Προς το περιεχόμενο

british comedies

e1bar7o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας αρέσουν τα brit coms ? Αν ναι...ποια ?

Τελευταία είδα το The IT crowd! Πολύ καλή σειρά.

Από ποιο παλιά black adder , fawlty towers και monty python.

Άντε πείτε καμιά καλή γιατί έχω ξεμείνει :P

Δημοσ.

Ποτε θα βγάλουν νέα επεισόδια IT Crowd? :mad:

Πολύ καλή σειρά... καιρό είχα να δω αγγλική κωμωδία, είχα μείνει στα παλιά (fawlty tower,black adder, monty python).

Μια άλλη σειρά με ενδιαφέρον είναι το The Young Ones.

Ειχα ακούσει καλα λόγια και για το The Office. Ειδα 2-3 επεισόδια και απογοητεύτηκα. Πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα! Ούτε γέλιο έβγαζε ούτε και νόημα :confused:

Δημοσ.

Είδα και τα πρώτα επεισόδια απο little britain. Καλούτσικο αλλά δεν ξετρελάθηκα όπως με το IT crowd.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα έχετε αναφέρει όλα.

The Office, Extras <== Gervais, ιδιοφυία (δείτε και stand ups)

Black Books <== Moran/Bailey απίστευτο δίδυμο (δείτε και stand ups)

Spaced <== Simon Pegg και ένα απίστευτο cast

Green Wing <== τρέλα, παράνοια, απίστευτη σκηνοθεσία

It Crowd <== Have you tried to turn it off and on again?

Black Adder <=== Rowan Atkinson has a cunning plan!! Κάνει debute και ο House.

Yes minister, prime minister <=== νταξ, οι ατάκες του Hamphrey είναι εφάμιλλες του γόρδιου δεσμού.

Father Ted <== άαααιρλαντ.

The Thin Blue Line <== αστυνομία στα καλύτερά της.

Little Britain <== computer says no, το'χω και σε t-shirt.

Garth Marenghi's Darkplace<=== ό,τι πιο cult θα δείτε πουθενά evah.

Monty Python's Flying Circus<== Η απ'αρχή.

Faulty Towers <== si senior!!

κ.τ.λ.

Μπορεί να ξεχνάω μερικές, αλλά όλες οι παραπάνω πρέπει να ειδωθούν και να ξαναειδωθούν με ευλάβεια και κατ'επανάληψη για να εμπεδωθούν.

Δημοσ.

Κι εγώ fan του Darkplace. Tόσο γέλιο είχα πολύ καιρό να ρίξω. Σε όποιον άρεσε, ας δοκιμάσει και το "Man to Man with Dean Learner", όπου ο Ayoade κάνει τον οικοδεσπότη ενός talk show με πρώτο καλεσμένο φυσικά τον... Garth Marenghi :-D

IT CROWD είδα δεύτερη σεζόν μόνο, πολύ καλό.

Να προτείνω το Brass Eye του Chris Morris, το special για την παιδοφιλία είναι must!

(σατιρικό ψευτοντοκυμαντέρ είναι)

Δημοσ.

Εδω στην Ελλάδα δυστυχώς μας σερβίρουν ΜΟΝΟ:

ΡΕΤΙΡΕ

ΜΑΡΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ πλεον

και κάτι άλλα ΓΕΛΟΙΑ...

Δημοσ.

κοιταχτε δεν ειμαι σιγουρος για την προελευση αλλα λογο του γεγονοτος οτι αναφερετε για 1 αγγλο κ εναν ιρλανδο στο βελγιο υποθετω οτι ειναι αγγλικος κινιματογραφος.. μιλαω για το αποστολη στην μπριτζε... μια μαυρη κομωδια που απο μια πολυ λυπιτερη εικονα μπορει να σ κανει να σκας στο γελιο ιδικα οταν ο ιρλανδος παραπονιετε για το μερος, σκετη τρελα... αμα ειναι αμερικανικος κινιματογραφος απεχει φριχτα απο τις συνιθισμενες αμερικανιες κ κατα την προσωπικη και ταπινη μου αποψη ειναι απο τις must τις εποχης...

Δημοσ.

Πάντως, όσοι είστε πραγματικοί fan του είδους μην παραλείψετε να δείτε "Only fools and horses".

Υπέροχη κωμωδία από όλες τις απόψεις, χωρίς υπερβολές και με νοήματα βγαλμένα από την ίδια τη ζωή .

Δημοσ.
Για όσους δεν έχουν εντρυφήσει στo τυπικό αγγλικό χιούμορ, μια καλή αρχή μπορεί να γίνει με το Sexy Beast και το Withnail & I.

το sexy beast ειναι κωμωδία? !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...