμη εχετε για το lancashire? Εγω το εχω παρει... Και για να πω την αληθεια μου φανηκε πιο βατο απο το michigan... Ειναι καπως σαν το cambridge: transformation,derivatives,cloze αλλα και multiple choice.
bolec Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 κ αυτο ενα τυπικο χαρτι καταντησε κ να μην το παρεις δεν τρεχει κ τιποτα πια...αν π.χ. θα κανεις στο μελλον κανα μαστερ ή bachelor toefl h ielts θα σ ζητησουν όλα κωλόχαρτα είναι kage. Όλοι για τα μόρια που δίνουν στον ΑΣΕΠ τα κυνηγάμε και τίποτα παραπάνω Αιγαλεω, εσυ? Salonica Παιδια τι γνωμη εχετε για το lancashire?Εγω το εχω παρει... Και για να πω την αληθεια μου φανηκε πιο βατο απο το michigan... Ειναι καπως σαν το cambridge: transformation,derivatives,cloze αλλα και multiple choice. Αν αναγνωρίζεται απ τον ΑΣΕΠ μια απ τα ίδια μ'όλα τα άλλα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.