peponis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σημερα εγκατεστησα τα vista ultimate στον ενα σκληρο ενω στον αλλο εχω εγκατεστημενα τα xp. κατα την εκκινηση δεν μου βγαζει το μενου επιλογης λευτουργικου παρα μπαινει στα vista. κοιταξα στο πινακα ελεγχου-συστημα-ρυθμισεις κλπ. αλλα στο λειτουργικο εχει μονο τα vista τι κανω για να εμφανιστουν και τα xp;;
chris2060 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αυτο εγινε και σε μενα οταν προσπαθουσα να βαλω ubuntu. με τα partitions παιδια δειτε τι παιζει... και το κακο ειναι οτι δεν μπορειτε να δειτε την λιστα του dual boot με τα windows... τελικα μονο μεσω ubuntu το ρυθμισα.... δες τι partitions σου βγαζει απο τα vista στο my computer. βλεπεις πουθενα καποιο που εχει τα xp? αν οχι, μαλλον εχουν διαγραφει και πρεπει να τα ξαναπερασεις....
vtisedan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αυτο εγινε και σε μενα οταν προσπαθουσα να βαλω ubuntu.με τα partitions παιδια δειτε τι παιζει... και το κακο ειναι οτι δεν μπορειτε να δειτε την λιστα του dual boot με τα windows... τελικα μονο μεσω ubuntu το ρυθμισα.... δες τι partitions σου βγαζει απο τα vista στο my computer. βλεπεις πουθενα καποιο που εχει τα xp? αν οχι, μαλλον εχουν διαγραφει και πρεπει να τα ξαναπερασεις.... δεν τα βλεπω πουθενα δυστυχως αλλα δεν το καταλαβαινω....αφου δεν πειραξα καν το πρωτο partition με τα xp...το θεμα ειναι οτι και με προγραμμα μεσα απο τα vista δεν βλεπω τα xp σαν boot αλλα βλεπω κανονικα το partition με τους φακελους με τα xp....
random Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 με αυτα τα δυο μπορεις να διαχειριστείς το vista bootloader σε γραφικό περιβάλλον EasyBCD http://neosmart.net/dl.php?id=1 VistaBootPRO http://www.vistabootpro.org/ δες μηπως μπορουν να σου προσθέσουν μια νεα εγγραφή για τα XP, αφου τα αρχεια τους ειναι οκ.
vtisedan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα τα δοκιμασα χωρις επιτυχια.Λοιπουν αρχεια boot τα οποια τα περασα αλλα τιποτα.Μαλλον μου εχει κανει ζημια και παμε για repair...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.