Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας γραφικών

giannaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ !!

ΕΧΩ ΤΗΝ GEFORCE 5900 ΤΑ 128 mb (ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ 512 mb ΚΑΡΤΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ.! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ, ΜΕΧΡΙ 60 € ? (PCI-E)

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΣ (3 ΕΤΩΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ !

PENTIUM 4 3,0 GHZ

Ram 1,5 mb PC3200 (400MHZ) DDR

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

ΕΧΩ ΤΑ XP ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ

Δημοσ.

Με 3 ευρώ παραπάνω παίρνεις αυτήν εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513324

Οι επιδόσεις της δεν είναι οι καλύτερες (απλώς καλές) αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά από την παλιά. Ούτως ή άλλως το σύστημά σου είναι παλιό και ο,τι μεγαλύτερο βάλεις ενδεχομένως να μείνει ανεκμετάλευτο...

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά από ότι κατάλαβα (τουλάχιστον από τις DDR μνήμες), το pc σου βασίζεται στην πλατφόρμα 478, πράγμα που σημαίνει ότι δέχεται μόνο AGP κάρτες ... Έπειτα, η 5900 σου, ήταν μια από τις καλύτερες κάρτες της n-Vidia επί AGP εποχής ... Δεν είναι και δύσκολο λοιπόν να καταλάβει κάποιος ότι χρειάζεσαι AGP VGA ;)

Ψάξε για μεταχειρισμένη 6600GT / 6800GT AGP ;) Σε καινούργιες μόνο αν βρεις καμιά X1650Pro, ή καμιά 7200GS :-) Και μην ξεχνάς, AGP είπαμε ...

Αν και για να είμαστε 10000% (:P) σίγουροι, πες μου ποια motherboard έχεις ...

Δημοσ.

Ok, πάω πάσο guyzzz ;) Όσο για το "PCX" αντί "FX" το γνώριζα, απλά δεν το είχε διευκρινήσει καν ;)

Κατά τα άλλα συμφωνώ με το Βασίλη ;) Χαλαρά μια 8800GS ... Κάνε υπομονή, μάζεψε το 50ευρω και πάρε την :-) Πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ακούστηκε ;) Αν νομίζεις ότι μπορείς να περιμένεις λίγο περισσότερο, να ξέρεις ότι με το που μπει το καλοκαιράκι κυκλοφορούν οι νέες κάρτες γραφικών ... Και οι τιμές των 8800GS / GT/ GTS, 9600GT, 9800GTX θα πέσουν αρκετά ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...