gfdimopo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχω το εξής σύστημα: Athlon AMD 64 x2 Dual 3800+ 4 χ 512 mb RAM EVGA 8800 GTS 640 Supeclocked 1 Audigy 2 Zs με front panel 2 DVDRW 3 SATA 2 δίσκους και 4 USB συσκευές 2χ12 ΄ + 1x9.2 case fans Τροφοδοτικό: Chieftec 420 Watt Το σύστημα με τους δύο δίσκους συνδεδεμένους παίζει μια χαρά (δεν ασχολούμαι με overclocking). Μόλις κουμπώσω τον τρίτο τότε ξεκινάει το bios αλλα δεν ξεκινάνε τα windows με τπτ ούτε καν το σήμα δεν βγάζει. Λέτε να οφείλεται στο ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό? Αν ναι ποιό τροφοδοτικό να πάρω για αυτό το σύστημα? Ωστε να μου μείνει και αργότερα για ένα καινούργιο υπολογιστή.
panetolikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έχω το εξής σύστημα: Athlon AMD 64 x2 Dual 3800+ 4 χ 512 mb RAM EVGA 8800 GTS 640 Supeclocked 1 Audigy 2 Zs με front panel 2 DVDRW 3 SATA 2 δίσκους και 4 USB συσκευές 2χ12 ΄ + 1x9.2 case fans Τροφοδοτικό: Chieftec 420 Watt Το σύστημα με τους δύο δίσκους συνδεδεμένους παίζει μια χαρά (δεν ασχολούμαι με overclocking). Μόλις κουμπώσω τον τρίτο τότε ξεκινάει το bios αλλα δεν ξεκινάνε τα windows με τπτ ούτε καν το σήμα δεν βγάζει. Λέτε να οφείλεται στο ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό? Αν ναι ποιό τροφοδοτικό να πάρω για αυτό το σύστημα? Ωστε να μου μείνει και αργότερα για ένα καινούργιο υπολογιστή. αυτο το καλυτερο κατα την γνωμη μου στα 600 watt...
gfdimopo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 thanks...θέλω κάποιο με 12 ari fan και να μπορεί να υποστηρίξει έπειτα κανένα Quad σύστημα...Έψαχνα για etasis αλλα δεν τα βλέπω πουθενά
madsc Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το δικό σου είναι οριακό εώς μικρό για το σύστημα που αναφέρεις. Δεν θες ιδιαίτερα μεγάλο psu πάντος. Ένα σωστό 650W-750W θα σου κρατήσει αρκετό καιρό αν το επόμενο μηχανάκι σου δεν είναι τέρας κατανάλωσης. Etasis που τα συμπαθώ και προσωπικά υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα μέχρι πρώτινως σε καταστήματα του Πλαισίου και στο Tune. Ρώτησες εκεί; /sc
gfdimopo Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ενα νέο Pc σε κανα μήνα... Όμως το τροφοδοτικό μου που έχω σε αυτό το μηχανάκι είναι πολύ μικρό τελικά και θέλω να πάρω ενα καινούργιο. Κάνω σκέψεις να πάρω τώρα κάποιο τροφοδοτικό γύρω στα 600 watt και αργότερα κάτι καλύτερο ή κατευθείαν κάτι καλο γύρω στα 700? Οι απαιτήσεις μου είναι σχετικά μικρές τώρα αλλα θέλω να πάρω ενα PSU που να μπορεί να σηκώσει άνετα την 8800 GTS που έχω και αργότερα ένα Phase cooling όπως ο Eliminator συνδυασμένο με κάποιον τετραπύρηνο. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1093290 Τι γνώμη έχετε? προτείνεται κάτι άλλο? πιστεύεται οτι τα αξίζει τα λεφτά του ή να πάω σε κάτι πιο φτηνό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.