galil Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχω τα ΧΡ αυθεντικά με τον κωδικό τους κολλημένο στον υπολογιστή αλλά έχω χάσει το CD των Windows και το χρειάζομαι για να κάνω format. Αν λοιπόν δανειστώ το cd ενός φίλου αλλά βάλω τον δικό μου κωδικό (οταν ζητηθεί) θα υπάρχει πρόβλημα; Δηλαδή ο κάθε κωδικός είναι για ένα συγκεκριμένο cd ή οχι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Nop,μπορεις να βαλεις τον κωδικο σου και να χρησιμοποιησεις οποιο cd θελεις.Εννοειται φυσικα πως ο κωδικος σου θα αφορα την ιδια εκδοση windows με το cd που θα χρησιμοποιησεις,aka xp pro->key για xp pro, xp home-->key για xp home.
harrys23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Φιλε Gio θα διαφωνησω μαζι σου ετυχε ιδια φαση σε φιλο και το παιδι δανειστηκε απο καποιον αλλον.εγινε η εγκατασταση και στο πρωτο uptade του πεταξε μυνημα να αγορασει μια νεα αδεια χρησης και κλειδωσαν τα γνησια xp του και ολα αυτα πριν 3 εβδομαδες. και ούτε σε ασφαλή έμπαινε .
chris2060 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 και εγω φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα... τωρα αυτο που λεει ο προηγουμενος φιλος, παραξενο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φιλε Gio θα διαφωνησω μαζι σου ετυχε ιδια φαση σε φιλο και το παιδι δανειστηκε απο καποιον αλλον.εγινε η εγκατασταση και στο πρωτο uptade του πεταξε μυνημα να αγορασει μια νεα αδεια χρησης και κλειδωσαν τα γνησια xp του και ολα αυτα πριν 3 εβδομαδες. και ούτε σε ασφαλή έμπαινε . Ρε συ Χαρη δεν νομιζω πως το καθε cd windows παει με ενα και μοναδικο κωδικο Δοκιμασμενο,αρκετες φορες με γνησιο κωδικο xp pro δικο μου.Δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω αλλα υποθετω πως κατι αλλο θα παιχτηκε,πχ να εγινε blacklisted το key του φιλου σου ή κατι παρομοιο
melenegiorgo Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φιλε Gio θα διαφωνησω μαζι σου ετυχε ιδια φαση σε φιλο και το παιδι δανειστηκε απο καποιον αλλον.εγινε η εγκατασταση και στο πρωτο uptade του πεταξε μυνημα να αγορασει μια νεα αδεια χρησης και κλειδωσαν τα γνησια xp του και ολα αυτα πριν 3 εβδομαδες. και ούτε σε ασφαλή έμπαινε . Θα διαφωνισω και εγω....το εχω δοκιμασει απειρες φορες και δουλεψε....ισως να εκανε καμια πατατιτσα....η το cd να ηταν...μυστηριο και να το επιανε η MS..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.