Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση - επεξεργαστης;

Alxnks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

να σας ρωτησω κι εγω κατι, μεταξυ INTEL PENTIUM D 915 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB και INTEL PENTIUM 3.6 GHZ Hyperthreading τι να διαλεξω για μια ψιλοαναβαθμιση που θελω να κανω; το συστημα ουσιαστικα θα εχει την ιδια μνημη (2GB) και την ιδια καρτα γραφικων (MSI 256MB PCI express). μονο για τον επεξεργαστη ρωταω, να παω σε hyperthreading ή dual core;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος απο την στιγμη που μιλας για dual core ειναι σαν να λες οτι ειναι και ΗΤ.Οποτε δεν υπαρχει λογος να πας σε μονοπυρηνο με ΗΤ αφου το ΗΤ ειναι το multitasking σε γενικες γραμμες , το οποιο με τον dual core το εχεις αυτοματα.

Δημοσ.

ναι σα φυσικα χαρακτηριστικά ξέρω σε τι διαφέρουν, εγώ μιλάω πιο πολύ σαν επεξεργαστική ισχύ και επιδόσεις.

θα είναι γρηγορότερος ο 2.8 dual core (ουσιαστικά 2 χ 2.8 ; ) απο τον μονοπύρηνο 3.6 ;

(η μητρική θα είναι η αντίστοιχη για τον κάθε τύπο επεξεργαστή, απλά και στις δύο θα μπει η ίδια μνήμη και κάρτα γραφικών)

Δημοσ.

Οι διπυρινοι Pentium D μπορεί να έχουν άθλια θερμική συμπεριφορά κτλ.

αλλά στάνταρ είναι καλύτεροι απο οποιονδήποτε pentium 4.

Ακόμα και ο 3.6 αν ειναι καλύτερος λόγο υψηλού χρονισμού, η διαφορά τους θα ειναι ελάχιστη, άρα τσάμπα τα λεφτά :-)

Που βρίκες τον 3.6? Πες μου θελω να πάρω κ εγω! :-)

Δημοσ.
Οι διπυρινοι Pentium D μπορεί να έχουν άθλια θερμική συμπεριφορά κτλ.

αλλά στάνταρ είναι καλύτεροι απο οποιονδήποτε pentium 4.

Ακόμα και ο 3.6 αν ειναι καλύτερος λόγο υψηλού χρονισμού, η διαφορά τους θα ειναι ελάχιστη, άρα τσάμπα τα λεφτά :-)

Που βρίκες τον 3.6? Πες μου θελω να πάρω κ εγω! :-)

exeis pm :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...