ata1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ..ο φορητός μου μια συγκεκριμένη ώρα? Δεν το έχω και πολύ πιθανό αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν γινότανε
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ξερω οτι μπορει να κλεινει αυτοματα αρα λογικα θα υπαρχει τροπος να ανοιγει την ωρα που εσυ θες.ψαξε στο google μηπως και βρεις κατι.
koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπον θα πας στο BIOS νομιζω στα laptop ειναι με το F2 και καπου λεει wake up κλπ κλπ.. εκει θα ρυθμισεις την ωρα που θες.. επεισης αν θες να ξεκιναει και καποιο προγραμμα οταν ανοιγεις το PC μην ξεχασεις να το βαλεις στο "Εκκινηση" και αν εχεις κωδικο στο λογαριασμου σου ή αν εχεις ενεργοποιηση την οθονη καλοσορισματος θα μεινει εκει να ξερεις! δε 8α τσεκαρει μονο του το account σου και θα πατησει τον κωδικο σου
ata1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αυτό είχα ψάξει και εγώ αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή πουθενά ένα acer 5101 έχω. Μήπως με κανένα bios update έχουν βάλει πιο πολλές επιλογές γιατί αυτή η έκδοση που έχω είναι πολύ φτωχή σε ρυθμίσεις
alt10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 φιλε κοιτα υπαρχουν ειδικα προγραμματα που το κανουν αυτο με περισσοτερες επιλογες μπορεις να βρες σε εναν tracker με μια αναζητηση...
ata1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για δώσε κάποια επιπλέον πληροφορία, στο google που έψαχνα δεν βρήκα κάποιο πρόγραμμα. Αν έχεις κάποιο υπόψην!
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 φιλε κοιτα υπαρχουν ειδικα προγραμματα που το κανουν αυτο με περισσοτερες επιλογες μπορεις να βρες σε εναν tracker με μια αναζητηση... Πώς γίνεται να κάνει κάτι τέτοιο ένα πρόγραμμα τη στιγμή που το pc θα ναι κλειστό; Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να το πραγματοποιεί είναι να αλλάζει κάποιες τιμές στο BIOS αλλά θα πρέπει το BIOS να έχει τέτοιες επιλογές - πράγμα που δε συμβαίνει όπως είπε ο ata1983.
tsavi1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δηλαδη αυτο δεν γινεται να το ρυθμισεις να ανοιξει χωρις να χρησιμοποιησεις τα bios?στους desktop πως θα γινεται να τον ρυθμισω?
gfilippas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Είτε desktop είναι είτε laptop, θα πρέπει να μπεις στο BIOS.
Mystirios Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Υπάρχουν διάφορες Wake on <τάδε> λειτουργίες και θα πρέπει να υποστηρίζονται απο τη μητρική σου. Σίγουρα υπάρχουν Wake on Lan + Wake on modem Ring (για να ξεκινάει ο υπολογιστής όταν χτυπάει το τηλέφωνο :ρ ) Αν δεις απο δώ , τον υπολογιστή σου θες να τον επαναφέρεις απο S5 state
mtaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παιδιά έχω την μητρική Gigabyte GA-EP35C_DS3R και αναρωτιέμαι αν έχει wake on lan. Στο BIOS βρήκα κάποια σχετικά πράγματα αλλά δεν έχω καταφέρει να τον "ξυπνήσω" ακόμη. Καμία βοήθεια;
ata1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλά wake on lan μπορεί να έχει αλλά φαντάζομαι περιμένει κάποια δεδομένα(ίσως συγκεκριμένης μορφής) για να αφυπνιστεί
kostas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Καλησπερα,Για να ξεκινα ο υπολογιστης μονος του μια καθορισμενη ημερα και ωρα και να παιζει ο media player καποιο τραγουδι 1] από το ΒΙΟS παμε στο POWER SETUP – RTC BY ALARM και το κανουμε ENABLE μετα με τα + και τα - βαζουμε ημερα , ωρα ,λεπτα , δλ και κατοπιν το F10 για να το σωσουμε και μετα Υ [ΥΕS] 2] μετα παμε εναρξη – προγραμματα – εκκινηση ανοιγουμε το φακελο και μεσα βαζουμε το τραγουδι-α που θελουμε να παιζουν κατά την εκκινηση του PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.