Προς το περιεχόμενο

british comedies

e1bar7o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το withnail and i,ειναι οντως αριστουργημα,με απιστευτους διαλογους,εξαιρετικες ερμηνειες κ εναν χαρακτηρα,τον του τιτλου,πραγματικα all time classic...το sexy beast,θελω να το δω καποια στιγμη,ειναι τλκ κωμωδια ή μαφιοζικο?

Δημοσ.
κοιταχτε δεν ειμαι σιγουρος για την προελευση αλλα λογο του γεγονοτος οτι αναφερετε για 1 αγγλο κ εναν ιρλανδο στο βελγιο υποθετω οτι ειναι αγγλικος κινιματογραφος.. μιλαω για το αποστολη στην μπριτζε... μια μαυρη κομωδια που απο μια πολυ λυπιτερη εικονα μπορει να σ κανει να σκας στο γελιο ιδικα οταν ο ιρλανδος παραπονιετε για το μερος, σκετη τρελα... αμα ειναι αμερικανικος κινιματογραφος απεχει φριχτα απο τις συνιθισμενες αμερικανιες κ κατα την προσωπικη και ταπινη μου αποψη ειναι απο τις must τις εποχης...

Το είχα δει στο cinema.. έκαμνα show από τα γέλια! :P Στη σκηνή με το τηλεφώνημα ε. Επική ταινία.

Δημοσ.

Όσο μαφιόζικο και όσο κωμωδία είναι το Ανάλυσέ το, τηρουμένων των αναλογιών.

50-50, 30-70, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

Πάντως, respect στον Toufa για την αναφορά του Sexy Beast στο άλλο τόπικ με τα μαφιόζικα.

Πάρτε και μια γεύση με το τρέιλερ*.

To αφάν γκατέ του εναλλακτικού βρετανικού σινεμά-και όχι μόνο-σε μια ταινία.

*ένα fanmade-με πολύ μεράκι-τρέιλερ για την ακρίβεια.

Δημοσ.

Οκ, το διορθώνω.

Δε έχει σημασία αν είναι original το τρέιλερ, βέβαια.

Με ένα 30% κωμωδία-70% μαφιόζικο do we have a deal?

:P

Δημοσ.

Το κουράσαμε λίγο νομίζω.

Η ταινία λέγεται Sexy Beast, αφορά κάτι συνταξιούχους μαφιόζους που "παρενοχλούνται" από ένα ψυχάκια-σφιγμένο-τρελαμένο Ben Kingsley(best performance ever imho) που τους ταπεινώνει και τους κάνει άνω-κάτω και οι αγγλικές προφορές είναι τοοοόσο τραβηγμένες που θες οπωσδήποτε μεταφραστή για να καταλάβεις τι λένε.

Για μένα είναι η απόλυτα funky/intellectual αγγλική κομεντί των τελευταίων χρόνων. Την είδα καμιά 5-6 φορές, την έβαλα σε πολλούς φίλους και είχα 100% επιτυχία. Την ξαναβλέπω άνετα.

Ας μας πει και κανένας άλλος τη γνώμη του από το insomnia.

Τι διάλο, μόνο μέχρι το Snatch φτάνει η χάρη μας?

Δημοσ.

τουλαχιστον συμφωνουμε στο οτι ειναι με διαφορα ο πιο καλος kingsley ever στο εργο :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...