Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τρόπος να ανοίγει αυτόματα..

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..ο φορητός μου μια συγκεκριμένη ώρα?

Δεν το έχω και πολύ πιθανό αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν γινότανε

Δημοσ.

Ξερω οτι μπορει να κλεινει αυτοματα αρα λογικα θα υπαρχει τροπος να ανοιγει την ωρα που εσυ θες.ψαξε στο google μηπως και βρεις κατι.

Δημοσ.

Λοιπον θα πας στο BIOS νομιζω στα laptop ειναι με το F2

και καπου λεει wake up κλπ κλπ..

εκει θα ρυθμισεις την ωρα που θες..

επεισης αν θες να ξεκιναει και καποιο προγραμμα οταν ανοιγεις το PC

μην ξεχασεις να το βαλεις στο "Εκκινηση"

και αν εχεις κωδικο στο λογαριασμου σου ή αν εχεις ενεργοποιηση την οθονη καλοσορισματος θα μεινει εκει να ξερεις!

δε 8α τσεκαρει μονο του το account σου και θα πατησει τον κωδικο σου :P

Δημοσ.

Αυτό είχα ψάξει και εγώ αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή πουθενά ένα acer 5101 έχω. Μήπως με κανένα bios update έχουν βάλει πιο πολλές επιλογές γιατί αυτή η έκδοση που έχω είναι πολύ φτωχή σε ρυθμίσεις

Δημοσ.

φιλε κοιτα υπαρχουν ειδικα προγραμματα που το κανουν αυτο με περισσοτερες επιλογες μπορεις να βρες σε εναν tracker με μια αναζητηση...

Δημοσ.

Για δώσε κάποια επιπλέον πληροφορία, στο google που έψαχνα δεν βρήκα κάποιο πρόγραμμα. Αν έχεις κάποιο υπόψην!

Δημοσ.
φιλε κοιτα υπαρχουν ειδικα προγραμματα που το κανουν αυτο με περισσοτερες επιλογες μπορεις να βρες σε εναν tracker με μια αναζητηση...

Πώς γίνεται να κάνει κάτι τέτοιο ένα πρόγραμμα τη στιγμή που το pc θα ναι κλειστό; Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να το πραγματοποιεί είναι να αλλάζει κάποιες τιμές στο BIOS αλλά θα πρέπει το BIOS να έχει τέτοιες επιλογές - πράγμα που δε συμβαίνει όπως είπε ο ata1983.

Δημοσ.

δηλαδη αυτο δεν γινεται να το ρυθμισεις να ανοιξει χωρις να χρησιμοποιησεις τα bios?στους desktop πως θα γινεται να τον ρυθμισω?

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες Wake on <τάδε> λειτουργίες και θα πρέπει να υποστηρίζονται απο τη μητρική σου. Σίγουρα υπάρχουν Wake on Lan + Wake on modem Ring (για να ξεκινάει ο υπολογιστής όταν χτυπάει το τηλέφωνο :ρ )

Αν δεις απο δώ , τον υπολογιστή σου θες να τον επαναφέρεις απο S5 state

Δημοσ.

Παιδιά έχω την μητρική Gigabyte GA-EP35C_DS3R και αναρωτιέμαι αν έχει wake on lan. Στο BIOS βρήκα κάποια σχετικά πράγματα αλλά δεν έχω καταφέρει να τον "ξυπνήσω" ακόμη.

Καμία βοήθεια;

Δημοσ.

Καλά wake on lan μπορεί να έχει αλλά φαντάζομαι περιμένει κάποια δεδομένα(ίσως συγκεκριμένης μορφής) για να αφυπνιστεί

Δημοσ.

Καλησπερα,Για να ξεκινα ο υπολογιστης μονος του μια καθορισμενη ημερα και ωρα και να παιζει ο media player καποιο τραγουδι

1] από το ΒΙΟS παμε στο POWER SETUP – RTC BY ALARM και το κανουμε ENABLE μετα με τα + και τα - βαζουμε ημερα , ωρα ,λεπτα , δλ και κατοπιν το F10 για να το σωσουμε και μετα Υ [ΥΕS]

2] μετα παμε εναρξη – προγραμματα – εκκινηση ανοιγουμε το φακελο και μεσα βαζουμε το τραγουδι-α που θελουμε να παιζουν κατά την εκκινηση του PC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...